Even voorstellen: Herbert van den Hardenberg
Rogier Busscher
Rogier Busscher
Adviseur Mobiliteit

Even voorstellen: Herbert van den Hardenberg

13 feb 2024

Afgelopen week hebben we Herbert van den Hardenberg mogen verwelkomen bij Keypoint. Hij gaat bij onze locatie in Utrecht stagelopen onder begeleiding van Rogier Busscher.

Als masterstudent Spatial Planning aan de Universiteit Utrecht, interesseert Herbert zich in de planologische kijk op infrastructuur en mobiliteit. Hoe richten we onze schaarse ruimte op een manier in dat iedereen de mogelijkheid krijgt zich op de meest efficiënte manier kan verplaatsen? Hierbij liggen beleidsvorming en beleidsuitvoering ten grondslag. Herbert is hiernaast ook elders actief in een ander domein binnen de ruimtelijke ordening, waarbij hij op deze manier zijn interesses en carrièremogelijkheden wil ontdekken.  

Herbert haalt hiernaast energie uit activiteiten binnen zijn gezelligheidsvereniging, waar hij elke dinsdagavond trouw aanwezig is. Maar ook buiten deze vereniging zoekt Herbert graag sociaal contact op en bezoekt hij regelmatig een festival.

Binnen Keypoint sluit Herbert aan bij diverse projecten en is hij een helpende hand binnen het Actieplan Fiets voor de gemeente Hengelo. Hiernaast werkt hij mee aan een evaluatieonderzoek naar schoolzones binnen de gemeente Haarlemmermeer, waar het succes van schoolzones wordt beoordeeld en er gezocht wordt naar ontwerpverbeteringen en de mogelijkheden voor het inzetten van schoolzones op andere educatieve locaties. 

Terug naar overzicht

Neem contact op over dit project

Gewoon een vraag of wilt u graag een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Vul onderstaand formulier in en wij nemen uiterlijk de eerstvolgende werkdag contact met u op.

Andere projecten

Ook leuk om te lezen

Schoolzone-balans: fietsen en wandelen leuker en veiliger

Project

03 jun
Liesbeth Knap Door

Liesbeth Knap

Schoolzone-balans: fietsen en wandelen leuker en veiliger

Waar moet je beginnen met het veiliger maken van een schoolzone? En hoe kunnen ouders gestimuleerd worden hun kinderen wandelend of met de fiets te brengen? De schoolzone-balans helpt hierbij. Ramon en Liesbeth delen meer over de Schoolzone-Balans op het Nationaal Fietscongres op 6 Juni.

Lees verder
Keypoint ondersteunt Gemeente Hengelo met inwonersparticipatie voor Actieplan Fiets

Project

16 mei
Cees Bakker Door

Cees Bakker

Keypoint ondersteunt Gemeente Hengelo met inwonersparticipatie voor Actieplan Fiets

Keypoint ondersteunt de gemeente Hengelo bij het opstellen van het Actieplan Fiets 2024-2030. Naast onze vakinhoudelijke expertise houdt Keypoint zich bezig met het betrekken van inwoners en stakeholders bij de plannen.

Lees verder
Keypoint Verhuist naar Nieuwegracht 24a in Utrecht

Nieuws

12 mrt
Michiel Doelman Door

Michiel Doelman

Keypoint Verhuist naar Nieuwegracht 24a in Utrecht

Na 7 jaar zeggen we gedag tegen ons kantoor aan de Ganzenmarkt. Tijdens deze periode hebben we talloze mooie herinneringen gecreƫerd en interessante mensen ontmoet. Maar nu is het tijd voor een nieuwe fase in ons verhaal.

Lees verder