Nieuws

Keypoint Utrecht is jarig en deelt uit

02 jun 2019

Opdrachtgever

-

Projectrol

Jubileumactie

Start project

jun 2019

Keypoint Utrecht is jarig en deelt uit
Patrick

Patrick

Directeur

”Werken met mensen in een wereld van techniek” is Patricks drijfveer

Patrick is directeur van Keypoint en is analytisch, gedreven en een 'mensen-mens'.

Meer over Patrick

Andere betrokken collega's:

Cees Michiel Ronnie

Projecthistorie

Keypoint viert dat we 10 jaar geleden onze vestiging in Utrecht hebben geopend. We werken met veel plezier om Nederland beter bereikbaar, duurzamer, leefbaarder en veiliger te maken.
Om de verjaardag van vestiging Utrecht te vieren, geven we graag een cadeau aan de maatschappij. Hiervoor doen wij voor één van onze (potentiële) klanten een investering in een actueel mobiliteitsvraagstuk.

Heeft u een maatschappelijk relevant en concreet vraagstuk op het gebied van Slimme Mobiliteit, OV en/of fiets? Dan draaien we de rollen voor de verandering eens om!
U doet ons via het inschrijfformulier een ‘aanbieding’ en wij beoordelen deze. Als u ons voldoende kunt overtuigen maakt u kans dat wij, om niet, speciaal voor u uw opdracht uitvoeren (tot een maximum van 80 uur). Onze adviseurs gaan samen met u aan de slag!

Wij nodigen u van harte uit om mee te doen aan onze zomerse jubileumactie! Hier kunt u het formulier voor Keypoint jubileumactie downloaden. Voor meer informatie kunt u contact opnemen via 053 - 4825700 of info@keypoint.eu. Uw vraagstuk kunt u tot uiterlijk 14 juni 2019 indienen door het volledig ingevulde inschrijfformulier aan ons te retourneren.
 
Terug naar overzicht

Neem contact op over dit project

Gewoon een vraag of wilt u graag een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Vul onderstaand formulier in en wij nemen uiterlijk de eerstvolgende werkdag contact met u op.

Andere projecten

Ook leuk om te lezen

GVVP Zeewolde

Project

11 sept
Ronnie Door

Ronnie

GVVP Zeewolde

Voor de gemeente Zeewolde stelt Keypoint het nieuwe Gemeentelijk Verkeer- en Vervoersplan op. Het beschrijft het mobiliteitsbeleid langs vier belangrijke thema’s: Bereikbaarheid, Verkeersveiligheid, Leefbaarheid en Duurzaamheid. Twee kernwoorden van het nieuwe GVVP zijn: handzaam en gedragen.

Lees verder
Vraag het Keypoint !

Nieuws

11 aug
Ronnie Door

Ronnie

Vraag het Keypoint !

Bent u als wegbeheerder benieuwd wat de iVRI voor uw gemeente kan betekenen?  Wilt u weten wat OV- of fietsdata kan betekenen voor uw beleidsplannen? Of heeft u andere vragen met betrekking tot mobiliteit?  Vraag het Keypoint tijdens één van de sessies.

Lees verder
Keypoint neemt deel aan het Board Smart Mobility van het LVMB

Project

11 aug
Rick Door

Rick

Keypoint neemt deel aan het Board Smart Mobility van het LVMB

Het Board Smart Mobility houdt zich bezig met gebruikersvraagstukken rondom Smart Mobility. Collega Rick Schotman neemt als gedragsingenieur deel aan dit board.

Lees verder

Andere projecten

Projecten in de buurt

Afwegingskader voor de iVRI

Project

11 mrt
Ronnie Door

Ronnie

Afwegingskader voor de iVRI

Samen met provincie Gelderland, de zes regio’s en een aantal gemeenten stelt Keypoint een afwegingskader op om te bepalen welke VRI’s in aanmerking komen voor de gestimuleerde versnelde uitrol. Het afwegingskader zorgt voor een onderbouwing richting ministerie van I&W.

Lees verder
Verdeling fietsparkeerders Utrecht Centraal

Project

20 sept
Sanne Door

Sanne

Verdeling fietsparkeerders Utrecht Centraal

Utrecht Centraal Station is het drukste station van Nederland, met veel in- en uitstappers. Daarnaast zijn er verschillende grote werkgevers gevestigd rond het station, zoals de Gemeente Utrecht, de Nederlandse Spoorwegen en de Rabobank. De fiets ...

Lees verder