Project

Noordwijk – HOV studie

05 aug 2015

Opdrachtgever

Gemeente Noordwijk

Projectrol

Advies

Start project

aug 2015

Noordwijk – HOV studie
Patrick

Patrick

Directeur

”Werken met mensen in een wereld van techniek” is Patricks drijfveer

Patrick is directeur van Keypoint en is analytisch, gedreven en een 'mensen-mens'.

Meer over Patrick

Andere betrokken collega's:

Projecthistorie

Het openbaar vervoer op de corridor Noordwijk-Schiphol wordt geoptimaliseerd naar een hoogwaardige openbaar vervoer verbinding, oftewel een HOV tracé. Binnen de gemeente Noordwijk zijn maatregelen benodigd om de infrastructuur HOV-waardig te laten zijn. Voornamelijk op stranddagen ontstaan verkeersproblemen op de route van en naar het strand welke negatieve invloed hebben op de doorstroming van het HOV. Samen met het bureau KeuzeWeg is een knelpuntanalyse uitgevoerd om de opgave voor dit project inzichtelijk te krijgen. Waar en wanneer ontstaat de hinder voor het OV en wat zijn daarvan de oorzaken? Welke routes en vervoerwijzen worden nu gebruikt door de bezoeker aan Noordwijk? Hoe kunnen we het keuzegedrag van de bezoeker beïnvloeden? Deze vragen worden beantwoord in dit project en zijn de basis voor de opgestelde maatregelpakketten. In het project is gekozen voor een integrale aanpak waarbij meerdere maatregelpakketten zijn opgesteld. Deze pakketten worden getoetst op effectiviteit wat uiteindelijk leidt tot een set voorkeursmaatregelen.
Terug naar overzicht

Neem contact op over dit project

Gewoon een vraag of wilt u graag een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Vul onderstaand formulier in en wij nemen uiterlijk de eerstvolgende werkdag contact met u op.

Andere projecten

Ook leuk om te lezen

Optimalisatie openbaar vervoer in de regio Haarlemmermeer

Project

28 mei
Heleen Door

Heleen

Optimalisatie openbaar vervoer in de regio Haarlemmermeer

Hoe zien de reizigersstromen met het openbaar vervoer in de regio Haarlemmermeer eruit en hoe kan het OV-netwerk geoptimaliseerd worden? Het gebruik van concessie-overstijgende reisgegevens van trein, bus, tram en metro vormt de sleutel tot succes. Benieuwd hoe dit in zijn werk gaat? Lees dan vooral verder.

Lees verder
Verschuivende focus in de mobiliteitswereld

Nieuws

28 mei
Ronnie Door

Ronnie

Verschuivende focus in de mobiliteitswereld

Corona heeft ons in de greep. Wat betekent dit voor onze samenleving in de toekomst? Wij kijken vooruit en vertellen aan de hand van trends welke blijvende veranderingen wij zien.

Lees verder
Meten = weten: hoe we de effecten van programma’s en maatregelen in beeld brengen

Nieuws

25 mei
Erik Door

Erik

Meten = weten: hoe we de effecten van programma’s en maatregelen in beeld brengen

Door goed in beeld te brengen wat maatregelen en programma’s opleveren, kunnen overheden betere beslissingen maken over de inzet van hun middelen. We nemen u mee naar een aantal voorbeelden uit onze praktijk.

Lees verder