Nieuws

Keypoint Utrecht is jarig en deelt uit

02 jun 2019

Opdrachtgever

-

Projectrol

Jubileumactie

Start project

jun 2019

Keypoint Utrecht is jarig en deelt uit
Patrick

Patrick

Directeur

”Werken met mensen in een wereld van techniek” is Patricks drijfveer

Patrick is directeur van Keypoint en is analytisch, gedreven en een 'mensen-mens'.

Meer over Patrick

Andere betrokken collega's:

Cees Michiel

Projecthistorie

Keypoint viert dat we 10 jaar geleden onze vestiging in Utrecht hebben geopend. We werken met veel plezier om Nederland beter bereikbaar, duurzamer, leefbaarder en veiliger te maken.
Om de verjaardag van vestiging Utrecht te vieren, geven we graag een cadeau aan de maatschappij. Hiervoor doen wij voor één van onze (potentiële) klanten een investering in een actueel mobiliteitsvraagstuk.

Heeft u een maatschappelijk relevant en concreet vraagstuk op het gebied van Slimme Mobiliteit, OV en/of fiets? Dan draaien we de rollen voor de verandering eens om!
U doet ons via het inschrijfformulier een ‘aanbieding’ en wij beoordelen deze. Als u ons voldoende kunt overtuigen maakt u kans dat wij, om niet, speciaal voor u uw opdracht uitvoeren (tot een maximum van 80 uur). Onze adviseurs gaan samen met u aan de slag!

Wij nodigen u van harte uit om mee te doen aan onze zomerse jubileumactie! Hier kunt u het formulier voor Keypoint jubileumactie downloaden. Voor meer informatie kunt u contact opnemen via 053 - 4825700 of info@keypoint.eu. Uw vraagstuk kunt u tot uiterlijk 14 juni 2019 indienen door het volledig ingevulde inschrijfformulier aan ons te retourneren.
 
Terug naar overzicht

Neem contact op over dit project

Gewoon een vraag of wilt u graag een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Vul onderstaand formulier in en wij nemen uiterlijk de eerstvolgende werkdag contact met u op.

Andere projecten

Ook leuk om te lezen

Meldingen over open bruggen zijn zinvol

Projectupdate

20 aug
Rick Door

Rick

Meldingen over open bruggen zijn zinvol

Het in-car tonen van brugopeningen is zinvol: mensen waarderen de informatie en ze passen hun gedrag (soms) aan. Dit blijkt uit onderzoek dat door Keypoint is uitgevoerd.

Lees verder
Matchen de matrixborden?

Nieuws

15 aug
Heleen Door

Heleen

Matchen de matrixborden?

Recent bracht Flitsmeister als eerste verkeersapp een complete integratie met matrixborden uit. Dit is tot stand gekomen door intensieve samenwerking tussen Rijkswaterstaat, NDW (Nationale Databank Wegverkeersgegevens), en Be-Mobile / Flitsmeister binnen het partnership Talking Traffic. Keypoint heeft Rijkswaterstaat ondersteund met het uitvoeren van de ketentesten. We hebben onderzocht of de publiek-private dataketen goed werkt: waar het goed en mis ging in de dataketen.

Lees verder
Mobiliteitspunten: een slim alternatief voor de auto!

Nieuws

16 jul
Ronnie Door

Ronnie

Mobiliteitspunten: een slim alternatief voor de auto!

Vorige maand daagden we u uit om uw vraagstuk in te dienen voor onze jubileumactie vanwege ‘10 jaar Keypoint Utrecht’. We ontvingen zeer interessante voorstellen, waarvoor dank! Na uitgebreide discussies en lang beraad hebben we een winnaar: de gemeente IJsselstein, met het onderwerp Mobiliteitspunten!

Lees verder

Andere projecten

Projecten in de buurt

Afwegingskader voor de iVRI

Project

11 mrt
Ronnie Door

Ronnie

Afwegingskader voor de iVRI

Samen met provincie Gelderland, de zes regio’s en een aantal gemeenten stelt Keypoint een afwegingskader op om te bepalen welke VRI’s in aanmerking komen voor de gestimuleerde versnelde uitrol. Het afwegingskader zorgt voor een onderbouwing richting ministerie van I&W.

Lees verder
Speed-pedelecs: uitzonderen of de wet volgen?

Nieuws

02 nov
Rick Door

Rick

Speed-pedelecs: uitzonderen of de wet volgen?

Speed-pedelecs horen wettelijk op de rijbaan. Soms is het fietspad echter veiliger, maar daar is een uitzondering voor nodig. Voor de Provincie Gelderland onderzoeken we de effecten van de uitzonderingsmaatregel.

Lees verder