Project

Onderzoek Stadsregio Taxi

14 feb 2014

Opdrachtgever

Stadsregio Arnhem Nijmegen

Projectrol

Advies

Start project

feb 2014

Onderzoek Stadsregio Taxi
Benjamin

Benjamin

Gedragsingenieur

Vol enthousiasme, geïnteresseerd in de mens in het verkeer

Mensen staan dagelijks in de file; dat intrigeert Benjamin al jaren. Kennelijk is het zo slecht nog niet? In ieder geval is het voor Benjamin aanleiding genoeg om zijn tanden te zetten in het realiseren van gedragsverandering.

Meer over Benjamin

Andere betrokken collega's:

Projecthistorie

Tijdens de aanbesteding en uitvoering biedt Keypoint de Stadsregio Arnhem Nijmegen inhoudelijke en secretariële ondersteuning bij het in kaart brengen van vervoersstromen in het kader van basismobiliteit. Met de aankomende decentralisatie van de zorg door de Rijksoverheid, krijgen de gemeenten binnen het SAN-gebied de verantwoordelijkheid voor verschillende vormen van zorgvervoer. Met behulp van deze inventarisatie wordt gezocht naar de beste mogelijkheid om dit vervoer in de toekomst aan te bieden. Daarnaast wordt ook ondersteuning geboden op andere projecten op het gebied van Openbaar Vervoer.
Terug naar overzicht

Neem contact op over dit project

Gewoon een vraag of wilt u graag een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Vul onderstaand formulier in en wij nemen uiterlijk de eerstvolgende werkdag contact met u op.

Andere projecten

Ook leuk om te lezen

Verkeersonderzoek Rijssensestraat Nijverdal

Project

24 apr
Mariska Door

Mariska

Verkeersonderzoek Rijssensestraat Nijverdal

Op de Rijssensestraat in Nijverdal, ter hoogte van bushalte ‘Sporthal’, ligt een voetgangersoversteekplaats. De voorrang is hier geregeld met een verkeerslicht. In het kader van de geplande vervanging van dat verkeerslicht overweegt de gemeente om de...

Lees verder
Monitoring en Evaluatie Beter Benutten Vervolg Enschede

Project

30 okt
Edgar Door

Edgar

Monitoring en Evaluatie Beter Benutten Vervolg Enschede

Keypoint voert voor de gemeente Enschede een totaalevaluatie uit van alle uitgevoerde projecten in het kader van Beter Benutten Vervolg. In Enschede zijn en worden drie Plannen van Aanpak met 15 projecten uitgevoerd. Deze projecten ontvangen subsidie...

Lees verder
Cameraonderzoek gemeente Wijdemeren

Project

04 jul
Michiel Door

Michiel

Cameraonderzoek gemeente Wijdemeren

De kruising Overmeerseweg-Brilhoek in Nederhorst den Berg (gemeente Wijdemeren) lag vóór herinrichting in een gebied waar de toegestane maximumsnelheid 50 km/u bedroeg.

Lees verder