Project

Projectbeheer MIRT onderzoek A50

27 mrt 2019

Opdrachtgever

Provincie Gelderland

Projectrol

Projectbeheerder

Start project

mrt 2019

Projectbeheer MIRT onderzoek A50
Michiel

Michiel

Vestigingsmanager Utrecht

Daadkrachtig, bouwer en verbinder, gericht op samenwerking, doel en resultaat

Mensen verplaatsen zich al eeuwen. Over de jaren maakten technische en maatschappelijke ontwikkelingen reisafstanden groter waardoor de wereld kleiner is geworden. Michiel in de mogelijkheden die techniek nu en in de toekomst kan bieden aan mobiliteit.

Meer over Michiel

Andere betrokken collega's:

Projecthistorie

De provincie Gelderland is met haar bestuurlijke partners (provincie Noord-Brabant en Ministerie van Infrastructuur & Waterstaat) gestart met een MIRT onderzoek naar het traject A50 knooppunt Ewijk- Bankhoef – Paalgraven.

De uitvoerder van het MIRT onderzoek analyseert de verkeersproblematiek (inclusief de rol van het vrachtverkeer), het ontwerp en de kwaliteit van de infrastructuur en de rol van het traject in de Nederlandse economie. Op basis van deze analyse worden vervolgens een aantal oplossingsrichtingen uitgewerkt die inzicht moeten geven in het effect op doorstroming, verkeersveiligheid en economie.

Wij ondersteunen de provincie in het inkoopproces en de gunning (opstellen inkoop documenten en beoordeling aanbiedingen), bij het projectbeheer (aansturen scope, proces, organisatie, opdrachtnemer) en de afstemming van informatie en communicatie (organisatie inhoudelijke advisering vanuit opdrachtgevers en de procesafstemming rondom participatie).
Hiervoor nemen wij deel aan overleggen met projectgroep, stuurgroep en stakeholders.
 
Terug naar overzicht

Neem contact op over dit project

Gewoon een vraag of wilt u graag een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Vul onderstaand formulier in en wij nemen uiterlijk de eerstvolgende werkdag contact met u op.

Andere projecten

Ook leuk om te lezen

Projectbeheer MIRT onderzoek A50

Project

27 mrt
Michiel Door

Michiel

Projectbeheer MIRT onderzoek A50

Wij zijn als projectbeheerder sparringpartner en adviseur voor de projectmanager MIRT onderzoek en andere leden van het projectmanagement team op zowel strategisch, tactisch en operationeel niveau.

Lees verder
Aan de slag met het SPV2030

Nieuws

26 mrt
Rick Door

Rick

Aan de slag met het SPV2030

Onlangs is het Strategisch Plan Verkeersveiligheid 2030, ofwel het SPV2030 gepresenteerd. De kern van het SPV2030 is een risico-gestuurde aanpak Keypoint heeft daarom actief meegewerkt aan de totstandkoming van het strategisch plan. Graag vertellen we hier meer over.

Lees verder
Monitor Mobiliteit

Project

20 mrt
Edgar Door

Edgar

Monitor Mobiliteit

Voor de gemeente Almere heeft Keypoint een Monitor Mobiliteit opgesteld voor auto, fiets, openbaar vervoer en verkeersveiligheid. En daarnaast is met behulp van Fiets Telweek data inzicht verkregen in het hoofdnet fiets en fietsvertragingen bij verkeerslichten in het centrum.

Lees verder