Project

Monitoring iVRI’s Zwolle

13 okt 2020

Opdrachtgever

Gemeente Zwolle

Projectrol

Monitoring

Start project

jun 2020

Monitoring iVRI’s Zwolle
Gertjan

Gertjan

Adviseur Smart Mobility en ITS

Expert ITS en reisinformatiesystemen Openbaar Vervoer

Gertjan ontzorgt de opdrachtgever, brengt zijn expertise in en verzorgt het proces en de organisatie van het project.

Meer over Gertjan

Andere betrokken collega's:

Projecthistorie

Monitoring

Voor de gemeente Zwolle monitort Keypoint de van iVRI’s afkomstige data. We gebruiken UDAP om de gemeente te rapporteren in welke issues er spelen in beschikbaarheid, betrouwbaarheid en kwaliteit van de data en zetten dit door aan de wegbeheerder en de beheerder van de iVRI’s. Doordat wij slim naar de data die de iVRI’s genereren kijken, leggen we verbanden tussen de verschillende berichten vanuit de iVRI’s. Wij combineren deze verschillende gegevens tot bruikbare informatie en koppelen dit terug aan de gemeente en aan Vialis, die de iVRI’s beheert.

UDAP

Begin september heeft Monotch een nieuw dashboard onder de naam UDAP gelanceerd. UDAP maakt het monitoren van iVRI’s nog overzichtelijker, doordat alle gegevens per wegbeheerder in één scherm zijn samengevoegd. Op deze manier leggen wij nog beter de link tussen de verschillende eigenschappen van het systeem.

Wij denken er graag met u over na hoe het monitoren van iVRI’s in uw gemeente kan worden vormgegeven.

Terug naar overzicht

Neem contact op over dit project

Gewoon een vraag of wilt u graag een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Vul onderstaand formulier in en wij nemen uiterlijk de eerstvolgende werkdag contact met u op.

Andere projecten

Ook leuk om te lezen

Data over deelmobiliteit in Hengelo & Enschede

Project

08 jun
Justin Door

Justin

Data over deelmobiliteit in Hengelo & Enschede

Keypoint heeft voor Enschede en Hengelo een data-analyse uitgevoerd over deelmobiliteit. Dat alles met data uit het landelijke dashboard deelmobiliteit.

Lees verder
Nieuwe databronnen in beeld

Project

20 apr
Ronnie Poorterman Door

Ronnie Poorterman

Nieuwe databronnen in beeld

Er komen steeds meer nieuwe databronnen beschikbaar. Denk aan voertuigdata, floating car data en cellulaire data. Hoe kunnen die de werkprocessen van wegbeheerders ondersteunen? Voor de tweede Samenwerkingsagenda Smart Mobility van het LVMB hebben we de recente ontwikkelingen van dit soort ‘nieuwe databronnen’ tegen het licht gehouden.

Lees verder
Handreiking digitaal VM voor wegbeheerders

Project

30 mrt
Ronnie Poorterman Door

Ronnie Poorterman

Handreiking digitaal VM voor wegbeheerders

Bij verkeersmanagement wordt steeds meer gebruik gemaakt van digitale (in-car) instrumenten. Voor de tweede Samenwerkingsagenda Smart Mobility van het LVMB hebben we een handreiking opgesteld, die antwoord geeft op de vraag: Hoe kunnen wegbeheerders digitaal verkeersmanagement inzetten voor drie onderwerpen: Filestaart waarschuwing, Vooraankondigingen bij wegwerkzaamheden en evenementen, en Routekeuze en sluipverkeer.

Lees verder