Project

MIRT onderzoek A50 in goede banen

27 mrt 2019

Opdrachtgever

Provincie Gelderland

Projectrol

Projectbeheerder

Start project

mrt 2019

MIRT onderzoek A50 in goede banen
Michiel

Michiel

Vestigingsmanager Utrecht

Daadkrachtig, bouwer en verbinder, gericht op samenwerking, doel en resultaat

Mensen verplaatsen zich al eeuwen. In de loop der jaren maakten technische en maatschappelijke ontwikkelingen reisafstanden groter waardoor de wereld kleiner is geworden. Michiel is geïnteresseerd in de mogelijkheden die techniek nu en in de toekomst kan

Meer over Michiel

Andere betrokken collega's:

Projecthistorie

De provincie Gelderland is met haar bestuurlijke partners (provincie Noord-Brabant en Ministerie van Infrastructuur & Waterstaat) gestart met een MIRT onderzoek naar het traject A50 knooppunt Ewijk- Bankhoef – Paalgraven.

De uitvoerder van het MIRT onderzoek analyseert de verkeersproblematiek (inclusief de rol van het vrachtverkeer), het ontwerp en de kwaliteit van de infrastructuur en de rol van het traject in de Nederlandse economie. Op basis van deze analyse worden vervolgens een aantal oplossingsrichtingen uitgewerkt die inzicht moeten geven in het effect op doorstroming, verkeersveiligheid en economie.

Wij ondersteunen de provincie in het inkoopproces en de gunning (opstellen inkoop documenten en beoordeling aanbiedingen), bij het projectbeheer (aansturen scope, proces, organisatie, opdrachtnemer) en de afstemming van informatie en communicatie (organisatie inhoudelijke advisering vanuit opdrachtgevers en de procesafstemming rondom participatie).
Hiervoor nemen wij deel aan overleggen met projectgroep, stuurgroep en stakeholders.
 
Terug naar overzicht

Neem contact op over dit project

Gewoon een vraag of wilt u graag een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Vul onderstaand formulier in en wij nemen uiterlijk de eerstvolgende werkdag contact met u op.

Andere projecten

Ook leuk om te lezen

Meldingen over open bruggen zijn zinvol

Projectupdate

20 aug
Rick Door

Rick

Meldingen over open bruggen zijn zinvol

Het in-car tonen van brugopeningen is zinvol: mensen waarderen de informatie en ze passen hun gedrag (soms) aan. Dit blijkt uit onderzoek dat door Keypoint is uitgevoerd.

Lees verder
Matchen de matrixborden?

Nieuws

15 aug
Heleen Door

Heleen

Matchen de matrixborden?

Recent bracht Flitsmeister als eerste verkeersapp een complete integratie met matrixborden uit. Dit is tot stand gekomen door intensieve samenwerking tussen Rijkswaterstaat, NDW (Nationale Databank Wegverkeersgegevens), en Be-Mobile / Flitsmeister binnen het partnership Talking Traffic. Keypoint heeft Rijkswaterstaat ondersteund met het uitvoeren van de ketentesten. We hebben onderzocht of de publiek-private dataketen goed werkt: waar het goed en mis ging in de dataketen.

Lees verder
Mobiliteitspunten: een slim alternatief voor de auto!

Nieuws

16 jul
Ronnie Door

Ronnie

Mobiliteitspunten: een slim alternatief voor de auto!

Vorige maand daagden we u uit om uw vraagstuk in te dienen voor onze jubileumactie vanwege ‘10 jaar Keypoint Utrecht’. We ontvingen zeer interessante voorstellen, waarvoor dank! Na uitgebreide discussies en lang beraad hebben we een winnaar: de gemeente IJsselstein, met het onderwerp Mobiliteitspunten!

Lees verder