Project

Monitoring Programma Slimme en Schone Mobiliteit

08 nov 2018

Opdrachtgever

Cleantech Regio

Projectrol

Projectleider

Start project

okt 2018

Monitoring Programma Slimme en Schone Mobiliteit
Erik

Erik

Adviseur mobiliteit

Analytisch en gedreven door duurzame mobiliteitsveranderingen

Hoe kunnen we de transitie naar duurzame mobiliteit concreet vormgeven? En hoe kunnen we de voortgang en het effect van beleid en maatregelen het beste meten? Concrete vragen waarvoor u bij Erik aan het juiste adres bent.

Meer over Erik

Andere betrokken collega's:

De Cleantech Regio is, in navolging op Beter Benutten Vervolg, gestart met de aanpak Slimme en Schone Mobiliteit 2018-2021. In dit programma wordt voortgebouwd op maatregelen die aantoonbaar succesvol zijn gebleken in het realiseren van spitsmijdingen en wordt extra gefocust op maatregelen die bijdragen aan de transitie naar schone mobiliteit en een vermindering van de CO2-uitstoot.
De Cleantech Regio werkt daarnaast, onder het motto “Samen naar een schone toekomst”, aan de Cleantech Agenda 2019-2023. Dit programma is breder dan alleen mobiliteit en focust zich op de algehele verduurzaming van de regio.

Keypoint monitort voor de regio de voortgang en de effecten van de maatregelen die in het kader van Slimme en Schone Mobiliteit in het jaar 2018 worden uitgevoerd. Daarnaast ontwikkelen we indicatoren waarmee de voortgang en het effect van zowel Slimme en Schone Mobiliteit als de Cleantech Agenda in de toekomst worden gemonitord. Aanvullend ondersteunen we bij de financiële afronding van Beter Benutten Vervolg en de eventuele herinzet van middelen uit dat programma.
Terug naar overzicht

Neem contact op over dit project

Gewoon een vraag of wilt u graag een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Vul onderstaand formulier in en wij nemen uiterlijk de eerstvolgende werkdag contact met u op.

Andere projecten

Ook leuk om te lezen

Handboek halteplaatsen

Project

01 dec
Patrick Door

Patrick

Handboek halteplaatsen

Als secretaris en mede-auteur van het Handboek Halteplaatsen heeft Keypoint Consultancy CROW gefeliciteerd met het uitbrengen van het Handboek Halteplaatsen. U kunt het handboek bestellen via www.crow.nl. Voor meer informatie over toegankelijkheid ve...

Lees verder
Projectleiders Fiets

Project

19 apr
Benjamin Door

Benjamin

Projectleiders Fiets

Voor de gemeente Enschede levert Keypoint twee deeltijd projectleiders die de fietsprojecten binnen Beter Benutten voor hun rekening nemen. Vanwege de piekdrukte op deze projecten was er behoefte aan tijdelijk extra capaciteit met slagkracht. Benjami...

Lees verder
Deskstudie uitbreiding displays regio Twente

Project

03 apr
Patrick Door

Patrick

Deskstudie uitbreiding displays regio Twente

Keypoint voert een deskstudie uit voor Regio Twente waarin de mogelijke uitbreidingen van displays voor het Sabimos systeem in is uitgewerkt. Daarbij wordt gekeken naar de verschillende knooppunten in Twente, waarbij ook wordt gekeken naar de kleiner...

Lees verder