Nieuws

Geslaagde Datadag Mobiliteit

09 apr 2021

Opdrachtgever

Keypoint Consultancy

Projectrol

Nieuws Update

Start project

mrt 2021

Geslaagde Datadag Mobiliteit
Ronnie Poorterman

Ronnie Poorterman

Adviseur Smart Mobility en ITS

Slimme mobiliteit houdt je in beweging

Ronnie zorgt er graag voor dat innovaties in mobiliteit leiden tot een betere doorstroming van het verkeer, én een veiliger en duurzamer mobiliteitssysteem.

Meer over Ronnie Poorterman

Andere betrokken collega's:

Patrick

Projecthistorie

Op 25 maart zijn we tijdens de Datadag Mobiliteit met elkaar in gesprek gegaan over de vele successen en mogelijkheden, kansen en aandachtspunten die het verslimmen van de mobiliteitswereld met zich meebrengt.

 

Webinar

Tijdens dit inspirerende online event verzorgde Keypoint samen met NDW een webinar over de kansen voor data uit voertuigen voor risico-gestuurd verkeersveiligheidsbeleid. In de interactieve sessie noteerden we uw blinde vlekken op het gebied van verkeersveiligheid, zoals locaties waar veel bijna-ongevallen plaatshebben, locaties of tijdstippen met veel afgeleide bestuurders, of locaties met plotselinge verandering van wegdekkwaliteit (schades). We discussieerden vervolgens over hoe data uit voertuigen kunnen helpen om die blinde vlekken in beeld te krijgen en aan te pakken.

 

Veel interesse

We zijn verheugd met de hoge opkomst tijdens onze sessie en ook met de interactie met alle deelnemers, zowel tijdens de sessie als in één op één gesprekken in de digitale stand. Voor ons een bevestiging dat dit onderwerp volop in de belangstelling staat. Met alle input die we hebben ontvangen gaan we uiteraard verder aan de slag. Wordt vervolgd!

 

Terug naar overzicht

Neem contact op over dit project

Gewoon een vraag of wilt u graag een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Vul onderstaand formulier in en wij nemen uiterlijk de eerstvolgende werkdag contact met u op.

Andere projecten

Ook leuk om te lezen

Geslaagde Datadag Mobiliteit

Nieuws

09 apr
Ronnie Poorterman Door

Ronnie Poorterman

Geslaagde Datadag Mobiliteit

We kijken terug op een geslaagde Datadag Mobiliteit, met een drukbezochte interactieve webinar over data uit voertuigen door Keypoint en NDW, en mooie één op één gesprekken in onze digitale stand.

Lees verder
Helpen in Houten

Project

08 apr
Ronnie Poorterman Door

Ronnie Poorterman

Helpen in Houten

Als projectleider mobiliteit zorgen wij ervoor dat diverse projecten in Houten worden gerealiseerd. We richten ons vooral op projecten uit de mobiliteitsvisie Eiland van Schalkwijk.

Lees verder
Digitaliseringsopgave: van landelijke aanpak naar regionaal vruchten plukken

Nieuws

09 mrt
Bas Door

Bas

Digitaliseringsopgave: van landelijke aanpak naar regionaal vruchten plukken

In Nederland is afgesproken dat eind 2023 alle wegbeheerders Mobiliteitsdata leveren. De zogenaamde Digitaliserings-opgave. Bij Keypoint is Bas Pietersen volop met dit onderwerp bezig. Maar wat betekent het eigenlijk, wat is de stand van zaken en wat gaat het ons brengen?

Lees verder