Project

Monitoring iVRI’s Zwolle

13 okt 2020

Opdrachtgever

Gemeente Zwolle

Projectrol

Monitoring

Start project

jun 2020

Monitoring iVRI’s Zwolle
Gertjan

Gertjan

Adviseur Smart Mobility en ITS

Expert ITS en reisinformatiesystemen Openbaar Vervoer

Gertjan ontzorgt de opdrachtgever, brengt zijn expertise in en verzorgt het proces en de organisatie van het project.

Meer over Gertjan

Andere betrokken collega's:

Antoon

Projecthistorie

Monitoring

Voor de gemeente Zwolle monitort Keypoint de van iVRI’s afkomstige data. We gebruiken UDAP om de gemeente te rapporteren in welke issues er spelen in beschikbaarheid, betrouwbaarheid en kwaliteit van de data en zetten dit door aan de wegbeheerder en de beheerder van de iVRI’s. Doordat wij slim naar de data die de iVRI’s genereren kijken, leggen we verbanden tussen de verschillende berichten vanuit de iVRI’s. Wij combineren deze verschillende gegevens tot bruikbare informatie en koppelen dit terug aan de gemeente en aan Vialis, die de iVRI’s beheert.

UDAP

Begin september heeft Monotch een nieuw dashboard onder de naam UDAP gelanceerd. UDAP maakt het monitoren van iVRI’s nog overzichtelijker, doordat alle gegevens per wegbeheerder in één scherm zijn samengevoegd. Op deze manier leggen wij nog beter de link tussen de verschillende eigenschappen van het systeem.

Wij denken er graag met u over na hoe het monitoren van iVRI’s in uw gemeente kan worden vormgegeven.

Terug naar overzicht

Neem contact op over dit project

Gewoon een vraag of wilt u graag een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Vul onderstaand formulier in en wij nemen uiterlijk de eerstvolgende werkdag contact met u op.

Andere projecten

Ook leuk om te lezen

Monitoring iVRI’s Zwolle

Project

13 okt
Gertjan Door

Gertjan

Monitoring iVRI’s Zwolle

Voor de gemeente Zwolle monitort Keypoint de van iVRI’s afkomstige data om eventuele verstoringen in de kwaliteit hiervan te signaleren. Sinds september gebeurt dit op basis van het door Monotch gelanceerde nieuwe dashboard onder de naam UDAP. UDAP stelt ons nog beter in staat om deze opdracht voor de gemeente Zwolle vorm te geven.

Lees verder
GVVP Zeewolde

Project

11 sept
Ronnie Door

Ronnie

GVVP Zeewolde

Voor de gemeente Zeewolde stelt Keypoint het nieuwe Gemeentelijk Verkeer- en Vervoersplan op. Het beschrijft het mobiliteitsbeleid langs vier belangrijke thema’s: Bereikbaarheid, Verkeersveiligheid, Leefbaarheid en Duurzaamheid. Twee kernwoorden van het nieuwe GVVP zijn: handzaam en gedragen.

Lees verder
Vraag het Keypoint !

Nieuws

11 aug
Ronnie Door

Ronnie

Vraag het Keypoint !

Bent u als wegbeheerder benieuwd wat de iVRI voor uw gemeente kan betekenen?  Wilt u weten wat OV- of fietsdata kan betekenen voor uw beleidsplannen? Of heeft u andere vragen met betrekking tot mobiliteit?  Vraag het Keypoint tijdens één van de sessies.

Lees verder