Project

Monitoring iVRI’s Zwolle

13 okt 2020

Opdrachtgever

Gemeente Zwolle

Projectrol

Monitoring

Start project

jun 2020

Monitoring iVRI’s Zwolle
Gertjan

Gertjan

Adviseur Smart Mobility en ITS

Expert ITS en reisinformatiesystemen Openbaar Vervoer

Gertjan ontzorgt de opdrachtgever, brengt zijn expertise in en verzorgt het proces en de organisatie van het project.

Meer over Gertjan

Andere betrokken collega's:

Projecthistorie

Monitoring

Voor de gemeente Zwolle monitort Keypoint de van iVRI’s afkomstige data. We gebruiken UDAP om de gemeente te rapporteren in welke issues er spelen in beschikbaarheid, betrouwbaarheid en kwaliteit van de data en zetten dit door aan de wegbeheerder en de beheerder van de iVRI’s. Doordat wij slim naar de data die de iVRI’s genereren kijken, leggen we verbanden tussen de verschillende berichten vanuit de iVRI’s. Wij combineren deze verschillende gegevens tot bruikbare informatie en koppelen dit terug aan de gemeente en aan Vialis, die de iVRI’s beheert.

UDAP

Begin september heeft Monotch een nieuw dashboard onder de naam UDAP gelanceerd. UDAP maakt het monitoren van iVRI’s nog overzichtelijker, doordat alle gegevens per wegbeheerder in één scherm zijn samengevoegd. Op deze manier leggen wij nog beter de link tussen de verschillende eigenschappen van het systeem.

Wij denken er graag met u over na hoe het monitoren van iVRI’s in uw gemeente kan worden vormgegeven.

Terug naar overzicht

Neem contact op over dit project

Gewoon een vraag of wilt u graag een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Vul onderstaand formulier in en wij nemen uiterlijk de eerstvolgende werkdag contact met u op.

Andere projecten

Ook leuk om te lezen

Escapisme doorn in het oog van deelmobiliteit

Nieuws

14 dec
Ward Door

Ward

Escapisme doorn in het oog van deelmobiliteit

In zijn blogserie kijkt Ward de Jong vanuit verschillende invalshoeken naar deelmobiliteit en neemt hij de lezer mee in de wereld van dit snel groeiende fenomeen. De laatste blog uit de reeks: Escapisme doorn in het oog van deelmobiliteit.

Lees verder
Deelmobiliteit stimuleren als gemeente: Waar moet je rekening mee houden?

Nieuws

14 sept
Ward Door

Ward

Deelmobiliteit stimuleren als gemeente: Waar moet je rekening mee houden?

In zijn blogserie kijkt Ward de Jong vanuit verschillende invalshoeken naar deelmobiliteit en neemt hij de lezer mee in de wereld van dit snel groeiende fenomeen. De tweede blog: Nudging als duwtje in de richting van deelmobiliteit.

Lees verder
Veilig op weg met Safety Priority Services

Project

18 jul
Ronnie Poorterman Door

Ronnie Poorterman

Veilig op weg met Safety Priority Services

Safety Priority Services (SPS): het ministerie van IenW en zes bedrijven (ANWB, Be-Mobile, Hyundai, Inrix, Kia, TomTom) werken de komende jaren samen om meer en betere in-car veiligheidswaarschuwingen aan weggebruikers te leveren. Dat kan via het dashboard van hun auto of een navigatiedienst. Ronnie Poorterman is namens het ministerie actief als Operational Projectmanager voor SPS.

Lees verder