Even voorstellen: Herbert van den Hardenberg
Rogier Busscher
Rogier Busscher
Adviseur Mobiliteit

Even voorstellen: Herbert van den Hardenberg

13 feb 2024

Afgelopen week hebben we Herbert van den Hardenberg mogen verwelkomen bij Keypoint. Hij gaat bij onze locatie in Utrecht stagelopen onder begeleiding van Rogier Busscher.

Als masterstudent Spatial Planning aan de Universiteit Utrecht, interesseert Herbert zich in de planologische kijk op infrastructuur en mobiliteit. Hoe richten we onze schaarse ruimte op een manier in dat iedereen de mogelijkheid krijgt zich op de meest efficiënte manier kan verplaatsen? Hierbij liggen beleidsvorming en beleidsuitvoering ten grondslag. Herbert is hiernaast ook elders actief in een ander domein binnen de ruimtelijke ordening, waarbij hij op deze manier zijn interesses en carrièremogelijkheden wil ontdekken.  

Herbert haalt hiernaast energie uit activiteiten binnen zijn gezelligheidsvereniging, waar hij elke dinsdagavond trouw aanwezig is. Maar ook buiten deze vereniging zoekt Herbert graag sociaal contact op en bezoekt hij regelmatig een festival.

Binnen Keypoint sluit Herbert aan bij diverse projecten en is hij een helpende hand binnen het Actieplan Fiets voor de gemeente Hengelo. Hiernaast werkt hij mee aan een evaluatieonderzoek naar schoolzones binnen de gemeente Haarlemmermeer, waar het succes van schoolzones wordt beoordeeld en er gezocht wordt naar ontwerpverbeteringen en de mogelijkheden voor het inzetten van schoolzones op andere educatieve locaties. 

Terug naar overzicht

Neem contact op over dit project

Gewoon een vraag of wilt u graag een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Vul onderstaand formulier in en wij nemen uiterlijk de eerstvolgende werkdag contact met u op.

Andere projecten

Ook leuk om te lezen

Keypoint ondersteunt Gemeente Hengelo bij het opstellen van Actieplan Fiets

Project

29 jan
Cees Bakker Door

Cees Bakker

Keypoint ondersteunt Gemeente Hengelo bij het opstellen van Actieplan Fiets

Keypoint gaat de gemeente Hengelo ondersteunen bij het realiseren van het Actieplan Fiets 2024. De ambitie is om in 2040 meer dan de helft van alle verplaatsingen binnen Hengelo door de fiets te laten faciliteren.

Lees verder
Hoe delen fietsers en voetgangers veilig de ruimte?

Project

16 nov
Cees Bakker Door

Cees Bakker

Hoe delen fietsers en voetgangers veilig de ruimte?

In juni 2023 heeft Acquire Media Cees Bakker geïnterviewd over gedeelde ruimtes voor fietsers en voetgangers.

Lees verder
Het fietsen is weer begonnen

Project

05 sept
Justin van Steijn Door

Justin van Steijn

Het fietsen is weer begonnen

Vele Scholieren stappen vandaag weer op de fiets om naar school te komen. Dit is goed nieuws in een samenleving waarin we meer mensen op de fiets willen krijgen. Justin vraagt uw aandacht voor de obstakels die middelbare scholieren tegenkomen als ze regelmatig naar school fietsen. En waarom die zo belangrijk zijn om op te lossen.

Lees verder