Project

Parkeeronderzoek Naarden

06 jun 2022

Opdrachtgever

Gemeente Gooise Meren

Projectrol

Projectleider

Start project

mei 2022

Parkeeronderzoek Naarden
Ramon

Ramon

Adviseur Mobiliteit

Mensen met elkaar verbinden

Mensen verbinden is wat Ramon graag doet. Dit doet hij door te werken aan hoe mensen fysiek beter bij elkaar kunnen komen. Welke mobiliteitsopties zijn er? Hoe gebruikt de mens zijn omgeving? Dat zijn vragen waar Ramon zich graag mee bezighoudt.

Meer over Ramon

Andere betrokken collega's:

Projecthistorie

De gemeente Gooise Meren wil graag meer inzicht in de parkeerdruk op openbare parkeerplaatsen in de Burgemeester J. Visserlaan en de aanliggende hofjes. Dit zijn het Prinses Beatrixhof, het Prinses Marijkehof, het Prinses Irenehof en het Prinses Margriethof.

Om de parkeerdruk te bepalen heeft Keypoint Consultancy metingen uitgevoerd, waarbij de parkeercapaciteit is bepaald en geparkeerde voertuigen zijn geteld op openbare parkeerplaatsen. Wij hebben de metingen in twee weken uitgevoerd en in de week na de metingen de volledige rapportage na tevredenheid opgeleverd.

Wilt u ook graag inzicht in de parkeerdruk in uw gemeente  gepresenteerd in een bondige en snel opgeleverde rapportage, neem dan nu contact op met één van onze adviseurs.

Terug naar overzicht

Neem contact op over dit project

Gewoon een vraag of wilt u graag een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Vul onderstaand formulier in en wij nemen uiterlijk de eerstvolgende werkdag contact met u op.

Andere projecten

Ook leuk om te lezen

Keypoint simuleert parkeerbeweging voor parkeerkelder villa

Project

14 sept
Patrick Door

Patrick

Keypoint simuleert parkeerbeweging voor parkeerkelder villa

Bij de bouw van een villa ontstaat onzekerheid over de autolift in de nieuwe parkeerkelder. Keypoint helpt met een simulatie van de parkeerbewegingen.

Lees verder
Openbare OV-data: Een analyse rondom de afsluiting van de Weesperstraat

Project

08 sept
Liesbeth Door

Liesbeth

Openbare OV-data: Een analyse rondom de afsluiting van de Weesperstraat

We hebben de sluiting van de Weesperstraat in Amsterdam onder de loep genomen. Door gebruikt te maken van openbare data kunnen we kijken naar de effecten op het openbaar vervoer. Liesbeth en Justin nodigen u uit om te kijken wat er onder andere mogelijk is met openbare OV-data. Lees hier verder over hun bevindingen:

Lees verder
Het fietsen is weer begonnen

Project

05 sept
Justin Door

Justin

Het fietsen is weer begonnen

Vele Scholieren stappen vandaag weer op de fiets om naar school te komen. Dit is goed nieuws in een samenleving waarin we meer mensen op de fiets willen krijgen. Justin vraagt uw aandacht voor de obstakels die middelbare scholieren tegenkomen als ze regelmatig naar school fietsen. En waarom die zo belangrijk zijn om op te lossen.

Lees verder