Nieuws

Het MaaS-congres 2019

15 feb 2019

Opdrachtgever

-

Projectrol

Nieuwsbericht

Start project

feb 2019

Het MaaS-congres 2019
Dennis

Dennis

Adviseur Smart Mobility en ITS

Analyseert mobiliteit in een bredere context

Collega’s zien Dennis als een communicatief sterke adviseur met een duidelijke visie en met een goed gevoel voor humor.

Meer over Dennis

Andere betrokken collega's:

Cees Rick

Projecthistorie

Het MaaS-congres 2019

15 feb 2019

Dinsdag 12 februari hield onze adviseur Dennis Hijkoop een voordracht over private verdienmodellen op het MaaS-congres in Rotterdam. De kern van zijn voordracht was: Wat kunnen wij, vervoerskundigen leren van de verdienmodellen van andere 'As a Service-diensten' zoals Booking.com en Thuisbezorgd.nl?
Hoe verhouden private verdienmodellen zich met de maatschappelijke doelen die overheden met Mobility as a Service willen behalen? Hoe ga je hiermee om in je beleid rond OV- en deelmobiliteit? Waar moet ik rekening mee houden in een MaaS-pilot?

Keypoint Consultancy gaat graag nader met u in gesprek over de kansen en bedreigingen van deze private verdienmodellen in MaaS. U kunt voor al uw vragen over de ontwikkelingen rond MaaS contact opnemen met onze adviseurs Dennis Hijkoop, Rick Schotman en Cees Bakker.
 
Terug naar overzicht

Neem contact op over dit project

Gewoon een vraag of wilt u graag een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Vul onderstaand formulier in en wij nemen uiterlijk de eerstvolgende werkdag contact met u op.

Andere projecten

Ook leuk om te lezen

Komst iVRI en de impact op verantwoordelijkheden en rol wegbeheerder

Nieuws

13 mei
Mark Door

Mark

Komst iVRI en de impact op verantwoordelijkheden en rol wegbeheerder

In onze werkzaamheden zien we dat de opkomst van de iVRI veel veranderingen veroorzaakt en bij wegbeheerders veel vragen met zich meebrengt, bijvoorbeeld over de taken en verantwoordelijkheden van de wegbeheerder. In dit artikel nemen we u graag mee in de vragen waar wegbeherend Nederland voor staat om de iVRI succesvol te implementeren.

Lees verder
MIRT onderzoek A50 in goede banen

Project

27 mrt
Michiel Door

Michiel

MIRT onderzoek A50 in goede banen

Wij zijn als projectbeheerder de sparringpartner en adviseur voor de projectmanager MIRT onderzoek (en andere leden van het projectmanagement team), op zowel strategisch, tactisch en operationeel niveau.

Lees verder
Aan de slag met het SPV2030

Nieuws

26 mrt
Rick Door

Rick

Aan de slag met het SPV2030

Onlangs is het Strategisch Plan Verkeersveiligheid 2030, ofwel het SPV2030 gepresenteerd. De kern van het SPV2030 is een risico-gestuurde aanpak. Keypoint heeft daarom actief meegewerkt aan de totstandkoming van het strategisch plan. Graag vertellen we hier meer over.

Lees verder