Project

Keypoint en Moventem voeren samen OV-Monitoring Oost Nederland uit

16 feb 2017

Opdrachtgever

Provincie Overijssel

Projectrol

Advies

Start project

feb 2017

Keypoint en Moventem voeren samen OV-Monitoring Oost Nederland uit
Erik

Erik

Adviseur mobiliteit

Analytisch en gedreven door duurzame mobiliteitsveranderingen

Hoe kunnen we de transitie naar duurzame mobiliteit concreet vormgeven? En hoe kunnen we de voortgang en het effect van beleid en maatregelen het beste meten? Concrete vragen waarvoor u bij Erik aan het juiste adres bent.

Meer over Erik

Andere betrokken collega's:

Per 1 januari 2013 voert de combinatie ROMA en Keypoint Consultancy de monitoring van het openbaar vervoer in Oost Nederland uit. Eind 2012 won deze combinatie de Europese aanbesteding van het OV Cluster van de provincies Gelderland, Overijssel en Flevoland. De opdracht loopt tot eind 2015, met een optionele verlenging.De monitoring wordt uitgevoerd door zogenaamde “Mystery Guests” die reizen maken in de 15 verschillende concessies die onder bevoegdheid van de drie provincies vallen. Per rit wordt bijgehouden of aan alle eisen die aan de vervoerders is gesteld, bijvoorbeeld op het gebied van comfort, informatievoorziening en punctualiteit, wordt voldaan.
Terug naar overzicht

Neem contact op over dit project

Gewoon een vraag of wilt u graag een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Vul onderstaand formulier in en wij nemen uiterlijk de eerstvolgende werkdag contact met u op.

Andere projecten

Ook leuk om te lezen

Ondersteuning Beheer Openbare ruimte

Project

09 mrt
Patrick Door

Patrick

Ondersteuning Beheer Openbare ruimte

Keypoint Consultancy biedt procesmanagement ondersteuning aan de senior projectleider BOR bij de uitvoering van verschillende civieltechnische projecten, zoals het selectieve toegankelijkheidssysteem binnenstad.

Lees verder
Data-analyse fietsroutes Utrecht

Project

09 aug
Sanne Door

Sanne

Data-analyse fietsroutes Utrecht

Voor de gemeente Utrecht voert Keypoint een onderzoek uit naar de potentie van een fietsroute langs de Singel Noord als alternatief voor de Vredenburgroute. Het college staat niet onwelwillend tegenover het aanleggen van een doorfietsroute langs de S...

Lees verder
Mini MIC

Project

01 dec
Patrick Door

Patrick

Mini MIC

Participeren in de pilot MIC. Samen met andere marktpartijen wordt onder leiding van het CROW een mini-MIC in Twente gerealiseerd om ervaringen op te doen alvorens een compleet Mobillity Information Centre wordt ontwikkeld...

Lees verder