Nieuws

Het MaaS-congres 2019

15 feb 2019

Opdrachtgever

-

Projectrol

Nieuwsbericht

Start project

feb 2019

Het MaaS-congres 2019
Patrick

Patrick

Directeur

”Werken met mensen in een wereld van techniek” is Patricks drijfveer

Patrick is directeur van Keypoint en is analytisch, gedreven en een 'mensen-mens'.

Meer over Patrick

Andere betrokken collega's:

Cees Rick

Projecthistorie

Het MaaS-congres 2019

15 feb 2019

Dinsdag 12 februari hield onze adviseur Dennis Hijkoop een voordracht over private verdienmodellen op het MaaS-congres in Rotterdam. De kern van zijn voordracht was: Wat kunnen wij, vervoerskundigen leren van de verdienmodellen van andere 'As a Service-diensten' zoals Booking.com en Thuisbezorgd.nl?
Hoe verhouden private verdienmodellen zich tot de maatschappelijke doelen die overheden met Mobility as a Service willen behalen? Hoe ga je hiermee om in je beleid rond OV- en deelmobiliteit? Waar moet ik rekening mee houden in een MaaS-pilot?

Keypoint Consultancy gaat graag nader met u in gesprek over de kansen en bedreigingen van deze private verdienmodellen in MaaS. U kunt voor al uw vragen over de ontwikkelingen rond MaaS contact opnemen met onze adviseurs Dennis Hijkoop, Rick Schotman en Cees Bakker.
 
Terug naar overzicht

Neem contact op over dit project

Gewoon een vraag of wilt u graag een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Vul onderstaand formulier in en wij nemen uiterlijk de eerstvolgende werkdag contact met u op.

Andere projecten

Ook leuk om te lezen

Keypoint biedt verkeerskundig adviseur Gemeente Enschede

Project

22 jan
Rick Door

Rick

Keypoint biedt verkeerskundig adviseur Gemeente Enschede

De Gemeente Enschede heeft Keypoint gevraagd om een verkeerskundig adviseur. Rick heeft deze taak op zich genomen.

Lees verder
Oor ten luister: Ontwikkelingen in mobiliteitsland

Nieuws

19 dec
Cees Door

Cees

Oor ten luister: Ontwikkelingen in mobiliteitsland

Het einde van het jaar staat traditioneel in het teken van congressen en symposia, maar bestaat ook uit gesprekken met collega’s, opdrachtgevers en concurrenten over de plannen en trends voor het nieuwe jaar. Daarbij is het altijd een uitdaging om de trends in de wereld van mobiliteit – ondertussen een heel brede wereld – te duiden en te overzien wat ze voor ons werkveld betekenen. Een bloemlezing.

Lees verder
Korte autoritten

Project

18 dec
Erik Door

Erik

Korte autoritten

Voor de provincie Gelderland bracht Keypoint korte autoritten in kaart met behulp van INRIX data. Doel was om in beeld te brengen in hoeverre de data geschikt zijn als basis voor een effectieve inzet van fietsstimuleringsmaatregelen. Conclusie is dat dit kan, maar dat er ook een aantal beperkingen zijn.

Lees verder