Project

MIRT onderzoek A50 in goede banen

27 mrt 2019

Opdrachtgever

Provincie Gelderland

Projectrol

Projectbeheerder

Start project

mrt 2019

MIRT onderzoek A50 in goede banen
Michiel

Michiel

Vestigingsmanager Utrecht

Daadkrachtig, bouwer en verbinder, gericht op samenwerking, doel en resultaat

Mensen verplaatsen zich al eeuwen. In de loop der jaren maakten technische en maatschappelijke ontwikkelingen reisafstanden groter waardoor de wereld kleiner is geworden. Michiel is geïnteresseerd in de mogelijkheden die techniek nu en in de toekomst kan

Meer over Michiel

Andere betrokken collega's:

Projecthistorie

De provincie Gelderland is met haar bestuurlijke partners (provincie Noord-Brabant en Ministerie van Infrastructuur & Waterstaat) gestart met een MIRT onderzoek naar het traject A50 knooppunt Ewijk- Bankhoef – Paalgraven.

De uitvoerder van het MIRT onderzoek analyseert de verkeersproblematiek (inclusief de rol van het vrachtverkeer), het ontwerp en de kwaliteit van de infrastructuur en de rol van het traject in de Nederlandse economie. Op basis van deze analyse worden vervolgens een aantal oplossingsrichtingen uitgewerkt die inzicht moeten geven in het effect op doorstroming, verkeersveiligheid en economie.

Wij ondersteunen de provincie in het inkoopproces en de gunning (opstellen inkoop documenten en beoordeling aanbiedingen), bij het projectbeheer (aansturen scope, proces, organisatie, opdrachtnemer) en de afstemming van informatie en communicatie (organisatie inhoudelijke advisering vanuit opdrachtgevers en de procesafstemming rondom participatie).
Hiervoor nemen wij deel aan overleggen met projectgroep, stuurgroep en stakeholders.
 
Terug naar overzicht

Neem contact op over dit project

Gewoon een vraag of wilt u graag een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Vul onderstaand formulier in en wij nemen uiterlijk de eerstvolgende werkdag contact met u op.

Andere projecten

Ook leuk om te lezen

DRIS beheer Overijssel

Project

04 jun
Ronald Door

Ronald

DRIS beheer Overijssel

Keypoint beheert binnen OV-Oost voor de provincie Overijssel de DRIS displays. Alle honderden displays in Overijssel voorzien dagelijks duizenden busreizigers van informatie. Om te zorgen dat deze displays goed functioneren en incidenten verholpen worden voert Keypoint het beheer uit.

Lees verder
Keypoint Utrecht is jarig en deelt uit

Nieuws

03 jun
Patrick Door

Patrick

Keypoint Utrecht is jarig en deelt uit

10 jaar geleden hebben we onze vestiging in Utrecht geopend en om dat te vieren willen we graag een cadeau geven aan één van onze (potentiële) klanten. Doe tot 14 juni mee met de Keypoint jubileumactie!

Lees verder
ADAS training voor wegbeheerders

Nieuws

03 jun
Ronnie Door

Ronnie

ADAS training voor wegbeheerders

In een wereld waarin innovatie snel gaat en steeds meer auto’s standaard de beschikking hebben over geavanceerde ADAS (rijhulp)systemen, is het belangrijk om de potentie van deze systemen optimaal te benutten. ADAS systemen zorgen namelijk voor een belangrijke verbetering van de verkeersveiligheid en de doorstroming. Maar dat lukt alleen, wanneer die systemen op de juiste manier gebruikt worden én wanneer de omgeving zo is ingericht dat ADAS systemen optimaal functioneren.

Lees verder