Nieuws

Keypoint treedt toe tot ADAS alliantie

26 sept 2019

Opdrachtgever

Keypoint

Projectrol

Nieuwsbericht

Start project

sept 2019

Keypoint treedt toe tot ADAS alliantie
Ronnie

Ronnie

Adviseur Smart Mobility en ITS

Slimme mobiliteit houdt je in beweging

Ronnie zorgt er graag voor dat innovaties in mobiliteit leiden tot een betere doorstroming van het verkeer, én een veiliger en duurzamer mobiliteitssysteem.

Meer over Ronnie

Andere betrokken collega's:

Rick Sander

ADAS training
Het juiste gebruik van ADAS draagt bij aan de verkeersveiligheid en doorstroming. In onze ADAS training voor wegbeheerders leert u wat dit betekent voor uw werkzaamheden. Het programma is als volgt:

Theorie
Alles over ADAS:

  • Introductie in de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van ADAS (en link naar connected en zelfrijdende voertuigen).
  • De theorie achter ADAS systemen en de effecten van deze systemen op verkeersveiligheid en doorstroming.
  • Kansen die ADAS systemen bieden voor werkzaamheden van wegbeheerders.

Praktijk
Na de theorie stapt u in de auto, om onder begeleiding van professionele trainers in de praktijk de mogelijkheden van ADAS te ervaren.

ADAS alliantie
Met deze training treedt Keypoint Consultancy toe tot de ADAS alliantie. In de ADAS alliantie zijn partijen vertegenwoordigd die het veilige gebruik van ADAS verhogen, door het bevorderen van doorontwikkeling, bekendheid en aanschaf ervan.

Aanbod op maat
Wilt u een aanbod op maat voor een ADAS training voor u en uw collega’s? Neem dan contact op met Ronnie Poorterman, 06-58796681

Terug naar overzicht

Neem contact op over dit project

Gewoon een vraag of wilt u graag een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Vul onderstaand formulier in en wij nemen uiterlijk de eerstvolgende werkdag contact met u op.

Andere projecten

Ook leuk om te lezen

Intelligent optimaliseren van doorstroming Eektestraat te Oldenzaal

Project

01 okt
Sanne Door

Sanne

Intelligent optimaliseren van doorstroming Eektestraat te Oldenzaal

De Eektestraat als aantrekkelijke route voor verkeer dat van noord naar zuid en omgekeerd Oldenzaal passeert. Dat is wat gemeente Oldenzaal graag wil. Een optimalisatie van de doorstroming door de inzet van iVRI’s is hiervoor volgens de gemeente nodig. Keypoint begeleidt de gemeente om te komen tot 1) een gedragen verkeerskundig beleidskader en 2) een uitvraag voor een netwerkoptimalisatie op basis van iVRI’s.

Lees verder
Keypoint treedt toe tot ADAS alliantie

Nieuws

26 sept
Ronnie Door

Ronnie

Keypoint treedt toe tot ADAS alliantie

Met het aanbieden van een ADAS (Advanced Driver Assistance Systems) training voor wegbeheerders treedt Keypoint Consultancy toe tot de ADAS alliantie. In deze toegepaste training behandelen we zowel de theorie en praktijk van moderne rijhulpsystemen in voertuigen (ADAS). De training is een gezamenlijk product van Keypoint Consultancy en Prodrive Academy.

Lees verder
Verkenning CID Binckhorst

Project

24 sept
Cees Door

Cees

Verkenning CID Binckhorst

Om de verstedelijkingsopgave voor CID-Binckhorst in Den Haag te realiseren dient er een mobiliteitstransitie plaats te vinden. Dit project focust zich op het verkennen van oplossingen voor deze transitie.

Lees verder