Procesbegeleiding reconstructie Willemskade e.o.  te Zwolle
Cees Bakker
Cees Bakker
Teamleider Mobiliteit

Procesbegeleiding reconstructie Willemskade e.o. te Zwolle

28 jun 2016
Met de aansluiting op de toekomstige busbrug over het spoor vormt de nieuwe inrichting van de Willemskade het sluitstuk voor de nieuwe ov-verbinding tussen het NS-station en de Katerdijk. Het inrichtingsplan heeft het wegprofiel van een HOV-as en zorgt voor continuïteit van de doorstroom op de as. Het wegprofiel heeft een heldere geleiding, met scheiding van busbaan en weg. Gedurende de reconstructie van de Willemskade – Nieuwe Veerallee is er aldaar tijdelijk minder wegcapaciteit beschikbaar voor het (auto)verkeer en ontstaat er hinder door de geplande werkzaamheden voor de directe en indirecte omgeving. Keypoint treedt in de rol van procesbegeleider op in de aanloop naar het opnieuw te reconstrueren traject Willemskade – Nieuwe Veerallee. Door de belangen van belangrijke betrokkenen te horen en waar mogelijk suggesties te verwerken, ontstaat er een breed gedragen verkeerbeheersplan.
Terug naar overzicht

Neem contact op over dit project

Gewoon een vraag of wilt u graag een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Vul onderstaand formulier in en wij nemen uiterlijk de eerstvolgende werkdag contact met u op.

Andere projecten

Ook leuk om te lezen

Wat is het effect van GOW30 op de rijtijden van het ov?

Project

03 jun
Justin van Steijn Door

Justin van Steijn

Wat is het effect van GOW30 op de rijtijden van het ov?

Veel gemeenten zijn bezig met het invoeren van 30 km/uur als maximumsnelheid binnen een groot deel van de bebouwde kom. Wij maken voor gemeenten en provincies graag inzichtelijk wat de invloed is van de nieuwe maximumsnelheden op de rijtijden van het ov. Hiervoor maken we onder andere gebruik van floating car data uit bussen.

Lees verder
Even Voorstellen: Luuk Spijker

Project

30 apr
Justin van Steijn Door

Justin van Steijn

Even Voorstellen: Luuk Spijker

Op 16 april is Luuk Spijker begonnen als stagiair bij Keypoint. Hij gaat zich de komende tijd bezighouden met een onderzoek naar de mogelijkheden van Bus Rapid Transit onder begeleiding van Justin van Steijn.

Lees verder
Keypoint Verhuist naar Nieuwegracht 24a in Utrecht

Nieuws

12 mrt
Michiel Doelman Door

Michiel Doelman

Keypoint Verhuist naar Nieuwegracht 24a in Utrecht

Na 7 jaar zeggen we gedag tegen ons kantoor aan de Ganzenmarkt. Tijdens deze periode hebben we talloze mooie herinneringen gecreëerd en interessante mensen ontmoet. Maar nu is het tijd voor een nieuwe fase in ons verhaal.

Lees verder