Nieuws

Keypoint Utrecht is jarig en deelt uit

02 jun 2019

Opdrachtgever

-

Projectrol

Jubileumactie

Start project

jun 2019

Keypoint Utrecht is jarig en deelt uit
Patrick

Patrick

Directeur

”Werken met mensen in een wereld van techniek” is Patricks drijfveer

Patrick is directeur van Keypoint en is analytisch, gedreven en een 'mensen-mens'.

Meer over Patrick

Andere betrokken collega's:

Cees Michiel

Projecthistorie

Keypoint viert dat we 10 jaar geleden onze vestiging in Utrecht hebben geopend. We werken met veel plezier om Nederland beter bereikbaar, duurzamer, leefbaarder en veiliger te maken.
Om de verjaardag van vestiging Utrecht te vieren, geven we graag een cadeau aan de maatschappij. Hiervoor doen wij voor één van onze (potentiële) klanten een investering in een actueel mobiliteitsvraagstuk.

Heeft u een maatschappelijk relevant en concreet vraagstuk op het gebied van Slimme Mobiliteit, OV en/of fiets? Dan draaien we de rollen voor de verandering eens om!
U doet ons via het inschrijfformulier een ‘aanbieding’ en wij beoordelen deze. Als u ons voldoende kunt overtuigen maakt u kans dat wij, om niet, speciaal voor u uw opdracht uitvoeren (tot een maximum van 80 uur). Onze adviseurs gaan samen met u aan de slag!

Wij nodigen u van harte uit om mee te doen aan onze zomerse jubileumactie! Hier kunt u het formulier voor Keypoint jubileumactie downloaden. Voor meer informatie kunt u contact opnemen via 053 - 4825700 of info@keypoint.eu. Uw vraagstuk kunt u tot uiterlijk 14 juni 2019 indienen door het volledig ingevulde inschrijfformulier aan ons te retourneren.
 
Terug naar overzicht

Neem contact op over dit project

Gewoon een vraag of wilt u graag een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Vul onderstaand formulier in en wij nemen uiterlijk de eerstvolgende werkdag contact met u op.

Andere projecten

Ook leuk om te lezen

Keypoint biedt verkeerskundig adviseur Gemeente Enschede

Project

22 jan
Rick Door

Rick

Keypoint biedt verkeerskundig adviseur Gemeente Enschede

De Gemeente Enschede heeft Keypoint gevraagd om een verkeerskundig adviseur. Rick heeft deze taak op zich genomen.

Lees verder
Oor ten luister: Ontwikkelingen in mobiliteitsland

Nieuws

19 dec
Cees Door

Cees

Oor ten luister: Ontwikkelingen in mobiliteitsland

Het einde van het jaar staat traditioneel in het teken van congressen en symposia, maar bestaat ook uit gesprekken met collega’s, opdrachtgevers en concurrenten over de plannen en trends voor het nieuwe jaar. Daarbij is het altijd een uitdaging om de trends in de wereld van mobiliteit – ondertussen een heel brede wereld – te duiden en te overzien wat ze voor ons werkveld betekenen. Een bloemlezing.

Lees verder
Korte autoritten

Project

18 dec
Erik Door

Erik

Korte autoritten

Voor de provincie Gelderland bracht Keypoint korte autoritten in kaart met behulp van INRIX data. Doel was om in beeld te brengen in hoeverre de data geschikt zijn als basis voor een effectieve inzet van fietsstimuleringsmaatregelen. Conclusie is dat dit kan, maar dat er ook een aantal beperkingen zijn.

Lees verder

Andere projecten

Projecten in de buurt

Afwegingskader voor de iVRI

Project

11 mrt
Ronnie Door

Ronnie

Afwegingskader voor de iVRI

Samen met provincie Gelderland, de zes regio’s en een aantal gemeenten stelt Keypoint een afwegingskader op om te bepalen welke VRI’s in aanmerking komen voor de gestimuleerde versnelde uitrol. Het afwegingskader zorgt voor een onderbouwing richting ministerie van I&W.

Lees verder
Speed-pedelecs: uitzonderen of de wet volgen?

Nieuws

02 nov
Rick Door

Rick

Speed-pedelecs: uitzonderen of de wet volgen?

Speed-pedelecs horen wettelijk op de rijbaan. Soms is het fietspad echter veiliger, maar daar is een uitzondering voor nodig. Voor de Provincie Gelderland onderzoeken we de effecten van de uitzonderingsmaatregel.

Lees verder