Project

Onderzoek vervoersstromen station

14 mrt 2011

Opdrachtgever

Gemeente Ede

Projectrol

Advies

Start project

mrt 2011

Onderzoek vervoersstromen station
Patrick

Patrick

Directeur

”Werken met mensen in een wereld van techniek” is Patricks drijfveer

Patrick is directeur van Keypoint en is analytisch, gedreven en een 'mensen-mens'.

Meer over Patrick

Andere betrokken collega's:

Projecthistorie

Gedurende het participatieproces met de belanghebbenden rond de afsluiting van de spoorovergang Kerkweg en Hakselseweg in de gemeente Ede, heeft Keypoint als onderdeel hiervan een rapportage opgesteld over de verkeerseffecten van verschillende (tunnel)opties. Hiervoor is het invloedsgebied bepaald, getypeerd en opgedeeld in deelgebieden. De huidige verkeersstromen zijn in kaart gebracht door het uitvoeren van een kentekenonderzoek en een fietstelling. Vervolgens zijn per tunnelvariant de ontwerpuitgangspunten vastgesteld, op basis waarvan de verkeerseffecten van de tunnelvarianten op auto- en fietsstromen in kaart zijn gebracht.
Terug naar overzicht

Neem contact op over dit project

Gewoon een vraag of wilt u graag een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Vul onderstaand formulier in en wij nemen uiterlijk de eerstvolgende werkdag contact met u op.

Andere projecten

Ook leuk om te lezen

DRIS beheer Overijssel

Project

04 jun
Ronald Door

Ronald

DRIS beheer Overijssel

Keypoint beheert binnen OV-Oost voor de provincie Overijssel de DRIS displays. Alle honderden displays in Overijssel voorzien dagelijks duizenden busreizigers van informatie. Om te zorgen dat deze displays goed functioneren en incidenten verholpen worden voert Keypoint het beheer uit.

Lees verder
Keypoint Utrecht is jarig en deelt uit

Nieuws

03 jun
Patrick Door

Patrick

Keypoint Utrecht is jarig en deelt uit

10 jaar geleden hebben we onze vestiging in Utrecht geopend en om dat te vieren willen we graag een cadeau geven aan één van onze (potentiële) klanten. Doe tot 14 juni mee met de Keypoint jubileumactie!

Lees verder
ADAS training voor wegbeheerders

Nieuws

03 jun
Ronnie Door

Ronnie

ADAS training voor wegbeheerders

In een wereld waarin innovatie snel gaat en steeds meer auto’s standaard de beschikking hebben over geavanceerde ADAS (rijhulp)systemen, is het belangrijk om de potentie van deze systemen optimaal te benutten. ADAS systemen zorgen namelijk voor een belangrijke verbetering van de verkeersveiligheid en de doorstroming. Maar dat lukt alleen, wanneer die systemen op de juiste manier gebruikt worden én wanneer de omgeving zo is ingericht dat ADAS systemen optimaal functioneren.

Lees verder