Ontmoet ons op 25 maart op de Datadag Mobiliteit!

Ontmoet ons op 25 maart op de Datadag Mobiliteit!

08 mrt 2021

Op 25 maart organiseert Acquire Media de Datadag Mobiliteit. Hier gaan we met elkaar in gesprek over de vele successen en mogelijkheden, kansen en aandachtspunten die het verslimmen van de mobiliteitswereld met zich meebrengt.

 

In een inspirerend online event kun je (je laten) bijpraten over onder meer data en slimme technologie in alle facetten van de mobiliteitswereld. Vanaf je eigen thuis)werkplek kun je actief deelnemen zonder reistijd, files en uitstoot.

 

Keypoint Consultancy en NDW verzorgen gezamenlijk een inspirerende workshop over de huidige stand van zaken van data uit voertuigen en de groeimogelijkheden op het gebied van verkeersveiligheid, verkeersmanagement en assetmanagement. Over verkeersveiligheid gesproken: auto’s zijn niet de oorzaak van verkeersongelukken. Automobilisten zijn voor 95% zelf oorzaak van verkeersongelukken. De auto is dus niet het probleem bij de verkeersveiligheid, maar kan wel de oplossing zijn. Met data-gedreven toepassingen helpt de auto ons om veilig van A naar B te komen.

 

Tijdens deze workshop gaan wij graag de dialoog met u aan over risico-gestuurde verkeersveiligheid en hoe data uit voertuigen daarbij kan helpen. We inventariseren uw grootste blinde vlekken op het gebied van verkeersveiligheid, met focus op bijna-ongevallen. En we bespreken hoe data uit voertuigen kunnen helpen om hier een oplossing voor te vinden. Hoe kan die oplossing eruit zien, wat is er voor nodig om deze te realiseren en wie (publiek en privaat) pakt welke rol?

 

Wij nodigen iedereen van harte uit om deel te nemen!

 

Schrijf je gratis in via onderstaande link: Datadag Mobiliteit | 25 maart 2021

 

We zien je graag op donderdag 25 maart!

 

Terug naar overzicht

Neem contact op over dit project

Gewoon een vraag of wilt u graag een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Vul onderstaand formulier in en wij nemen uiterlijk de eerstvolgende werkdag contact met u op.

Andere projecten

Ook leuk om te lezen

Keypoint onderzoekt het effect van GOW30 op het openbaar vervoer in Haarlem

Project

29 feb
Justin van Steijn Door

Justin van Steijn

Keypoint onderzoekt het effect van GOW30 op het openbaar vervoer in Haarlem

Haarlem is bezig veel wegen te transformeren naar GOW30. Keypoint voert in opdracht van de gemeente een onderzoek uit naar het effect dat deze transitie kan hebben op het openbaar vervoer in de stad.

Lees verder
Afstudeerscriptie Helen de Sain: Crowd-Source data voor verkeerscentrales

Project

05 dec
Helen de Sain Door

Helen de Sain

Afstudeerscriptie Helen de Sain: Crowd-Source data voor verkeerscentrales

“Kan Crowd-Sourced data gebruikt worden in het Incident-Management proces in verkeerscentrales van Rijkswaterstaat?” Deze vraag heeft Helen de Sain willen beantwoorden tijdens haar stage bij Keypoint.

Lees verder
Op weg naar duurzame mobiliteit: het reisadvies van de toekomst

Project

10 nov
Jop Zwienenberg Door

Jop Zwienenberg

Op weg naar duurzame mobiliteit: het reisadvies van de toekomst

Jop Zwienenberg neemt je mee in de wereld van 'Multimodal Travel Information Services' (MMTIS), een kans om de volgende stap te zetten in de wereld van navigatie en multimodale mobiliteit.

Lees verder