Project

Plan van aanpak DRIS HOV2

19 jul 2011

Opdrachtgever

Samenwerkingsverband Regio Eindhoven

Projectrol

Projectmanagement en advies

Start project

jul 2011

Plan van aanpak DRIS HOV2
Patrick

Patrick

Directeur

”Werken met mensen in een wereld van techniek” is Patricks drijfveer

Patrick is directeur van Keypoint en is analytisch, gedreven en een 'mensen-mens'.

Meer over Patrick

Andere betrokken collega's:

Projecthistorie

Vanwege de ervaring op het gebied van begeleiding van de realisatie van DRIS systemen is Keypoint door Samenwerkingsverband Regio Eindhoven gevraagd een plan van aanpak op te stellen voor de realisering van DRIS als onderdeel van de HOV 2 infrastructuur in de regio Eindhoven. Aan de hand van twee workshops is aan vertegenwoordigers van SRE en betrokken gemeenten een beeld gegeven van de verschillende relevante aspecten bij het realiseren van DRIS, zoals ontwerp en positie van de displays, schaalbaarheid en uitbreiding van het systeem, samenhang met andere reisinformatie systemen (zoals dynamische busstations), gewenste functies en inrichting van het beheer. De feedback uit deze workshops wordt verwerkt in het plan van aanpak dat Keypoint uitwerkt.
Terug naar overzicht

Neem contact op over dit project

Gewoon een vraag of wilt u graag een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Vul onderstaand formulier in en wij nemen uiterlijk de eerstvolgende werkdag contact met u op.

Andere projecten

Ook leuk om te lezen

Veilig op weg met Safety Priority Services

Project

18 jul
Ronnie Poorterman Door

Ronnie Poorterman

Veilig op weg met Safety Priority Services

Safety Priority Services (SPS): het ministerie van IenW en zes bedrijven (ANWB, Be-Mobile, Hyundai, Inrix, Kia, TomTom) werken de komende jaren samen om meer en betere in-car veiligheidswaarschuwingen aan weggebruikers te leveren. Dat kan via het dashboard van hun auto of een navigatiedienst. Ronnie Poorterman is namens het ministerie actief als Operational Projectmanager voor SPS.

Lees verder
Enschede gaat verrommeling tegen door deelmobiliteitshubs

Nieuws

12 jul
Cees Door

Cees

Enschede gaat verrommeling tegen door deelmobiliteitshubs

'Verrommeling van de openbare ruimte' is een veel gebruikte beschrijving bij de opkomst van deelfiets en -scooters die her en der in de stad worden geparkeerd.

Lees verder
Slim routeadvies voor iedere automobilist.

Project

11 jul
Ronnie Quaink Door

Ronnie Quaink

Slim routeadvies voor iedere automobilist.

Slim routeadvies voor iedere automobilist. Wegbeheerders en navigatiepartijen werken daar aan binnen het project VM-IVRA. Dat doen ze door samen innovatieve in-car diensten te ontwikkelen, beproeven en op te schalen.

Lees verder