Project

Parkeeronderzoek schoolomgeving de Krakeling

12 nov 2019

Opdrachtgever

Gemeente Arnhem

Projectrol

Onderzoek

Start project

mrt 2019

Parkeeronderzoek schoolomgeving de Krakeling
Johan

Johan

Adviseur Mobiliteit

Johan ziet altijd kansen in het verbinden van kennisgebieden

Innovator, productdeveloper en projectleider. Johan is niet eenduidig te vatten in zijn werkzaamheden en hij houdt zich met veel verschillende kennisgebieden van Keypoint bezig.

Meer over Johan

Andere betrokken collega's:

Projecthistorie

Het schoolgebouw de Krakeling is verouderd en is door de gemeente Arnhem aangewezen als één van de schoolgebouwen die snel vernieuwd moeten worden. In het gebied met woningen, zorgcentra, apotheek, tandarts en een sporthal met wijkcentrum is het parkeren nu al een aandachtspunt. Om voorafgaand aan de vernieuwing een goed beeld te vormen van de parkeer en verkeersituatie, is er behoefte aan een parkeer- en verkeersonderzoek. Keypoint heeft dit onderzoek uitgevoerd. Op basis van dit onderzoek is geadviseerd om een Kiss & Ride in te richten die er voor zorgt dat er een mogelijkheid tot keren komt, zodat auto’s zich efficiënter en meer geconcentreerd door de omgeving kunnen verplaatsen. Ook het afzetten van de kinderen gebeurt veiliger en efficiënter.
Terug naar overzicht

Neem contact op over dit project

Gewoon een vraag of wilt u graag een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Vul onderstaand formulier in en wij nemen uiterlijk de eerstvolgende werkdag contact met u op.

Andere projecten

Ook leuk om te lezen

GVVP Zeewolde

Project

11 sept
Ronnie Door

Ronnie

GVVP Zeewolde

Voor de gemeente Zeewolde stelt Keypoint het nieuwe Gemeentelijk Verkeer- en Vervoersplan op. Het beschrijft het mobiliteitsbeleid langs vier belangrijke thema’s: Bereikbaarheid, Verkeersveiligheid, Leefbaarheid en Duurzaamheid. Twee kernwoorden van het nieuwe GVVP zijn: handzaam en gedragen.

Lees verder
Vraag het Keypoint !

Nieuws

11 aug
Ronnie Door

Ronnie

Vraag het Keypoint !

Bent u als wegbeheerder benieuwd wat de iVRI voor uw gemeente kan betekenen?  Wilt u weten wat OV- of fietsdata kan betekenen voor uw beleidsplannen? Of heeft u andere vragen met betrekking tot mobiliteit?  Vraag het Keypoint tijdens één van de sessies.

Lees verder
Keypoint neemt deel aan het Board Smart Mobility van het LVMB

Project

11 aug
Rick Door

Rick

Keypoint neemt deel aan het Board Smart Mobility van het LVMB

Het Board Smart Mobility houdt zich bezig met gebruikersvraagstukken rondom Smart Mobility. Collega Rick Schotman neemt als gedragsingenieur deel aan dit board.

Lees verder