Project

Keypoint en Moventem voeren samen OV-Monitoring Oost Nederland uit

16 feb 2017

Opdrachtgever

Provincie Overijssel

Projectrol

Advies

Start project

feb 2017

Keypoint en Moventem voeren samen OV-Monitoring Oost Nederland uit
Erik

Erik

Adviseur Mobiliteit

Analytisch en gedreven door duurzame mobiliteitsveranderingen

Hoe kunnen we de transitie naar duurzame mobiliteit concreet vormgeven? En hoe kunnen we de voortgang en het effect van beleid en maatregelen het beste meten? Concrete vragen waarvoor u bij Erik aan het juiste adres bent.

Meer over Erik

Andere betrokken collega's:

Per 1 januari 2013 voert de combinatie ROMA en Keypoint Consultancy de monitoring van het openbaar vervoer in Oost Nederland uit. Eind 2012 won deze combinatie de Europese aanbesteding van het OV Cluster van de provincies Gelderland, Overijssel en Flevoland. De opdracht loopt tot eind 2015, met een optionele verlenging. De monitoring wordt uitgevoerd door zogenaamde “Mystery Guests” die reizen maken in de 15 verschillende concessies die onder bevoegdheid van de drie provincies vallen. Per rit wordt bijgehouden of aan alle eisen die aan de vervoerders is gesteld, bijvoorbeeld op het gebied van comfort, informatievoorziening en punctualiteit, wordt voldaan.
Terug naar overzicht

Neem contact op over dit project

Gewoon een vraag of wilt u graag een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Vul onderstaand formulier in en wij nemen uiterlijk de eerstvolgende werkdag contact met u op.

Andere projecten

Ook leuk om te lezen

Even voorstellen....Hester Hellinga

Nieuws

18 sept
Hester Door

Hester

Even voorstellen....Hester Hellinga

Hester heeft een grote interesse in alles wat met de fiets en duurzame mobiliteit te maken heeft en haalt veel energie uit het stimuleren van bewuste mobiliteitskeuzes.

Lees verder
Displays Enschede

Project

23 sept
Patrick Door

Patrick

Displays Enschede

Voor de gemeente Enschede heeft Keypoint de haltes op de westelijke HOV-as voorzien van dynamische reisinformatie displays in de abri's. Daarbij heeft Keypoint een installateur ingeschakeld om de energievoorziening in de abri's van CBS Outdoor aan t...

Lees verder
Parkeerbalans

Project

01 dec
Patrick Door

Patrick

Parkeerbalans

Ten behoeve van het Masterplan Schil, een ambiteuze binnenstedelijke vernieuwingsopgave, heeft Keypoint Consultancy een parkeerbalans opgesteld om vraag en aanbod inzichtelijk te maken om hiermee de capaciteit van te ontwikkelen parkeergarages te bep...

Lees verder