Keypoint biedt verkeerskundige ondersteuning aan de gemeente Wierden

Keypoint biedt verkeerskundige ondersteuning aan de gemeente Wierden

28 aug 2023

De gemeente Wierden bestaat uit de charmante dorpjes: Wierden, Hoge Hexel, Notter, Ypelo, Rectum en Zuna. Er wonen  ongeveer 25.000 inwoners. En een groot gedeelte van hen zijn verkeersdeelnemers, of ze nou elke dag met hun auto naar Almelo rijden, of alleen soms een fietstocht maken door de het dorp.

Om de mobiliteit van haar inwoners te faciliteren heeft gemeente Wierden een verkeerskundige  in dienst die ervoor moet zorgen dat verkeersdeelnemers hun bestemming kunnen bereiken.

De verkeerskundige doet dit door het maken van beleid  en het ontwerpen van straten, kruisingen, fietspaden of bus routes bijvoorbeeld. Maar een verkeerskundige bij de gemeente moet ook kunnen reageren op de problemen en uitdagingen die kunnen ontstaan binnen een gemeente, denk hierbij aan evenementen die voor parkeeroverlast kunnen zorgen.

Er is veel te doen op verkeerskundig gebied. Daarom schakelt de gemeente tijdelijke hulp van Keypoint in.

Keypoint heeft een aantal maanden het team van de gemeente Wierden versterkt op verkeerskundig gebied. Van wegwerkzaamheden tot verkeerstellingen en van evenementen tot verkeersbesluiten. Keypoint heeft twee dagen  per week besteed aan het ondersteunen van de gemeente Wierden.

Terug naar overzicht

Neem contact op over dit project

Gewoon een vraag of wilt u graag een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Vul onderstaand formulier in en wij nemen uiterlijk de eerstvolgende werkdag contact met u op.

Andere projecten

Ook leuk om te lezen

Even voorstellen: Tim Vermast

Nieuws

20 feb
Ward de Jong Door

Ward de Jong

Even voorstellen: Tim Vermast

Deze week mogen we Tim Vermast verwelkomen bij Keypoint. Hij loopt stage op ons kantoor in Utrecht onder begeleiding van Ward de Jong.

Lees verder
Zonder oprit je auto opladen met zelfopgewekte zonne-energie

Project

12 jan
Ramon Kienhuis Door

Ramon Kienhuis

Zonder oprit je auto opladen met zelfopgewekte zonne-energie

Hoe laad je je elektrische auto op met zelfopgewekte zonne-energie, als je niet kunt laden op eigen terrein? Keypoint Consultancy is samen met de gemeente Hengelo een samenwerking gestart om hier een oplossing voor te vinden.

Lees verder
Nieuwe iVRI’s bij Uden: Keypoint begeleid vernieuwing N264

Project

17 okt
Ronny Berning Door

Ronny Berning

Nieuwe iVRI’s bij Uden: Keypoint begeleid vernieuwing N264

Keypoint consultancy heeft in samenwerking met Witteveen+Bos, ondersteuning geleverd bij het opzetten van de aanbesteding voor iVRI's op de N264

Lees verder