Project

Pilot realisatie actuele dynamische reisinformatie in centrum haltes kleinere kernen Twente

16 mei 2013

Opdrachtgever

Regio Twente

Projectrol

Projectmanagement en advies

Start project

mei 2013

Pilot realisatie actuele dynamische reisinformatie in centrum haltes kleinere kernen Twente
Mark

Mark

Adviseur Smart Mobility en ITS

Mark zet uw technische uitdaging om in een concreet resultaat

Wilt u een technische uitdaging omzetten in een concreet resultaat? Dan bent u bij Mark aan het juiste adres. Zijn jarenlange kennis van techniek, resultaatgerichte persoonlijkheid en zijn ervaring als projectleider zorgen hier voor.

Meer over Mark

Andere betrokken collega's:

In het kader van het programma Centrum Halte van Regio Twente wil Regio Twente centrale haltes in een aantal kleinere kernen in Twente opwaarderen. Bij de opwaardering dient onder andere dynamisch reisinformatie aangeboden te worden. Regio Twente heeft Keypoint gevraagd de realisatie van deze dynamische reisinformatie voor de pilot halte Almeloseweg in Tubbergen voor haar rekening te nemen. In eerste instantie is in samenspraak met Regio Twente, de gemeente Tubbergen en CBS Outdoor bepaald hoe de dynamische reisinformatie gerealiseerd moest gaan worden. Gekozen is voor een 3-regelig display met bevestiging in de abri. Vervolgens is Keypoint aan de slag gegaan om het geheel te realiseren. Daarbij wordt door Keypoint als hoofdaannemer samengewerkt met Ferranti, Data Display, CBS Outdoor en BEL Installatietechniek als onderaannemers. Doelstelling daarbij is om in het vierde kwartaal van 2013 dynamische reisinformatie gerealiseerd te hebben op de halte Almeloseweg in Tubbergen. Daarnaast dient een goed beeld te worden te geven van hoe de realisatie is verlopen zodat Regio Twente hierop kan baseren of realisatie van dynamische reisinformatie op andere centrum haltes in de regio wenselijk is. Heeft u ook de wens om dynamische reisinformatie te willen realiseren en wilt u daarover van gedachten wisselen?
Terug naar overzicht

Neem contact op over dit project

Gewoon een vraag of wilt u graag een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Vul onderstaand formulier in en wij nemen uiterlijk de eerstvolgende werkdag contact met u op.

Andere projecten

Ook leuk om te lezen

Optimalisatie openbaar vervoer in de regio Haarlemmermeer

Project

28 mei
Heleen Door

Heleen

Optimalisatie openbaar vervoer in de regio Haarlemmermeer

Hoe zien de reizigersstromen met het openbaar vervoer in de regio Haarlemmermeer eruit en hoe kan het OV-netwerk geoptimaliseerd worden? Het gebruik van concessie-overstijgende reisgegevens van trein, bus, tram en metro vormt de sleutel tot succes. Benieuwd hoe dit in zijn werk gaat? Lees dan vooral verder.

Lees verder
Verschuivende focus in de mobiliteitswereld

Nieuws

28 mei
Ronnie Door

Ronnie

Verschuivende focus in de mobiliteitswereld

Corona heeft ons in de greep. Wat betekent dit voor onze samenleving in de toekomst? Wij kijken vooruit en vertellen aan de hand van trends welke blijvende veranderingen wij zien.

Lees verder
Meten = weten: hoe we de effecten van programma’s en maatregelen in beeld brengen

Nieuws

25 mei
Erik Door

Erik

Meten = weten: hoe we de effecten van programma’s en maatregelen in beeld brengen

Door goed in beeld te brengen wat maatregelen en programma’s opleveren, kunnen overheden betere beslissingen maken over de inzet van hun middelen. We nemen u mee naar een aantal voorbeelden uit onze praktijk.

Lees verder