Project

P+R onderdeel van mobiliteitstransitie in provincie Utrecht

01 jun 2021

Opdrachtgever

Provincie Utrecht

Projectrol

Inhoudelijk expert

Start project

jan 2021

P+R onderdeel van mobiliteitstransitie in provincie Utrecht
Cees

Cees

Teamleider Mobiliteit

Interesse in de mens en een goed ontwikkelde bestuurlijke antenne

Cees heeft zich altijd aangetrokken gevoeld tot de spannende dynamiek tussen zich verplaatsende personen, hun drijfveren en de inrichting van de openbare ruimte. Tegelijk betreedt hij ook graag terreinen buiten het speelveld van de mobiliteit.

Meer over Cees

Andere betrokken collega's:

Justin

De provincie Utrecht ziet P+R – ofwel Parkeren op Afstand – als een belangrijk onderdeel van de strategie om de mobiliteit in de provincie anders in te gaan richten. Die mobiliteitstransitie is broodnodig. De leefbaarheid in de steden staat onder druk, er is een uitdaging om tot CO2-reductie te komen, de ring Utrecht loopt vast. Kortom: er zijn veel redenen om met name het autogebruik terug te brengen. Het aanbieden van aantrekkelijke P+R-voorzieningen is een van de manieren waarop automobilisten verleid kunnen worden meer met het veel duurzamere OV en fiets verder te reizen. 

Keypoint werkt samen met Witteveen+Bos en Kwirkey om in samenspraak met de provincie en belangrijke stakeholders te komen tot een gedragen P+R-visie. 

Keypoint denkt niet alleen mee met de gehele visie, maar brengt ook specifieke kennis in op het gebied van openbaar vervoer, exploitatie en data-analyse en –visualisatie. 

Wilt u meer te weten komen over het opstellen van een P+R-visie of beleidsontwikkeling in het algemeen? Neem dan contact op met Cees of Justin. 

Terug naar overzicht

Neem contact op over dit project

Gewoon een vraag of wilt u graag een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Vul onderstaand formulier in en wij nemen uiterlijk de eerstvolgende werkdag contact met u op.

Andere projecten

Ook leuk om te lezen

Slimme, innovatieve oversteek

Project

29 jun
Mark Door

Mark

Slimme, innovatieve oversteek

Keypoint zorgt in deze opdracht voor een gestroomlijnd proces om van veel innovatieve ideeën te komen tot een plan van aanpak voor realisatie van de Slimme oversteek tussen Universiteit Twente en Kennispark.

Lees verder
Met MaaS over de rivier

Project

29 jun
Michiel Door

Michiel

Met MaaS over de rivier

De A2 tussen Deil en Vught wordt drukker. Om de regio bereikbaar te houden moet er wat gebeuren. Naast infrastructuur wordt nadrukkelijk gekeken anders reizen en wordt de komende jaren het fundament gelegd voor Mobility as a Service.

Lees verder
Terug naar de files?

Nieuws

27 jun
Ronnie Poorterman Door

Ronnie Poorterman

Terug naar de files?

Het wordt weer drukker op de weg. Maakt u zich al zorgen over de files die nu al weer ontstaan en na de zomer nog veel langer zullen zijn?

Lees verder