Project

Parkeeronderzoek schoolomgeving de Krakeling

12 nov 2019

Opdrachtgever

Gemeente Arnhem

Projectrol

Onderzoek

Start project

mrt 2019

Parkeeronderzoek schoolomgeving de Krakeling
Johan

Johan

Adviseur Mobiliteit

Johan ziet altijd kansen in het verbinden van kennisgebieden

Innovator, productdeveloper en projectleider. Johan is niet eenduidig te vatten in zijn werkzaamheden en hij houdt zich met veel verschillende kennisgebieden van Keypoint bezig.

Meer over Johan

Andere betrokken collega's:

Projecthistorie

Het schoolgebouw de Krakeling is verouderd en is door de gemeente Arnhem aangewezen als één van de schoolgebouwen die snel vernieuwd moeten worden. In het gebied met woningen, zorgcentra, apotheek, tandarts en een sporthal met wijkcentrum is het parkeren nu al een aandachtspunt. Om voorafgaand aan de vernieuwing een goed beeld te vormen van de parkeer en verkeersituatie, is er behoefte aan een parkeer- en verkeersonderzoek. Keypoint heeft dit onderzoek uitgevoerd. Op basis van dit onderzoek is geadviseerd om een Kiss & Ride in te richten die er voor zorgt dat er een mogelijkheid tot keren komt, zodat auto’s zich efficiënter en meer geconcentreerd door de omgeving kunnen verplaatsen. Ook het afzetten van de kinderen gebeurt veiliger en efficiënter.
Terug naar overzicht

Neem contact op over dit project

Gewoon een vraag of wilt u graag een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Vul onderstaand formulier in en wij nemen uiterlijk de eerstvolgende werkdag contact met u op.

Andere projecten

Ook leuk om te lezen

Keypoint biedt verkeerskundig adviseur Gemeente Enschede

Project

22 jan
Rick Door

Rick

Keypoint biedt verkeerskundig adviseur Gemeente Enschede

De Gemeente Enschede heeft Keypoint gevraagd om een verkeerskundig adviseur. Rick heeft deze taak op zich genomen.

Lees verder
Oor ten luister: Ontwikkelingen in mobiliteitsland

Nieuws

19 dec
Cees Door

Cees

Oor ten luister: Ontwikkelingen in mobiliteitsland

Het einde van het jaar staat traditioneel in het teken van congressen en symposia, maar bestaat ook uit gesprekken met collega’s, opdrachtgevers en concurrenten over de plannen en trends voor het nieuwe jaar. Daarbij is het altijd een uitdaging om de trends in de wereld van mobiliteit – ondertussen een heel brede wereld – te duiden en te overzien wat ze voor ons werkveld betekenen. Een bloemlezing.

Lees verder
Korte autoritten

Project

18 dec
Erik Door

Erik

Korte autoritten

Voor de provincie Gelderland bracht Keypoint korte autoritten in kaart met behulp van INRIX data. Doel was om in beeld te brengen in hoeverre de data geschikt zijn als basis voor een effectieve inzet van fietsstimuleringsmaatregelen. Conclusie is dat dit kan, maar dat er ook een aantal beperkingen zijn.

Lees verder