Project

Parkeeronderzoek schoolomgeving de Krakeling

12 nov 2019

Opdrachtgever

Gemeente Arnhem

Projectrol

Onderzoek

Start project

mrt 2019

Parkeeronderzoek schoolomgeving de Krakeling
Patrick

Patrick

Directeur

”Werken met mensen in een wereld van techniek” is Patricks drijfveer

Patrick is directeur van Keypoint en is analytisch, gedreven en een 'mensen-mens'.

Meer over Patrick

Andere betrokken collega's:

Projecthistorie

Het schoolgebouw de Krakeling is verouderd en is door de gemeente Arnhem aangewezen als één van de schoolgebouwen die snel vernieuwd moeten worden. In het gebied met woningen, zorgcentra, apotheek, tandarts en een sporthal met wijkcentrum is het parkeren nu al een aandachtspunt. Om voorafgaand aan de vernieuwing een goed beeld te vormen van de parkeer en verkeersituatie, is er behoefte aan een parkeer- en verkeersonderzoek. Keypoint heeft dit onderzoek uitgevoerd. Op basis van dit onderzoek is geadviseerd om een Kiss & Ride in te richten die er voor zorgt dat er een mogelijkheid tot keren komt, zodat auto’s zich efficiënter en meer geconcentreerd door de omgeving kunnen verplaatsen. Ook het afzetten van de kinderen gebeurt veiliger en efficiënter.
Terug naar overzicht

Neem contact op over dit project

Gewoon een vraag of wilt u graag een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Vul onderstaand formulier in en wij nemen uiterlijk de eerstvolgende werkdag contact met u op.

Andere projecten

Ook leuk om te lezen

Geslaagde Datadag Mobiliteit

Nieuws

09 apr
Ronnie Poorterman Door

Ronnie Poorterman

Geslaagde Datadag Mobiliteit

We kijken terug op een geslaagde Datadag Mobiliteit, met een drukbezochte interactieve webinar over data uit voertuigen door Keypoint en NDW, en mooie één op één gesprekken in onze digitale stand.

Lees verder
Helpen in Houten

Project

08 apr
Ronnie Poorterman Door

Ronnie Poorterman

Helpen in Houten

Als projectleider mobiliteit zorgen wij ervoor dat diverse projecten in Houten worden gerealiseerd. We richten ons vooral op projecten uit de mobiliteitsvisie Eiland van Schalkwijk.

Lees verder
Digitaliseringsopgave: van landelijke aanpak naar regionaal vruchten plukken

Nieuws

09 mrt
Bas Door

Bas

Digitaliseringsopgave: van landelijke aanpak naar regionaal vruchten plukken

In Nederland is afgesproken dat eind 2023 alle wegbeheerders Mobiliteitsdata leveren. De zogenaamde Digitaliserings-opgave. Bij Keypoint is Bas Pietersen volop met dit onderwerp bezig. Maar wat betekent het eigenlijk, wat is de stand van zaken en wat gaat het ons brengen?

Lees verder