Project

Keypoint neemt deel aan het Board Smart Mobility van het LVMB

11 aug 2020

Opdrachtgever

Landelijk Verkeersmanagement Beraad

Projectrol

Expert

Start project

apr 2020

Keypoint neemt deel aan het Board Smart Mobility van het LVMB
Rick

Rick

Gedragsingenieur

Het gaat om de gebruiker

Rick is gedragsingenieur bij Keypoint. Hij zorgt ervoor dat de menskant niet wordt vergeten en brengt mens en techniek samen.

Meer over Rick

Andere betrokken collega's:

Binnen het Landelijk Verkeersmanagement Beraad (LVMB) werken wegbeheerders samen aan vernieuwende projecten voor verkeersmanagement. Het LVMB gebruikt zogenaamde boards waarin externe experts inhoudelijk advies kunnen geven. Een van deze boards behandelt de mentale belasting van Smart Mobility oplossingen op weggebruikers. Onze collega Rick Schotman neemt vanuit zijn Human Factors/gedragsachtergrond deel aan dit board.

De board voor mentale belasting bestaat uit verschillende experts uit academia, instituten en adviesbureau’s. Periodiek komen ze bijeen en behandelen ze onderwerpen als ISA (intelligente snelheidsadaptatie), deelmobiliteit en meldingen over verstoringen op de route. Rick draagt aan deze gesprekken bij door kritisch door de ogen van de gebruiker te kijken en door mee te denken welke rol wegbeheerders hierbij dienen te vervullen.

Het resultaat van de board sessies wordt een samenvattend document met een afwegingskader. Deze documenten helpen wegbeheerders keuzes te maken over Smart Mobility toepassingen, rekening houdend met de (on)mogelijkheden van weggebruikers.

Wilt u meer weten over de input van Rick of graag verder praten over de wijze waarop u vanuit gebruikersoogpunt naar smart mobility kunt kijken? Wij vertellen u er graag meer over.

Terug naar overzicht

Neem contact op over dit project

Gewoon een vraag of wilt u graag een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Vul onderstaand formulier in en wij nemen uiterlijk de eerstvolgende werkdag contact met u op.

Andere projecten

Ook leuk om te lezen

GVVP Zeewolde

Project

11 sept
Ronnie Door

Ronnie

GVVP Zeewolde

Voor de gemeente Zeewolde stelt Keypoint het nieuwe Gemeentelijk Verkeer- en Vervoersplan op. Het beschrijft het mobiliteitsbeleid langs vier belangrijke thema’s: Bereikbaarheid, Verkeersveiligheid, Leefbaarheid en Duurzaamheid. Twee kernwoorden van het nieuwe GVVP zijn: handzaam en gedragen.

Lees verder
Vraag het Keypoint !

Nieuws

11 aug
Ronnie Door

Ronnie

Vraag het Keypoint !

Bent u als wegbeheerder benieuwd wat de iVRI voor uw gemeente kan betekenen?  Wilt u weten wat OV- of fietsdata kan betekenen voor uw beleidsplannen? Of heeft u andere vragen met betrekking tot mobiliteit?  Vraag het Keypoint tijdens één van de sessies.

Lees verder
Keypoint neemt deel aan het Board Smart Mobility van het LVMB

Project

11 aug
Rick Door

Rick

Keypoint neemt deel aan het Board Smart Mobility van het LVMB

Het Board Smart Mobility houdt zich bezig met gebruikersvraagstukken rondom Smart Mobility. Collega Rick Schotman neemt als gedragsingenieur deel aan dit board.

Lees verder