Nieuws

Geslaagde Datadag Mobiliteit

09 apr 2021

Opdrachtgever

Keypoint Consultancy

Projectrol

Nieuws Update

Start project

mrt 2021

Geslaagde Datadag Mobiliteit
Ronnie Poorterman

Ronnie Poorterman

Adviseur Smart Mobility en ITS

Slimme mobiliteit houdt je in beweging

Ronnie zorgt er graag voor dat innovaties in mobiliteit leiden tot een betere doorstroming van het verkeer, én een veiliger en duurzamer mobiliteitssysteem.

Meer over Ronnie Poorterman

Andere betrokken collega's:

Patrick

Projecthistorie

Op 25 maart zijn we tijdens de Datadag Mobiliteit met elkaar in gesprek gegaan over de vele successen en mogelijkheden, kansen en aandachtspunten die het verslimmen van de mobiliteitswereld met zich meebrengt.

 

Webinar

Tijdens dit inspirerende online event verzorgde Keypoint samen met NDW een webinar over de kansen voor data uit voertuigen voor risico-gestuurd verkeersveiligheidsbeleid. In de interactieve sessie noteerden we uw blinde vlekken op het gebied van verkeersveiligheid, zoals locaties waar veel bijna-ongevallen plaatshebben, locaties of tijdstippen met veel afgeleide bestuurders, of locaties met plotselinge verandering van wegdekkwaliteit (schades). We discussieerden vervolgens over hoe data uit voertuigen kunnen helpen om die blinde vlekken in beeld te krijgen en aan te pakken.

 

Veel interesse

We zijn verheugd met de hoge opkomst tijdens onze sessie en ook met de interactie met alle deelnemers, zowel tijdens de sessie als in één op één gesprekken in de digitale stand. Voor ons een bevestiging dat dit onderwerp volop in de belangstelling staat. Met alle input die we hebben ontvangen gaan we uiteraard verder aan de slag. Wordt vervolgd!

 

Terug naar overzicht

Neem contact op over dit project

Gewoon een vraag of wilt u graag een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Vul onderstaand formulier in en wij nemen uiterlijk de eerstvolgende werkdag contact met u op.

Andere projecten

Ook leuk om te lezen

Nudging: een duwtje in de richting van deelmobiliteit

Nieuws

25 apr
Ward Door

Ward

Nudging: een duwtje in de richting van deelmobiliteit

In zijn blogserie kijkt Ward de Jong vanuit verschillende invalshoeken naar deelmobiliteit en neemt hij de lezer mee in de wereld van dit snel groeiende fenomeen. De tweede blog: Nudging als duwtje in de richting van deelmobiliteit.

Lees verder
Minder Hinder met Digitaal verkeersmanagement

Project

22 apr
Ronnie Poorterman Door

Ronnie Poorterman

Minder Hinder met Digitaal verkeersmanagement

De wereld van digitaal verkeersmanagement is continu in ontwikkeling. De regio Arnhem-Nijmegen wil tijdens grootschalige werkwerkzaamheden in de zomer 2022 gebruik maken van de meest recente mogelijkheden. Keypoint voerde een analyse uit van het speelveld en de opties om de meest gebruikte apps, navigatiesystemen en services te gebruiken om de informatievoorziening naar reizigers goed op orde te hebben en de hinder te beperken.

Lees verder
Parkeerbeleid en deelmobiliteit als oplossing voor stedelijke verdichting

Nieuws

06 apr
Ward Door

Ward

Parkeerbeleid en deelmobiliteit als oplossing voor stedelijke verdichting

In zijn blogserie kijkt Ward de Jong vanuit verschillende invalshoeken naar deelmobiliteit en neemt hij de lezer mee in de wereld van dit snel groeiende fenomeen. De eerste blog: Parkeerbeleid en deelmobiliteit als oplossing voor stedelijke verdichting.

Lees verder