Project

Ombouw DRIS Stadsregio Arnhem Nijmegen naar BISON standaarden

16 apr 2013

Opdrachtgever

Stadsregio Arnhem Nijmegen

Projectrol

Projectmanagement en advies

Start project

apr 2013

Ombouw DRIS Stadsregio Arnhem Nijmegen naar BISON standaarden
Mark

Mark

Adviseur Smart Mobility en ITS

Mark zet uw technische uitdaging om in een concreet resultaat

Wilt u een technische uitdaging omzetten in een concreet resultaat? Dan bent u bij Mark aan het juiste adres. Zijn jarenlange kennis van techniek, resultaatgerichte persoonlijkheid en zijn ervaring als projectleider zorgen hier voor.

Meer over Mark

Andere betrokken collega's:

Voor Stadsregio Arnhem Nijmegen begeleidt Keypoint de ombouw van hun dynamisch reisinformatie systeem (DRIS) naar de landelijk geldende BISON standaarden. De ombouw behelst de ombouw van zowel de distributieserver als de ombouw van het dynamische busstation systeem in Nijmegen. Met de ombouw worden deze systemen omgezet naar de landelijk vastgestelde BISON koppelvlakken 7, 8 en 4. Daarbij dienen ook de aanleverende partijen, 9292 als databeheerder en Connexxion als hoofdvervoerder, deze koppelvlakken te ondersteunen. Voor Connexxion betekent dit dat zij koppelvlak 4, koppelvlak met procesinformatie voor dynamische perrontoewijzing, ook moeten realiseren. Gedurende de begeleiding is er veel aandacht om de operationele systemen zo lang mogelijk operationeel te houden en pas als de nieuwe functionaliteit uitvoerig is getest over te gaan tot migratie van deze nieuwe functionaliteit richting de operationele systemen en de integratie met de systemen van 9292 en Connexxion.
Terug naar overzicht

Neem contact op over dit project

Gewoon een vraag of wilt u graag een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Vul onderstaand formulier in en wij nemen uiterlijk de eerstvolgende werkdag contact met u op.

Andere projecten

Ook leuk om te lezen

Optimalisatie openbaar vervoer in de regio Haarlemmermeer

Project

28 mei
Heleen Door

Heleen

Optimalisatie openbaar vervoer in de regio Haarlemmermeer

Hoe zien de reizigersstromen met het openbaar vervoer in de regio Haarlemmermeer eruit en hoe kan het OV-netwerk geoptimaliseerd worden? Het gebruik van concessie-overstijgende reisgegevens van trein, bus, tram en metro vormt de sleutel tot succes. Benieuwd hoe dit in zijn werk gaat? Lees dan vooral verder.

Lees verder
Verschuivende focus in de mobiliteitswereld

Nieuws

28 mei
Ronnie Door

Ronnie

Verschuivende focus in de mobiliteitswereld

Corona heeft ons in de greep. Wat betekent dit voor onze samenleving in de toekomst? Wij kijken vooruit en vertellen aan de hand van trends welke blijvende veranderingen wij zien.

Lees verder
Meten = weten: hoe we de effecten van programma’s en maatregelen in beeld brengen

Nieuws

25 mei
Erik Door

Erik

Meten = weten: hoe we de effecten van programma’s en maatregelen in beeld brengen

Door goed in beeld te brengen wat maatregelen en programma’s opleveren, kunnen overheden betere beslissingen maken over de inzet van hun middelen. We nemen u mee naar een aantal voorbeelden uit onze praktijk.

Lees verder