Project

Opzet thematrekkers Focus Smart Mobility

09 mrt 2022

Opdrachtgever

Provincie Noord-Holland

Projectrol

Advies

Start project

nov 2021

Opzet thematrekkers Focus Smart Mobility
Ronnie Poorterman

Ronnie Poorterman

Adviseur Smart Mobility en ITS

Slimme mobiliteit houdt je in beweging

Ronnie zorgt er graag voor dat innovaties in mobiliteit leiden tot een betere doorstroming van het verkeer, én een veiliger en duurzamer mobiliteitssysteem.

Meer over Ronnie Poorterman

Andere betrokken collega's:

Patrick

Projecthistorie

Smart Mobility is geen doel op zich. Het draagt bij als een middel aan vele beleidsopgaven van de provincie Noord-Holland. Inbedding van dit onderwerp in de dagelijkse werkzaamheden is noodzakelijk en dient een vanzelfsprekend onderdeel van het werk te worden. Maar hoe doe je dat?

Smart Mobility verbinden

De Focus Smart Mobility van de provincie Noord-Holland geeft een overzicht van de activiteiten voor de korte termijn van 2022 tot 2025. Het provinciale kernteam Focus Smart Mobility stuurt op de uitvoering en staat daarbij voor de opgave om bestaande programma’s en processen, diverse thema’s, de eigen organisatie in de volle breedte en haar regionale, nationale en internationale partners met elkaar te verbinden. Dit vergt inzicht. Samen met collega’s van betrokken provinciale directies heeft Keypoint daarom, voor en met het kernteam, een inventariserend achtergrond document gemaakt.

Terug naar overzicht

Neem contact op over dit project

Gewoon een vraag of wilt u graag een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Vul onderstaand formulier in en wij nemen uiterlijk de eerstvolgende werkdag contact met u op.

Andere projecten

Ook leuk om te lezen

Nudging: een duwtje in de richting van deelmobiliteit

Nieuws

25 apr
Ward Door

Ward

Nudging: een duwtje in de richting van deelmobiliteit

In zijn blogserie kijkt Ward de Jong vanuit verschillende invalshoeken naar deelmobiliteit en neemt hij de lezer mee in de wereld van dit snel groeiende fenomeen. De tweede blog: Nudging als duwtje in de richting van deelmobiliteit.

Lees verder
Minder Hinder met Digitaal verkeersmanagement

Project

22 apr
Ronnie Poorterman Door

Ronnie Poorterman

Minder Hinder met Digitaal verkeersmanagement

De wereld van digitaal verkeersmanagement is continu in ontwikkeling. De regio Arnhem-Nijmegen wil tijdens grootschalige werkwerkzaamheden in de zomer 2022 gebruik maken van de meest recente mogelijkheden. Keypoint voerde een analyse uit van het speelveld en de opties om de meest gebruikte apps, navigatiesystemen en services te gebruiken om de informatievoorziening naar reizigers goed op orde te hebben en de hinder te beperken.

Lees verder
Parkeerbeleid en deelmobiliteit als oplossing voor stedelijke verdichting

Nieuws

06 apr
Ward Door

Ward

Parkeerbeleid en deelmobiliteit als oplossing voor stedelijke verdichting

In zijn blogserie kijkt Ward de Jong vanuit verschillende invalshoeken naar deelmobiliteit en neemt hij de lezer mee in de wereld van dit snel groeiende fenomeen. De eerste blog: Parkeerbeleid en deelmobiliteit als oplossing voor stedelijke verdichting.

Lees verder