Nieuws

Mobiliteitspunten: een slim alternatief voor de auto!

16 jul 2019

Opdrachtgever

Gemeente IJsselstein

Projectrol

Advies

Start project

jul 2019

Mobiliteitspunten: een slim alternatief voor de auto!
Ronnie Poorterman

Ronnie Poorterman

Adviseur Smart Mobility en ITS

Slimme mobiliteit houdt je in beweging

Ronnie zorgt er graag voor dat innovaties in mobiliteit leiden tot een betere doorstroming van het verkeer, én een veiliger en duurzamer mobiliteitssysteem.

Meer over Ronnie Poorterman

Andere betrokken collega's:

10 jaar geleden opende Keypoint zijn vestiging in Utrecht. Met plezier maken we Nederland beter bereikbaar, duurzamer, leefbaarder en veiliger. De verjaardag van Keypoint vieren we door een cadeau te geven aan de maatschappij. We doen een investering in een actueel mobiliteitsonderzoek. Het winnende vraagstuk is de uitwerking van een concept voor mobiliteitspunten in de gemeente IJsselstein.

IJsselstein heeft een grote woningbouwopgave. Hierdoor komen de leefbaarheid en bereikbaarheid onder druk te staan. Daarom wil de gemeente inwoners verleiden om de auto te laten staan en te kiezen voor slimme alternatieven.

Keypoint gaat voor de gemeente onderzoeken welke kansen mobiliteitspunten hierbij bieden. Mobiliteitspunten zijn punten waar mensen alternatieven kunnen kiezen voor de (eigen) auto, zoals het OV, goede fietsfaciliteiten, deelauto’s, enz.Donderdag 11 juli openden we met beleidsadviseurs Arnoud Egbers en Daphne Tuinenburg van de gemeente IJsselstein feestelijk de zomer en daarmee is onze zomerse jubileumactie officieel van start! Vanuit onze vestiging Utrecht zetten Ronnie Poorterman en Hester Hellinga hun tanden in dit maatschappelijk relevante onderwerp.

Heeft u ook actuele mobiliteitsvraagstukken op het gebied van Slimme Mobiliteit, OV en/of fiets? Of wilt u meer weten over de toepassing van mobiliteitspunten in uw gemeente? Dan denken wij graag met u mee!
 
Terug naar overzicht

Neem contact op over dit project

Gewoon een vraag of wilt u graag een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Vul onderstaand formulier in en wij nemen uiterlijk de eerstvolgende werkdag contact met u op.

Andere projecten

Ook leuk om te lezen

Geslaagde Datadag Mobiliteit

Nieuws

09 apr
Ronnie Poorterman Door

Ronnie Poorterman

Geslaagde Datadag Mobiliteit

We kijken terug op een geslaagde Datadag Mobiliteit, met een drukbezochte interactieve webinar over data uit voertuigen door Keypoint en NDW, en mooie één op één gesprekken in onze digitale stand.

Lees verder
Helpen in Houten

Project

08 apr
Ronnie Poorterman Door

Ronnie Poorterman

Helpen in Houten

Als projectleider mobiliteit zorgen wij ervoor dat diverse projecten in Houten worden gerealiseerd. We richten ons vooral op projecten uit de mobiliteitsvisie Eiland van Schalkwijk.

Lees verder
Digitaliseringsopgave: van landelijke aanpak naar regionaal vruchten plukken

Nieuws

09 mrt
Bas Door

Bas

Digitaliseringsopgave: van landelijke aanpak naar regionaal vruchten plukken

In Nederland is afgesproken dat eind 2023 alle wegbeheerders Mobiliteitsdata leveren. De zogenaamde Digitaliserings-opgave. Bij Keypoint is Bas Pietersen volop met dit onderwerp bezig. Maar wat betekent het eigenlijk, wat is de stand van zaken en wat gaat het ons brengen?

Lees verder