Nieuws

Het MaaS-congres 2019

15 feb 2019

Opdrachtgever

-

Projectrol

Nieuwsbericht

Start project

feb 2019

Het MaaS-congres 2019
Dennis

Dennis

Adviseur Smart Mobility en ITS

Analyseert mobiliteit in een bredere context

Collega’s zien Dennis als een communicatief sterke adviseur met een duidelijke visie en met een goed gevoel voor humor.

Meer over Dennis

Andere betrokken collega's:

Cees Rick

Projecthistorie

Het MaaS-congres 2019

15 feb 2019

Dinsdag 12 februari hield onze adviseur Dennis Hijkoop een voordracht over private verdienmodellen op het MaaS-congres in Rotterdam. De kern van zijn voordracht was: Wat kunnen wij, vervoerskundigen leren van de verdienmodellen van andere 'As a Service-diensten' zoals Booking.com en Thuisbezorgd.nl?
Hoe verhouden private verdienmodellen zich tot de maatschappelijke doelen die overheden met Mobility as a Service willen behalen? Hoe ga je hiermee om in je beleid rond OV- en deelmobiliteit? Waar moet ik rekening mee houden in een MaaS-pilot?

Keypoint Consultancy gaat graag nader met u in gesprek over de kansen en bedreigingen van deze private verdienmodellen in MaaS. U kunt voor al uw vragen over de ontwikkelingen rond MaaS contact opnemen met onze adviseurs Dennis Hijkoop, Rick Schotman en Cees Bakker.
 
Terug naar overzicht

Neem contact op over dit project

Gewoon een vraag of wilt u graag een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Vul onderstaand formulier in en wij nemen uiterlijk de eerstvolgende werkdag contact met u op.

Andere projecten

Ook leuk om te lezen

Meldingen over open bruggen zijn zinvol

Projectupdate

20 aug
Rick Door

Rick

Meldingen over open bruggen zijn zinvol

Het in-car tonen van brugopeningen is zinvol: mensen waarderen de informatie en ze passen hun gedrag (soms) aan. Dit blijkt uit onderzoek dat door Keypoint is uitgevoerd.

Lees verder
Matchen de matrixborden?

Nieuws

15 aug
Heleen Door

Heleen

Matchen de matrixborden?

Recent bracht Flitsmeister als eerste verkeersapp een complete integratie met matrixborden uit. Dit is tot stand gekomen door intensieve samenwerking tussen Rijkswaterstaat, NDW (Nationale Databank Wegverkeersgegevens), en Be-Mobile / Flitsmeister binnen het partnership Talking Traffic. Keypoint heeft Rijkswaterstaat ondersteund met het uitvoeren van de ketentesten. We hebben onderzocht of de publiek-private dataketen goed werkt: waar het goed en mis ging in de dataketen.

Lees verder
Mobiliteitspunten: een slim alternatief voor de auto!

Nieuws

16 jul
Ronnie Door

Ronnie

Mobiliteitspunten: een slim alternatief voor de auto!

Vorige maand daagden we u uit om uw vraagstuk in te dienen voor onze jubileumactie vanwege ‘10 jaar Keypoint Utrecht’. We ontvingen zeer interessante voorstellen, waarvoor dank! Na uitgebreide discussies en lang beraad hebben we een winnaar: de gemeente IJsselstein, met het onderwerp Mobiliteitspunten!

Lees verder