Project

Naar een robuuste parkeeroplossing in Deventer

11 mei 2017

Opdrachtgever

Gemeente Deventer

Projectrol

Advies

Start project

mei 2017

Naar een robuuste parkeeroplossing in Deventer
Johan

Johan

Adviseur Mobiliteit

Johan ziet altijd kansen in het verbinden van kennisgebieden

Innovator, productdeveloper en projectleider. Johan is niet eenduidig te vatten in zijn werkzaamheden en hij houdt zich met veel verschillende kennisgebieden van Keypoint bezig.

Meer over Johan

Andere betrokken collega's:

Patrick
De (beleids)discussie rondom parkeren in Deventer is op dit moment volop in beweging. De afgelopen jaren zijn in de binnenstad veel (parkeer) projecten gerealiseerd. Om te komen tot een robuuste parkeeroplossing (aan de randen van de stad) en een autoluwere binnenstad, moeten nog stappen worden gezet. Er spelen momenteel diverse projecten in Deventer die bijdragen aan deze doelstelling, zoals fiscaliseren van het parkeren in Deventer, ontwikkelingen in het Sluiskwartier en parkeren op de Worp. Om alle werkzaamheden goed uit te kunnen blijven voeren, vroeg de gemeente Keypoint aanvullende capaciteit te leveren. Dit heeft Keypoint sinds november 2016 ingevuld met de inzet van twee parkeerdeskundigen.
Terug naar overzicht

Neem contact op over dit project

Gewoon een vraag of wilt u graag een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Vul onderstaand formulier in en wij nemen uiterlijk de eerstvolgende werkdag contact met u op.

Andere projecten

Ook leuk om te lezen

DRIS beheer Overijssel

Project

04 jun
Ronald Door

Ronald

DRIS beheer Overijssel

Keypoint beheert binnen OV-Oost voor de provincie Overijssel de DRIS displays. Alle honderden displays in Overijssel voorzien dagelijks duizenden busreizigers van informatie. Om te zorgen dat deze displays goed functioneren en incidenten verholpen worden voert Keypoint het beheer uit.

Lees verder
Keypoint Utrecht is jarig en deelt uit

Nieuws

03 jun
Patrick Door

Patrick

Keypoint Utrecht is jarig en deelt uit

10 jaar geleden hebben we onze vestiging in Utrecht geopend en om dat te vieren willen we graag een cadeau geven aan één van onze (potentiële) klanten. Doe tot 14 juni mee met de Keypoint jubileumactie!

Lees verder
ADAS training voor wegbeheerders

Nieuws

03 jun
Ronnie Door

Ronnie

ADAS training voor wegbeheerders

In een wereld waarin innovatie snel gaat en steeds meer auto’s standaard de beschikking hebben over geavanceerde ADAS (rijhulp)systemen, is het belangrijk om de potentie van deze systemen optimaal te benutten. ADAS systemen zorgen namelijk voor een belangrijke verbetering van de verkeersveiligheid en de doorstroming. Maar dat lukt alleen, wanneer die systemen op de juiste manier gebruikt worden én wanneer de omgeving zo is ingericht dat ADAS systemen optimaal functioneren.

Lees verder