Project

Keypoint neemt deel aan het Board Smart Mobility van het LVMB

11 aug 2020

Opdrachtgever

Landelijk Verkeersmanagement Beraad

Projectrol

Expert

Start project

apr 2020

Keypoint neemt deel aan het Board Smart Mobility van het LVMB
Patrick

Patrick

Directeur

”Werken met mensen in een wereld van techniek” is Patricks drijfveer

Patrick is directeur van Keypoint en is analytisch, gedreven en een 'mensen-mens'.

Meer over Patrick

Andere betrokken collega's:

Binnen het Landelijk Verkeersmanagement Beraad (LVMB) werken wegbeheerders samen aan vernieuwende projecten voor verkeersmanagement. Het LVMB gebruikt zogenaamde boards waarin externe experts inhoudelijk advies kunnen geven. Een van deze boards behandelt de mentale belasting van Smart Mobility oplossingen op weggebruikers. Onze collega Rick Schotman neemt vanuit zijn Human Factors/gedragsachtergrond deel aan dit board.

De board voor mentale belasting bestaat uit verschillende experts uit academia, instituten en adviesbureau’s. Periodiek komen ze bijeen en behandelen ze onderwerpen als ISA (intelligente snelheidsadaptatie), deelmobiliteit en meldingen over verstoringen op de route. Rick draagt aan deze gesprekken bij door kritisch door de ogen van de gebruiker te kijken en door mee te denken welke rol wegbeheerders hierbij dienen te vervullen.

Het resultaat van de board sessies wordt een samenvattend document met een afwegingskader. Deze documenten helpen wegbeheerders keuzes te maken over Smart Mobility toepassingen, rekening houdend met de (on)mogelijkheden van weggebruikers.

Wilt u meer weten over de input van Rick of graag verder praten over de wijze waarop u vanuit gebruikersoogpunt naar smart mobility kunt kijken? Wij vertellen u er graag meer over.

Terug naar overzicht

Neem contact op over dit project

Gewoon een vraag of wilt u graag een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Vul onderstaand formulier in en wij nemen uiterlijk de eerstvolgende werkdag contact met u op.

Andere projecten

Ook leuk om te lezen

Escapisme doorn in het oog van deelmobiliteit

Nieuws

14 dec
Ward Door

Ward

Escapisme doorn in het oog van deelmobiliteit

In zijn blogserie kijkt Ward de Jong vanuit verschillende invalshoeken naar deelmobiliteit en neemt hij de lezer mee in de wereld van dit snel groeiende fenomeen. De laatste blog uit de reeks: Escapisme doorn in het oog van deelmobiliteit.

Lees verder
Deelmobiliteit stimuleren als gemeente: Waar moet je rekening mee houden?

Nieuws

14 sept
Ward Door

Ward

Deelmobiliteit stimuleren als gemeente: Waar moet je rekening mee houden?

In zijn blogserie kijkt Ward de Jong vanuit verschillende invalshoeken naar deelmobiliteit en neemt hij de lezer mee in de wereld van dit snel groeiende fenomeen. De tweede blog: Nudging als duwtje in de richting van deelmobiliteit.

Lees verder
Veilig op weg met Safety Priority Services

Project

18 jul
Ronnie Poorterman Door

Ronnie Poorterman

Veilig op weg met Safety Priority Services

Safety Priority Services (SPS): het ministerie van IenW en zes bedrijven (ANWB, Be-Mobile, Hyundai, Inrix, Kia, TomTom) werken de komende jaren samen om meer en betere in-car veiligheidswaarschuwingen aan weggebruikers te leveren. Dat kan via het dashboard van hun auto of een navigatiedienst. Ronnie Poorterman is namens het ministerie actief als Operational Projectmanager voor SPS.

Lees verder