Project

MIRT onderzoek A50 in goede banen

27 mrt 2019

Opdrachtgever

Provincie Gelderland

Projectrol

Projectbeheerder

Start project

mrt 2019

MIRT onderzoek A50 in goede banen
Michiel

Michiel

Vestigingsmanager Utrecht

Daadkrachtig, bouwer en verbinder, gericht op samenwerking, doel en resultaat

Mensen verplaatsen zich al eeuwen. In de loop der jaren maakten technische en maatschappelijke ontwikkelingen reisafstanden groter waardoor de wereld kleiner is geworden. Michiel is geïnteresseerd in de mogelijkheden die techniek nu en in de toekomst kan

Meer over Michiel

Andere betrokken collega's:

Projecthistorie

De provincie Gelderland is met haar bestuurlijke partners (provincie Noord-Brabant en Ministerie van Infrastructuur & Waterstaat) gestart met een MIRT onderzoek naar het traject A50 knooppunt Ewijk- Bankhoef – Paalgraven.

De uitvoerder van het MIRT onderzoek analyseert de verkeersproblematiek (inclusief de rol van het vrachtverkeer), het ontwerp en de kwaliteit van de infrastructuur en de rol van het traject in de Nederlandse economie. Op basis van deze analyse worden vervolgens een aantal oplossingsrichtingen uitgewerkt die inzicht moeten geven in het effect op doorstroming, verkeersveiligheid en economie.

Wij ondersteunen de provincie in het inkoopproces en de gunning (opstellen inkoop documenten en beoordeling aanbiedingen), bij het projectbeheer (aansturen scope, proces, organisatie, opdrachtnemer) en de afstemming van informatie en communicatie (organisatie inhoudelijke advisering vanuit opdrachtgevers en de procesafstemming rondom participatie).
Hiervoor nemen wij deel aan overleggen met projectgroep, stuurgroep en stakeholders.
 
Terug naar overzicht

Neem contact op over dit project

Gewoon een vraag of wilt u graag een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Vul onderstaand formulier in en wij nemen uiterlijk de eerstvolgende werkdag contact met u op.

Andere projecten

Ook leuk om te lezen

Keypoint biedt verkeerskundig adviseur Gemeente Enschede

Project

22 jan
Rick Door

Rick

Keypoint biedt verkeerskundig adviseur Gemeente Enschede

De Gemeente Enschede heeft Keypoint gevraagd om een verkeerskundig adviseur. Rick heeft deze taak op zich genomen.

Lees verder
Oor ten luister: Ontwikkelingen in mobiliteitsland

Nieuws

19 dec
Cees Door

Cees

Oor ten luister: Ontwikkelingen in mobiliteitsland

Het einde van het jaar staat traditioneel in het teken van congressen en symposia, maar bestaat ook uit gesprekken met collega’s, opdrachtgevers en concurrenten over de plannen en trends voor het nieuwe jaar. Daarbij is het altijd een uitdaging om de trends in de wereld van mobiliteit – ondertussen een heel brede wereld – te duiden en te overzien wat ze voor ons werkveld betekenen. Een bloemlezing.

Lees verder
Korte autoritten

Project

18 dec
Erik Door

Erik

Korte autoritten

Voor de provincie Gelderland bracht Keypoint korte autoritten in kaart met behulp van INRIX data. Doel was om in beeld te brengen in hoeverre de data geschikt zijn als basis voor een effectieve inzet van fietsstimuleringsmaatregelen. Conclusie is dat dit kan, maar dat er ook een aantal beperkingen zijn.

Lees verder