Procesbegeleiding reconstructie Willemskade e.o.  te Zwolle
Cees Bakker
Cees Bakker
Teamleider Mobiliteit

Procesbegeleiding reconstructie Willemskade e.o. te Zwolle

28 jun 2016
Met de aansluiting op de toekomstige busbrug over het spoor vormt de nieuwe inrichting van de Willemskade het sluitstuk voor de nieuwe ov-verbinding tussen het NS-station en de Katerdijk. Het inrichtingsplan heeft het wegprofiel van een HOV-as en zorgt voor continuïteit van de doorstroom op de as. Het wegprofiel heeft een heldere geleiding, met scheiding van busbaan en weg. Gedurende de reconstructie van de Willemskade – Nieuwe Veerallee is er aldaar tijdelijk minder wegcapaciteit beschikbaar voor het (auto)verkeer en ontstaat er hinder door de geplande werkzaamheden voor de directe en indirecte omgeving. Keypoint treedt in de rol van procesbegeleider op in de aanloop naar het opnieuw te reconstrueren traject Willemskade – Nieuwe Veerallee. Door de belangen van belangrijke betrokkenen te horen en waar mogelijk suggesties te verwerken, ontstaat er een breed gedragen verkeerbeheersplan.
Terug naar overzicht

Neem contact op over dit project

Gewoon een vraag of wilt u graag een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Vul onderstaand formulier in en wij nemen uiterlijk de eerstvolgende werkdag contact met u op.

Andere projecten

Ook leuk om te lezen

Keypoint onderzoekt het effect van GOW30 op het openbaar vervoer in Haarlem

Project

29 feb
Justin van Steijn Door

Justin van Steijn

Keypoint onderzoekt het effect van GOW30 op het openbaar vervoer in Haarlem

Haarlem is bezig veel wegen te transformeren naar GOW30. Keypoint voert in opdracht van de gemeente een onderzoek uit naar het effect dat deze transitie kan hebben op het openbaar vervoer in de stad.

Lees verder
Zero-emissie busvervoer in Twente

Project

26 feb
Cees Bakker Door

Cees Bakker

Zero-emissie busvervoer in Twente

De provincie Overijssel wil definitief de omslag maken naar zero-emissie busvervoer. Om dat te bereiken heeft Keypoint de provincie Overijssel ondersteund met een onderzoek naar de realisatie van laadinfrastructuur in de regio.

Lees verder
Afstudeerscriptie Daan de Wit: BRT in Nederland

Project

04 dec
Daan de Wit Door

Daan de Wit

Afstudeerscriptie Daan de Wit: BRT in Nederland

Daan de Wit heeft bij Keypoint een diepgaand onderzoek uitgevoerd naar de haalbaarheid van Bus Rapid Transit (BRT) in Nederland. Welke factoren beïnvloeden de levensvatbaarheid van deze vorm van openbaar vervoer? Daan heeft dit grondig onderzocht.

Lees verder