Project

Keypoint neemt deel aan het Board Smart Mobility van het LVMB

11 aug 2020

Opdrachtgever

Landelijk Verkeersmanagement Beraad

Projectrol

Expert

Start project

apr 2020

Keypoint neemt deel aan het Board Smart Mobility van het LVMB
Patrick

Patrick

Directeur

”Werken met mensen in een wereld van techniek” is Patricks drijfveer

Patrick is directeur van Keypoint en is analytisch, gedreven en een 'mensen-mens'.

Meer over Patrick

Andere betrokken collega's:

Binnen het Landelijk Verkeersmanagement Beraad (LVMB) werken wegbeheerders samen aan vernieuwende projecten voor verkeersmanagement. Het LVMB gebruikt zogenaamde boards waarin externe experts inhoudelijk advies kunnen geven. Een van deze boards behandelt de mentale belasting van Smart Mobility oplossingen op weggebruikers. Onze collega Rick Schotman neemt vanuit zijn Human Factors/gedragsachtergrond deel aan dit board.

De board voor mentale belasting bestaat uit verschillende experts uit academia, instituten en adviesbureau’s. Periodiek komen ze bijeen en behandelen ze onderwerpen als ISA (intelligente snelheidsadaptatie), deelmobiliteit en meldingen over verstoringen op de route. Rick draagt aan deze gesprekken bij door kritisch door de ogen van de gebruiker te kijken en door mee te denken welke rol wegbeheerders hierbij dienen te vervullen.

Het resultaat van de board sessies wordt een samenvattend document met een afwegingskader. Deze documenten helpen wegbeheerders keuzes te maken over Smart Mobility toepassingen, rekening houdend met de (on)mogelijkheden van weggebruikers.

Wilt u meer weten over de input van Rick of graag verder praten over de wijze waarop u vanuit gebruikersoogpunt naar smart mobility kunt kijken? Wij vertellen u er graag meer over.

Terug naar overzicht

Neem contact op over dit project

Gewoon een vraag of wilt u graag een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Vul onderstaand formulier in en wij nemen uiterlijk de eerstvolgende werkdag contact met u op.

Andere projecten

Ook leuk om te lezen

Nudging: een duwtje in de richting van deelmobiliteit

Nieuws

25 apr
Ward Door

Ward

Nudging: een duwtje in de richting van deelmobiliteit

In zijn blogserie kijkt Ward de Jong vanuit verschillende invalshoeken naar deelmobiliteit en neemt hij de lezer mee in de wereld van dit snel groeiende fenomeen. De tweede blog: Nudging als duwtje in de richting van deelmobiliteit.

Lees verder
Minder Hinder met Digitaal verkeersmanagement

Project

22 apr
Ronnie Poorterman Door

Ronnie Poorterman

Minder Hinder met Digitaal verkeersmanagement

De wereld van digitaal verkeersmanagement is continu in ontwikkeling. De regio Arnhem-Nijmegen wil tijdens grootschalige werkwerkzaamheden in de zomer 2022 gebruik maken van de meest recente mogelijkheden. Keypoint voerde een analyse uit van het speelveld en de opties om de meest gebruikte apps, navigatiesystemen en services te gebruiken om de informatievoorziening naar reizigers goed op orde te hebben en de hinder te beperken.

Lees verder
Parkeerbeleid en deelmobiliteit als oplossing voor stedelijke verdichting

Nieuws

06 apr
Ward Door

Ward

Parkeerbeleid en deelmobiliteit als oplossing voor stedelijke verdichting

In zijn blogserie kijkt Ward de Jong vanuit verschillende invalshoeken naar deelmobiliteit en neemt hij de lezer mee in de wereld van dit snel groeiende fenomeen. De eerste blog: Parkeerbeleid en deelmobiliteit als oplossing voor stedelijke verdichting.

Lees verder