Keypoint ondersteunt Gemeente Hengelo bij het opstellen van Actieplan Fiets

Keypoint ondersteunt Gemeente Hengelo bij het opstellen van Actieplan Fiets

29 jan 2024

Hengelo heeft ambitieuze plannen richting 2040 op het gebied van fietsgebruik. De gemeenteraad heeft het Mobiliteitsplan 2040 vastgesteld met de titel “Heel Hengelo in Beweging”.

De ambitie is om in 2040 meer dan de helft van alle verplaatsingen binnen Hengelo door de fiets te laten faciliteren.

Keypoint gaat de gemeente Hengelo ondersteunen bij het realiseren van het Actieplan Fiets 2024 – 2030. Hierbij staat de participatie van inwoners centraal. Inwoners krijgen de kans om input te geven over gebruik van de fiets in Hengelo. Wat gaat er goed? En welke knelpunten ervaart men? Aan de hand van deze en andere vragen wordt voor de onderwerpen veiligheid, infrastructuur, parkeren en fietsstimulering in beeld gebracht wat de wensen zijn bij belanghebbenden.

Het is een allesomvattend plan met maatregelen om fietsen in Hengelo nog prettiger en aantrekkelijker te maken. Wij zijn blij dat we Gemeente Hengelo kunnen ondersteunen bij het opstellen van het Actieplan Fiets 2024-2030 en kijken ernaar uit om met bewoners en andere belanghebbenden in gesprek te gaan.

Terug naar overzicht

Neem contact op over dit project

Gewoon een vraag of wilt u graag een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Vul onderstaand formulier in en wij nemen uiterlijk de eerstvolgende werkdag contact met u op.

Andere projecten

Ook leuk om te lezen

Even voorstellen: Herbert van den Hardenberg

Nieuws

13 feb
Rogier Busscher Door

Rogier Busscher

Even voorstellen: Herbert van den Hardenberg

Afgelopen week hebben we Herbert van den Hardenberg mogen verwelkomen bij Keypoint. Hij gaat bij onze locatie in Utrecht stagelopen onder begeleiding van Rogier Busscher.

Lees verder
Hoe delen fietsers en voetgangers veilig de ruimte?

Project

16 nov
Cees Bakker Door

Cees Bakker

Hoe delen fietsers en voetgangers veilig de ruimte?

In juni 2023 heeft Acquire Media Cees Bakker geïnterviewd over gedeelde ruimtes voor fietsers en voetgangers.

Lees verder
Het fietsen is weer begonnen

Project

05 sept
Justin van Steijn Door

Justin van Steijn

Het fietsen is weer begonnen

Vele Scholieren stappen vandaag weer op de fiets om naar school te komen. Dit is goed nieuws in een samenleving waarin we meer mensen op de fiets willen krijgen. Justin vraagt uw aandacht voor de obstakels die middelbare scholieren tegenkomen als ze regelmatig naar school fietsen. En waarom die zo belangrijk zijn om op te lossen.

Lees verder