Project

Parkeeronderzoek Naarden

06 jun 2022

Opdrachtgever

Gemeente Gooise Meren

Projectrol

Projectleider

Start project

mei 2022

Parkeeronderzoek Naarden
Ramon

Ramon

Adviseur Mobiliteit

Mensen met elkaar verbinden

Mensen verbinden is wat Ramon graag doet. Dit doet hij door te werken aan hoe mensen fysiek beter bij elkaar kunnen komen. Welke mobiliteitsopties zijn er? Hoe gebruikt de mens zijn omgeving? Dat zijn vragen waar Ramon zich graag mee bezighoudt.

Meer over Ramon

Andere betrokken collega's:

Peter

Projecthistorie

De gemeente Gooise Meren wil graag meer inzicht in de parkeerdruk op openbare parkeerplaatsen in de Burgemeester J. Visserlaan en de aanliggende hofjes. Dit zijn het Prinses Beatrixhof, het Prinses Marijkehof, het Prinses Irenehof en het Prinses Margriethof.

Om de parkeerdruk te bepalen heeft Keypoint Consultancy metingen uitgevoerd, waarbij de parkeercapaciteit is bepaald en geparkeerde voertuigen zijn geteld op openbare parkeerplaatsen. Wij hebben de metingen in twee weken uitgevoerd en in de week na de metingen de volledige rapportage na tevredenheid opgeleverd.

Wilt u ook graag inzicht in de parkeerdruk in uw gemeente  gepresenteerd in een bondige en snel opgeleverde rapportage, neem dan nu contact op met één van onze adviseurs.

Terug naar overzicht

Neem contact op over dit project

Gewoon een vraag of wilt u graag een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Vul onderstaand formulier in en wij nemen uiterlijk de eerstvolgende werkdag contact met u op.

Andere projecten

Ook leuk om te lezen

Escapisme doorn in het oog van deelmobiliteit

Nieuws

14 dec
Ward Door

Ward

Escapisme doorn in het oog van deelmobiliteit

In zijn blogserie kijkt Ward de Jong vanuit verschillende invalshoeken naar deelmobiliteit en neemt hij de lezer mee in de wereld van dit snel groeiende fenomeen. De laatste blog uit de reeks: Escapisme doorn in het oog van deelmobiliteit.

Lees verder
Deelmobiliteit stimuleren als gemeente: Waar moet je rekening mee houden?

Nieuws

14 sept
Ward Door

Ward

Deelmobiliteit stimuleren als gemeente: Waar moet je rekening mee houden?

In zijn blogserie kijkt Ward de Jong vanuit verschillende invalshoeken naar deelmobiliteit en neemt hij de lezer mee in de wereld van dit snel groeiende fenomeen. De tweede blog: Nudging als duwtje in de richting van deelmobiliteit.

Lees verder
Veilig op weg met Safety Priority Services

Project

18 jul
Ronnie Poorterman Door

Ronnie Poorterman

Veilig op weg met Safety Priority Services

Safety Priority Services (SPS): het ministerie van IenW en zes bedrijven (ANWB, Be-Mobile, Hyundai, Inrix, Kia, TomTom) werken de komende jaren samen om meer en betere in-car veiligheidswaarschuwingen aan weggebruikers te leveren. Dat kan via het dashboard van hun auto of een navigatiedienst. Ronnie Poorterman is namens het ministerie actief als Operational Projectmanager voor SPS.

Lees verder