Project

Fietsstromen bij Rotonde in Nijverdal

16 apr 2018

Opdrachtgever

Gemeente Hellendoorn

Projectrol

Onderzoek

Start project

apr 2018

Fietsstromen bij Rotonde in Nijverdal
Patrick

Patrick

Directeur

”Werken met mensen in een wereld van techniek” is Patricks drijfveer

Patrick is directeur van Keypoint en is analytisch, gedreven en een 'mensen-mens'.

Meer over Patrick

Andere betrokken collega's:

Projecthistorie

Een onderbouwde keuze in Nijverdal

De rotonde op de kruising Helmkruidlaan – Baron van Sternbachlaan in Nijverdal is onderdeel van de belangrijkste verbindingsroute tussen het centrum van Nijverdal en de Kruidenwijk. Langs de rotonde bevindt zich aan de zuidzijde een fietspad dat in twee richtingen wordt bereden. De gemeente beschouwt dit als blackspotsituatie, zodat actie is vereist.

Om de verkeersveiligheid te verbeteren ziet de gemeente Hellendoorn de aanleg van een fietstunnel als mogelijke oplossing. Om een weloverwogen en goed onderbouwde keuze voor de eventuele aanleg van een tunnel te kunnen maken, wenst de gemeente een analyse van de huidige verkeerssituatie.

Keypoint voert het cameraonderzoek uit om inzicht in de verkeerssituatie te krijgen. De resultaten van dit onderzoek verwerken we in een rapportage. Dat rapport helpt de gemeente om een afgewogen beslissing te nemen.
 
Terug naar overzicht

Neem contact op over dit project

Gewoon een vraag of wilt u graag een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Vul onderstaand formulier in en wij nemen uiterlijk de eerstvolgende werkdag contact met u op.

Andere projecten

Ook leuk om te lezen

Keypoint biedt verkeerskundig adviseur Gemeente Enschede

Project

22 jan
Rick Door

Rick

Keypoint biedt verkeerskundig adviseur Gemeente Enschede

De Gemeente Enschede heeft Keypoint gevraagd om een verkeerskundig adviseur. Rick heeft deze taak op zich genomen.

Lees verder
Oor ten luister: Ontwikkelingen in mobiliteitsland

Nieuws

19 dec
Cees Door

Cees

Oor ten luister: Ontwikkelingen in mobiliteitsland

Het einde van het jaar staat traditioneel in het teken van congressen en symposia, maar bestaat ook uit gesprekken met collega’s, opdrachtgevers en concurrenten over de plannen en trends voor het nieuwe jaar. Daarbij is het altijd een uitdaging om de trends in de wereld van mobiliteit – ondertussen een heel brede wereld – te duiden en te overzien wat ze voor ons werkveld betekenen. Een bloemlezing.

Lees verder
Korte autoritten

Project

18 dec
Erik Door

Erik

Korte autoritten

Voor de provincie Gelderland bracht Keypoint korte autoritten in kaart met behulp van INRIX data. Doel was om in beeld te brengen in hoeverre de data geschikt zijn als basis voor een effectieve inzet van fietsstimuleringsmaatregelen. Conclusie is dat dit kan, maar dat er ook een aantal beperkingen zijn.

Lees verder