Project

Fietsstromen bij Rotonde in Nijverdal

16 apr 2018

Opdrachtgever

Gemeente Hellendoorn

Projectrol

Onderzoek

Start project

apr 2018

Fietsstromen bij Rotonde in Nijverdal
Patrick

Patrick

Directeur

”Werken met mensen in een wereld van techniek” is Patricks drijfveer

Patrick is directeur van Keypoint en is analytisch, gedreven en een 'mensen-mens'.

Meer over Patrick

Andere betrokken collega's:

Projecthistorie

Een onderbouwde keuze in Nijverdal

De rotonde op de kruising Helmkruidlaan – Baron van Sternbachlaan in Nijverdal is onderdeel van de belangrijkste verbindingsroute tussen het centrum van Nijverdal en de Kruidenwijk. Langs de rotonde bevindt zich aan de zuidzijde een fietspad dat in twee richtingen wordt bereden. De gemeente beschouwt dit als blackspotsituatie, zodat actie is vereist.

Om de verkeersveiligheid te verbeteren ziet de gemeente Hellendoorn de aanleg van een fietstunnel als mogelijke oplossing. Om een weloverwogen en goed onderbouwde keuze voor de eventuele aanleg van een tunnel te kunnen maken, wenst de gemeente een analyse van de huidige verkeerssituatie.

Keypoint voert het cameraonderzoek uit om inzicht in de verkeerssituatie te krijgen. De resultaten van dit onderzoek verwerken we in een rapportage. Dat rapport helpt de gemeente om een afgewogen beslissing te nemen.
 
Terug naar overzicht

Neem contact op over dit project

Gewoon een vraag of wilt u graag een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Vul onderstaand formulier in en wij nemen uiterlijk de eerstvolgende werkdag contact met u op.

Andere projecten

Ook leuk om te lezen

GVVP Zeewolde

Project

11 sept
Ronnie Door

Ronnie

GVVP Zeewolde

Voor de gemeente Zeewolde stelt Keypoint het nieuwe Gemeentelijk Verkeer- en Vervoersplan op. Het beschrijft het mobiliteitsbeleid langs vier belangrijke thema’s: Bereikbaarheid, Verkeersveiligheid, Leefbaarheid en Duurzaamheid. Twee kernwoorden van het nieuwe GVVP zijn: handzaam en gedragen.

Lees verder
Vraag het Keypoint !

Nieuws

11 aug
Ronnie Door

Ronnie

Vraag het Keypoint !

Bent u als wegbeheerder benieuwd wat de iVRI voor uw gemeente kan betekenen?  Wilt u weten wat OV- of fietsdata kan betekenen voor uw beleidsplannen? Of heeft u andere vragen met betrekking tot mobiliteit?  Vraag het Keypoint tijdens één van de sessies.

Lees verder
Keypoint neemt deel aan het Board Smart Mobility van het LVMB

Project

11 aug
Rick Door

Rick

Keypoint neemt deel aan het Board Smart Mobility van het LVMB

Het Board Smart Mobility houdt zich bezig met gebruikersvraagstukken rondom Smart Mobility. Collega Rick Schotman neemt als gedragsingenieur deel aan dit board.

Lees verder