Project

Nationale Fiets Telweek 2016

12 okt 2016

Opdrachtgever

Landelijk - diverse opdrachtgevers

Projectrol

Projectmanagement

Start project

sept 2016

Nationale Fiets Telweek 2016
Patrick

Patrick

Directeur

”Werken met mensen in een wereld van techniek” is Patricks drijfveer

Patrick is directeur van Keypoint en is analytisch, gedreven en een 'mensen-mens'.

Meer over Patrick

Andere betrokken collega's:

Projecthistorie

Ook dit jaar wordt de het nationaal fietsonderzoek uitgevoerd. De tweede editie van de Nationale Fiets Telweek kent een verbeterde terugkoppeling naar de gebruikers. Uitgangspunt van de Fiets Telweek is nog steeds laagdrempelig meedoen aan fietsonderzoek. Dit kan door de Fiets Tel-app te downloaden en mee te doen in de automatische modus. De ritten worden automatisch gemeten en achteraf wordt geanalyseerd welk type ritten afgelegd zijn. De deelnemers krijgen dagelijks een terukoppeling over de gefietste kilometers in hun stad en provincie. Ook wordt er dagelijks een ranking bijgehouden - en gepresenteerd - van de steden en provincies. Organisatie Keypoint heeft dit project wederom uitgevoerd in samenwerking met de consortiumpartners Beaumont Communicatie & Management, Mobidot B.V. en NHTV. Ook voor dit jaar hebben zich tien provincies en regio’s en het ministerie van I&M aangesloten om deel te nemen aan Fiets Telweek editie 2016. Meer weten? Mail of neem contact op met Cees Bakker of Sanne van Zundert.
Terug naar overzicht

Neem contact op over dit project

Gewoon een vraag of wilt u graag een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Vul onderstaand formulier in en wij nemen uiterlijk de eerstvolgende werkdag contact met u op.

Andere projecten

Ook leuk om te lezen

Plaatsing 3 iVRI’s N264 in Uden

Project

22 jun
Ronny Door

Ronny

Plaatsing 3 iVRI’s N264 in Uden

Bevorderen van de doorstroming door vervanging van rotondes door iVRI’s op 3 kruispunten op de N264 bij Uden.

Lees verder
Deelmobiliteit stimuleren vanwege verdichting? Denk aan je parkeerbeleid!

Nieuws

14 jun
Ward Door

Ward

Deelmobiliteit stimuleren vanwege verdichting? Denk aan je parkeerbeleid!

In zijn blogserie kijkt Ward de Jong vanuit verschillende invalshoeken naar deelmobiliteit en neemt hij de lezer mee in de wereld van dit snel groeiende fenomeen. Deze derde blog gaat over de invloed van parkeerbeleid op deelmobiliteit in de stad.

Lees verder
Nudging: een duwtje in de richting van deelmobiliteit

Nieuws

25 apr
Ward Door

Ward

Nudging: een duwtje in de richting van deelmobiliteit

In zijn blogserie kijkt Ward de Jong vanuit verschillende invalshoeken naar deelmobiliteit en neemt hij de lezer mee in de wereld van dit snel groeiende fenomeen. De tweede blog: Nudging als duwtje in de richting van deelmobiliteit.

Lees verder

Andere projecten

Projecten in de buurt

Nationale Fiets Telweek 2017

Project

08 nov
Cees Door

Cees

Nationale Fiets Telweek 2017

Ook dit jaar wordt de het nationaal fietsonderzoek uitgevoerd. De derde editie van de Nationale Fiets Telweek kent een aantal nieuwe onderdelen. Uitgangspunt van de Fiets Telweek is nog steeds laagdrempelig meedoen aan fietsonderzoek. Dit kan door de...

Lees verder