Nieuws

Geslaagde Datadag Mobiliteit

09 apr 2021

Opdrachtgever

Keypoint Consultancy

Projectrol

Nieuws Update

Start project

mrt 2021

Geslaagde Datadag Mobiliteit
Ronnie Poorterman

Ronnie Poorterman

Adviseur Smart Mobility en ITS

Slimme mobiliteit houdt je in beweging

Ronnie zorgt er graag voor dat innovaties in mobiliteit leiden tot een betere doorstroming van het verkeer, én een veiliger en duurzamer mobiliteitssysteem.

Meer over Ronnie Poorterman

Andere betrokken collega's:

Patrick

Projecthistorie

Op 25 maart zijn we tijdens de Datadag Mobiliteit met elkaar in gesprek gegaan over de vele successen en mogelijkheden, kansen en aandachtspunten die het verslimmen van de mobiliteitswereld met zich meebrengt.

 

Webinar

Tijdens dit inspirerende online event verzorgde Keypoint samen met NDW een webinar over de kansen voor data uit voertuigen voor risico-gestuurd verkeersveiligheidsbeleid. In de interactieve sessie noteerden we uw blinde vlekken op het gebied van verkeersveiligheid, zoals locaties waar veel bijna-ongevallen plaatshebben, locaties of tijdstippen met veel afgeleide bestuurders, of locaties met plotselinge verandering van wegdekkwaliteit (schades). We discussieerden vervolgens over hoe data uit voertuigen kunnen helpen om die blinde vlekken in beeld te krijgen en aan te pakken.

 

Veel interesse

We zijn verheugd met de hoge opkomst tijdens onze sessie en ook met de interactie met alle deelnemers, zowel tijdens de sessie als in één op één gesprekken in de digitale stand. Voor ons een bevestiging dat dit onderwerp volop in de belangstelling staat. Met alle input die we hebben ontvangen gaan we uiteraard verder aan de slag. Wordt vervolgd!

 

Terug naar overzicht

Neem contact op over dit project

Gewoon een vraag of wilt u graag een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Vul onderstaand formulier in en wij nemen uiterlijk de eerstvolgende werkdag contact met u op.

Andere projecten

Ook leuk om te lezen

Escapisme doorn in het oog van deelmobiliteit

Nieuws

14 dec
Ward Door

Ward

Escapisme doorn in het oog van deelmobiliteit

In zijn blogserie kijkt Ward de Jong vanuit verschillende invalshoeken naar deelmobiliteit en neemt hij de lezer mee in de wereld van dit snel groeiende fenomeen. De laatste blog uit de reeks: Escapisme doorn in het oog van deelmobiliteit.

Lees verder
Deelmobiliteit stimuleren als gemeente: Waar moet je rekening mee houden?

Nieuws

14 sept
Ward Door

Ward

Deelmobiliteit stimuleren als gemeente: Waar moet je rekening mee houden?

In zijn blogserie kijkt Ward de Jong vanuit verschillende invalshoeken naar deelmobiliteit en neemt hij de lezer mee in de wereld van dit snel groeiende fenomeen. De tweede blog: Nudging als duwtje in de richting van deelmobiliteit.

Lees verder
Veilig op weg met Safety Priority Services

Project

18 jul
Ronnie Poorterman Door

Ronnie Poorterman

Veilig op weg met Safety Priority Services

Safety Priority Services (SPS): het ministerie van IenW en zes bedrijven (ANWB, Be-Mobile, Hyundai, Inrix, Kia, TomTom) werken de komende jaren samen om meer en betere in-car veiligheidswaarschuwingen aan weggebruikers te leveren. Dat kan via het dashboard van hun auto of een navigatiedienst. Ronnie Poorterman is namens het ministerie actief als Operational Projectmanager voor SPS.

Lees verder