Project

Opzet thematrekkers Focus Smart Mobility

09 mrt 2022

Opdrachtgever

Provincie Noord-Holland

Projectrol

Advies

Start project

nov 2021

Opzet thematrekkers Focus Smart Mobility
Ronnie Poorterman

Ronnie Poorterman

Adviseur Smart Mobility en ITS

Slimme mobiliteit houdt je in beweging

Ronnie zorgt er graag voor dat innovaties in mobiliteit leiden tot een betere doorstroming van het verkeer, én een veiliger en duurzamer mobiliteitssysteem.

Meer over Ronnie Poorterman

Andere betrokken collega's:

Patrick

Projecthistorie

Smart Mobility is geen doel op zich. Het draagt bij als een middel aan vele beleidsopgaven van de provincie Noord-Holland. Inbedding van dit onderwerp in de dagelijkse werkzaamheden is noodzakelijk en dient een vanzelfsprekend onderdeel van het werk te worden. Maar hoe doe je dat?

Smart Mobility verbinden

De Focus Smart Mobility van de provincie Noord-Holland geeft een overzicht van de activiteiten voor de korte termijn van 2022 tot 2025. Het provinciale kernteam Focus Smart Mobility stuurt op de uitvoering en staat daarbij voor de opgave om bestaande programma’s en processen, diverse thema’s, de eigen organisatie in de volle breedte en haar regionale, nationale en internationale partners met elkaar te verbinden. Dit vergt inzicht. Samen met collega’s van betrokken provinciale directies heeft Keypoint daarom, voor en met het kernteam, een inventariserend achtergrond document gemaakt.

Terug naar overzicht

Neem contact op over dit project

Gewoon een vraag of wilt u graag een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Vul onderstaand formulier in en wij nemen uiterlijk de eerstvolgende werkdag contact met u op.

Andere projecten

Ook leuk om te lezen

Escapisme doorn in het oog van deelmobiliteit

Nieuws

14 dec
Ward Door

Ward

Escapisme doorn in het oog van deelmobiliteit

In zijn blogserie kijkt Ward de Jong vanuit verschillende invalshoeken naar deelmobiliteit en neemt hij de lezer mee in de wereld van dit snel groeiende fenomeen. De laatste blog uit de reeks: Escapisme doorn in het oog van deelmobiliteit.

Lees verder
Deelmobiliteit stimuleren als gemeente: Waar moet je rekening mee houden?

Nieuws

14 sept
Ward Door

Ward

Deelmobiliteit stimuleren als gemeente: Waar moet je rekening mee houden?

In zijn blogserie kijkt Ward de Jong vanuit verschillende invalshoeken naar deelmobiliteit en neemt hij de lezer mee in de wereld van dit snel groeiende fenomeen. De tweede blog: Nudging als duwtje in de richting van deelmobiliteit.

Lees verder
Veilig op weg met Safety Priority Services

Project

18 jul
Ronnie Poorterman Door

Ronnie Poorterman

Veilig op weg met Safety Priority Services

Safety Priority Services (SPS): het ministerie van IenW en zes bedrijven (ANWB, Be-Mobile, Hyundai, Inrix, Kia, TomTom) werken de komende jaren samen om meer en betere in-car veiligheidswaarschuwingen aan weggebruikers te leveren. Dat kan via het dashboard van hun auto of een navigatiedienst. Ronnie Poorterman is namens het ministerie actief als Operational Projectmanager voor SPS.

Lees verder