Even voorstellen: John Hünteler
Michiel Doelman
Michiel Doelman
Vestigingsmanager Utrecht

Even voorstellen: John Hünteler

07 mei 2024

Deze week hebben wij John Hünteler mogen verwelkomen op ons kantoor in Enschede. John is een Civiele techniek student aan de Universiteit Twente. Hij zal de komende maanden bij ons stage lopen onder begeleiding van Michiel Doelman.

John is nieuwsgierig en gemotiveerd, en hij is gefascineerd door grootschalige projecten. Hij waardeert vooral hoe alle technische aspecten samenkomen om indrukwekkende infrastructuur zoals dijken en snelwegen te realiseren. Daarnaast is John een enthousiaste, zij het ietwat chaotische, sporter; elke 2 maanden vindt hij weer een nieuwe sport om zich in te verdiepen.

Voor zijn onderzoek gaat John zich bezig houden met de toekomst van MaaS in Nederland. Hij gaat zowel kijken naar wat er voor nodig is voor het slagen van MaaS in dynamisch verkeersmanagement en wat de gevolgen kunnen zijn van deze vorm van mobiliteit. Om dit te beantwoorden gaat John zich buigen over datasets, simulaties en expert interviews om een realistisch beeld te krijgen naar de huidige staat van Maas en waar deze vorm van mobiliteit naar toe zou kunnen groeien.

Terug naar overzicht

Neem contact op over dit project

Gewoon een vraag of wilt u graag een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Vul onderstaand formulier in en wij nemen uiterlijk de eerstvolgende werkdag contact met u op.

Andere projecten

Ook leuk om te lezen

Even voorstellen: Lemmy Isenbugel

Project

30 apr
Patrick van Soest Door

Patrick van Soest

Even voorstellen: Lemmy Isenbugel

Enkele weken geleden hebben we Lemmy Isenbugel mogen verwelkomen bij Keypoint. Hij loopt op onze nieuwe locatie in Utrecht stage onder begeleiding van Patrick van Soest.

Lees verder
Deelmobiliteit in Enschede: Waar zijn we, en waar gaan we naartoe?

Project

22 mrt
Ramon Kienhuis Door

Ramon Kienhuis

Deelmobiliteit in Enschede: Waar zijn we, en waar gaan we naartoe?

Hoe verschillen ritpatronen tijdens de verschillende spitsperiodes? Welke hubs hebben een grotere vraag dan aanbod? Keypoint ondersteunt de gemeente Enschede met het analyseren van de deelmobiliteit in Enschede.

Lees verder
Deelmobiliteitshubs in Enschede – Hoe zien mensen de hubs?

Project

20 nov
Justin van Steijn Door

Justin van Steijn

Deelmobiliteitshubs in Enschede – Hoe zien mensen de hubs?

De gemeente Enschede heeft in 2022 deelmobiliteithubs geplaatst op het Kennispark. Het Kennispark bestaat uit de campus van de Universiteit Twente en het bedrijventerrein. Keypoint heeft onderzocht of de instructies op de borden duidelijk zijn voor gebruikers en of de hubs opvallen in de omgeving.

Lees verder