Nieuws

Keypoint Utrecht is jarig en deelt uit

03 jun 2019

Opdrachtgever

-

Projectrol

Jubileumactie

Start project

jun 2019

Keypoint Utrecht is jarig en deelt uit
Patrick

Patrick

Directeur

”Werken met mensen in een wereld van techniek” is Patricks drijfveer

Patrick is directeur van Keypoint en is analytisch, gedreven en een 'mensen-mens'.

Meer over Patrick

Andere betrokken collega's:

Cees Michiel

Projecthistorie

Keypoint viert dat we 10 jaar geleden onze vestiging in Utrecht hebben geopend. We werken met veel plezier om Nederland beter bereikbaar, duurzamer, leefbaarder en veiliger te maken.
Om de verjaardag van vestiging Utrecht te vieren, geven we graag een cadeau aan de maatschappij. Hiervoor doen wij voor één van onze (potentiële) klanten een investering in een actueel mobiliteitsvraagstuk.

Heeft u een maatschappelijk relevant en concreet vraagstuk op het gebied van Slimme Mobiliteit, OV en/of fiets? Dan draaien we de rollen voor de verandering eens om!
U doet ons via het inschrijfformulier een ‘aanbieding’ en wij beoordelen deze. Als u ons voldoende kunt overtuigen maakt u kans dat wij, om niet, speciaal voor u uw opdracht uitvoeren (tot een maximum van 80 uur). Onze adviseurs gaan samen met u aan de slag!

Wij nodigen u van harte uit om mee te doen aan onze zomerse jubileumactie! Hier kunt u het formulier voor Keypoint jubileumactie downloaden. Voor meer informatie kunt u contact opnemen via 053 - 4825700 of info@keypoint.eu. Uw vraagstuk kunt u tot uiterlijk 14 juni 2019 indienen door het volledig ingevulde inschrijfformulier aan ons te retourneren.
 
Terug naar overzicht

Neem contact op over dit project

Gewoon een vraag of wilt u graag een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Vul onderstaand formulier in en wij nemen uiterlijk de eerstvolgende werkdag contact met u op.

Andere projecten

Ook leuk om te lezen

DRIS beheer Overijssel

Project

04 jun
Ronald Door

Ronald

DRIS beheer Overijssel

Keypoint beheert binnen OV-Oost voor de provincie Overijssel de DRIS displays. Alle honderden displays in Overijssel voorzien dagelijks duizenden busreizigers van informatie. Om te zorgen dat deze displays goed functioneren en incidenten verholpen worden voert Keypoint het beheer uit.

Lees verder
Keypoint Utrecht is jarig en deelt uit

Nieuws

03 jun
Patrick Door

Patrick

Keypoint Utrecht is jarig en deelt uit

10 jaar geleden hebben we onze vestiging in Utrecht geopend en om dat te vieren willen we graag een cadeau geven aan één van onze (potentiële) klanten. Doe tot 14 juni mee met de Keypoint jubileumactie!

Lees verder
ADAS training voor wegbeheerders

Nieuws

03 jun
Ronnie Door

Ronnie

ADAS training voor wegbeheerders

In een wereld waarin innovatie snel gaat en steeds meer auto’s standaard de beschikking hebben over geavanceerde ADAS (rijhulp)systemen, is het belangrijk om de potentie van deze systemen optimaal te benutten. ADAS systemen zorgen namelijk voor een belangrijke verbetering van de verkeersveiligheid en de doorstroming. Maar dat lukt alleen, wanneer die systemen op de juiste manier gebruikt worden én wanneer de omgeving zo is ingericht dat ADAS systemen optimaal functioneren.

Lees verder

Andere projecten

Projecten in de buurt

Afwegingskader voor de iVRI

Project

11 mrt
Ronnie Door

Ronnie

Afwegingskader voor de iVRI

Samen met provincie Gelderland, de zes regio’s en een aantal gemeenten stelt Keypoint een afwegingskader op om te bepalen welke VRI’s in aanmerking komen voor de gestimuleerde versnelde uitrol. Het afwegingskader zorgt voor een onderbouwing richting ministerie van I&W.

Lees verder
Speed-pedelecs: uitzonderen of de wet volgen?

Nieuws

02 nov
Rick Door

Rick

Speed-pedelecs: uitzonderen of de wet volgen?

Speed-pedelecs horen wettelijk op de rijbaan. Soms is het fietspad echter veiliger, maar daar is een uitzondering voor nodig. Voor de Provincie Gelderland onderzoeken we de effecten van de uitzonderingsmaatregel.

Lees verder