Project

Quick Scan haalbaarheid parkeergarage Woenselse Markt

18 jan 2008

Opdrachtgever

Gemeente Eindhoven

Projectrol

Advies

Start project

jan 2008

Quick Scan haalbaarheid parkeergarage Woenselse Markt
Patrick

Patrick

Directeur

”Werken met mensen in een wereld van techniek” is Patricks drijfveer

Patrick is directeur van Keypoint en is analytisch, gedreven en een 'mensen-mens'.

Meer over Patrick

Andere betrokken collega's:

Voor de gemeente Eindhoven is onderzoek gedaan naar de haalbaarheid van een parkeergarage onder de Woenselse Markt. Hiervoor is een kentekenonderzoek uitgevoerd om de bezettingsgraad en de verdeling van de parkeervraag over de diverse doelgroepen (bewoners, werknemers en bezoekers) te kunnen vaststellen. Mede op basis van het kentekenonderzoek is de financiële haalbaarheid ingeschat waarbij diverse scenarios zijn doorgerekend aan de hand van het door Keypoint ontwikkelde exploitatiemodel. Daarnaast is onderzocht wat de gevolgen zijn (o.a. tijdens de bouw van de garage) voor de ambulante handel. Een tijdelijke verplaatsing van de markt is dan noodzakelijk.
Terug naar overzicht

Neem contact op over dit project

Gewoon een vraag of wilt u graag een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Vul onderstaand formulier in en wij nemen uiterlijk de eerstvolgende werkdag contact met u op.

Andere projecten

Ook leuk om te lezen

Slimme, innovatieve oversteek

Project

29 jun
Mark Door

Mark

Slimme, innovatieve oversteek

Keypoint zorgt in deze opdracht voor een gestroomlijnd proces om van veel innovatieve ideeën te komen tot een plan van aanpak voor realisatie van de Slimme oversteek tussen Universiteit Twente en Kennispark.

Lees verder
Met MaaS over de rivier

Project

29 jun
Michiel Door

Michiel

Met MaaS over de rivier

De A2 tussen Deil en Vught wordt drukker. Om de regio bereikbaar te houden moet er wat gebeuren. Naast infrastructuur wordt nadrukkelijk gekeken anders reizen en wordt de komende jaren het fundament gelegd voor Mobility as a Service.

Lees verder
Terug naar de files?

Nieuws

27 jun
Ronnie Poorterman Door

Ronnie Poorterman

Terug naar de files?

Het wordt weer drukker op de weg. Maakt u zich al zorgen over de files die nu al weer ontstaan en na de zomer nog veel langer zullen zijn?

Lees verder