Nieuws

Mobiliteitspunten: een slim alternatief voor de auto!

16 jul 2019

Opdrachtgever

Gemeente IJsselstein

Projectrol

Advies

Start project

jul 2019

Mobiliteitspunten: een slim alternatief voor de auto!
Ronnie

Ronnie

Adviseur Smart Mobility en ITS

Slimme mobiliteit houdt je in beweging

Ronnie zorgt er graag voor dat innovaties in mobiliteit leiden tot een betere doorstroming van het verkeer, én een veiliger en duurzamer mobiliteitssysteem.

Meer over Ronnie

Andere betrokken collega's:

Hester
10 jaar geleden opende Keypoint zijn vestiging in Utrecht. Met plezier maken we Nederland beter bereikbaar, duurzamer, leefbaarder en veiliger. De verjaardag van Keypoint vieren we door een cadeau te geven aan de maatschappij. We doen een investering in een actueel mobiliteitsonderzoek. Het winnende vraagstuk is de uitwerking van een concept voor mobiliteitspunten in de gemeente IJsselstein.

IJsselstein heeft een grote woningbouwopgave. Hierdoor komen de leefbaarheid en bereikbaarheid onder druk te staan. Daarom wil de gemeente inwoners verleiden om de auto te laten staan en te kiezen voor slimme alternatieven.

Keypoint gaat voor de gemeente onderzoeken welke kansen mobiliteitspunten hierbij bieden. Mobiliteitspunten zijn punten waar mensen alternatieven kunnen kiezen voor de (eigen) auto, zoals het OV, goede fietsfaciliteiten, deelauto’s, enz.Donderdag 11 juli openden we met beleidsadviseurs Arnoud Egbers en Daphne Tuinenburg van de gemeente IJsselstein feestelijk de zomer en daarmee is onze zomerse jubileumactie officieel van start! Vanuit onze vestiging Utrecht zetten Ronnie Poorterman en Hester Hellinga hun tanden in dit maatschappelijk relevante onderwerp.

Heeft u ook actuele mobiliteitsvraagstukken op het gebied van Slimme Mobiliteit, OV en/of fiets? Of wilt u meer weten over de toepassing van mobiliteitspunten in uw gemeente? Dan denken wij graag met u mee!
 
Terug naar overzicht

Neem contact op over dit project

Gewoon een vraag of wilt u graag een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Vul onderstaand formulier in en wij nemen uiterlijk de eerstvolgende werkdag contact met u op.

Andere projecten

Ook leuk om te lezen

GVVP Zeewolde

Project

11 sept
Ronnie Door

Ronnie

GVVP Zeewolde

Voor de gemeente Zeewolde stelt Keypoint het nieuwe Gemeentelijk Verkeer- en Vervoersplan op. Het beschrijft het mobiliteitsbeleid langs vier belangrijke thema’s: Bereikbaarheid, Verkeersveiligheid, Leefbaarheid en Duurzaamheid. Twee kernwoorden van het nieuwe GVVP zijn: handzaam en gedragen.

Lees verder
Vraag het Keypoint !

Nieuws

11 aug
Ronnie Door

Ronnie

Vraag het Keypoint !

Bent u als wegbeheerder benieuwd wat de iVRI voor uw gemeente kan betekenen?  Wilt u weten wat OV- of fietsdata kan betekenen voor uw beleidsplannen? Of heeft u andere vragen met betrekking tot mobiliteit?  Vraag het Keypoint tijdens één van de sessies.

Lees verder
Keypoint neemt deel aan het Board Smart Mobility van het LVMB

Project

11 aug
Rick Door

Rick

Keypoint neemt deel aan het Board Smart Mobility van het LVMB

Het Board Smart Mobility houdt zich bezig met gebruikersvraagstukken rondom Smart Mobility. Collega Rick Schotman neemt als gedragsingenieur deel aan dit board.

Lees verder