Project

Onderzoek vervoersstromen station

14 mrt 2011

Opdrachtgever

Gemeente Ede

Projectrol

Advies

Start project

mrt 2011

Onderzoek vervoersstromen station
Patrick

Patrick

Directeur

”Werken met mensen in een wereld van techniek” is Patricks drijfveer

Patrick is directeur van Keypoint en is analytisch, gedreven en een 'mensen-mens'.

Meer over Patrick

Andere betrokken collega's:

Projecthistorie

Gedurende het participatieproces met de belanghebbenden rond de afsluiting van de spoorovergang Kerkweg en Hakselseweg in de gemeente Ede, heeft Keypoint als onderdeel hiervan een rapportage opgesteld over de verkeerseffecten van verschillende (tunnel)opties. Hiervoor is het invloedsgebied bepaald, getypeerd en opgedeeld in deelgebieden. De huidige verkeersstromen zijn in kaart gebracht door het uitvoeren van een kentekenonderzoek en een fietstelling. Vervolgens zijn per tunnelvariant de ontwerpuitgangspunten vastgesteld, op basis waarvan de verkeerseffecten van de tunnelvarianten op auto- en fietsstromen in kaart zijn gebracht.
Terug naar overzicht

Neem contact op over dit project

Gewoon een vraag of wilt u graag een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Vul onderstaand formulier in en wij nemen uiterlijk de eerstvolgende werkdag contact met u op.

Andere projecten

Ook leuk om te lezen

Keypoint evalueert mobiliteitsbeleid Haarlemmermeer

Nieuws

31 jan
Cees Door

Cees

Keypoint evalueert mobiliteitsbeleid Haarlemmermeer

Vrijheid van bewegen. Dat was afgelopen jaren de ambitie van de gemeente Haarlemmermeer. De Rekenkamercommissie van de gemeente heeft Keypoint de opdracht gegeven uit te zoeken in hoeverre aan deze ambitie is voldaan.

Lees verder
Reistijdmeting stations en metrohaltes Amsterdam

Project

09 jan
Sanne Door

Sanne

Reistijdmeting stations en metrohaltes Amsterdam

Keypoint voert een reistijdmeting uit op alle treinstations en diverse metrohaltes in de gemeente Amsterdam. De gemeente wil graag hun verkeermodel valideren aan de hand van werkelijke verplaatsingen.

Lees verder
Monitoring en Evaluatie Beter Benutten Vervolg Enschede

Project

30 okt
Edgar Door

Edgar

Monitoring en Evaluatie Beter Benutten Vervolg Enschede

Keypoint voert voor de gemeente Enschede een totaalevaluatie uit van alle uitgevoerde projecten in het kader van Beter Benutten Vervolg. In Enschede zijn en worden drie Plannen van Aanpak met 15 projecten uitgevoerd. Deze projecten ontvangen subsidie...

Lees verder