Project

Reistijdmetingen op lijn 107 Hilversum

09 aug 2017

Opdrachtgever

Provincie Noord-Holland

Projectrol

Advies

Start project

aug 2017

Reistijdmetingen op lijn 107 Hilversum
Johan

Johan

Adviseur

Johan ziet altijd kansen in het verbinden van kennisgebieden

Innovator, productdeveloper en projectleider. Johan is niet eenduidig te vatten in zijn werkzaamheden en hij houdt zich op veel verschillende kennisgebieden van Keypoint bezig.

Meer over Johan

Andere betrokken collega's:

Cees Justin

Projecthistorie

Lijn 107 verbindt Hilversum en Huizen met elkaar, via een route die ook het Mediapark en station Bussum Zuid aandoet. Op dat traject heeft de Provincie Noord-Holland, in samenwerking met gemeenten, een pilot gestart om de verkeersdoorstroming te verbeteren. In deze pilot is in juli, augustus en september 2016 verkeerskundig beheer uitgevoerd op drie VRI’s tussen deze haltes. De provincie heeft Keypoint gevraagd om onderzoek te doen naar de effecten van de pilot. Daarbij analyseren we met behulp van voertuigvolgdata of de pilot invloed heeft gehad op de doorstroming van de bussen. Keypoint maakt een vergelijking van de betrouwbaarheid van de reistijd, vóór en na de maatregelen. We zoomen bovendien in op de bussen die vertraging hadden: kregen die meer prioriteit na de maatregelen? Op basis van de analyse krijgt de provincie een goed beeld van de invloed van de pilot.
Terug naar overzicht

Neem contact op over dit project

Gewoon een vraag of wilt u graag een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Vul onderstaand formulier in en wij nemen uiterlijk de eerstvolgende werkdag contact met u op.

Andere projecten

Ook leuk om te lezen

Visie busstations, knooppunten en haltevoorzieningen

Project

16 mrt
Cees Door

Cees

Visie busstations, knooppunten en haltevoorzieningen

Provincie Friesland wil een langetermijnvisie opstellen voor busstations, knooppunten en haltevoorzieningen. Hiermee wil de provincie een kwaliteitssprong bereiken, waarbij de busstations en haltevoorzieningen een wervend karakter hebben. Als onderde...

Lees verder
Onderzoek vervoersstromen station

Project

14 mrt
Patrick Door

Patrick

Onderzoek vervoersstromen station

Gedurende het participatieproces met de belanghebbenden rond de afsluiting van de spoorovergang Kerkweg en Hakselseweg in de gemeente Ede, heeft Keypoint als onderdeel hiervan een rapportage opgesteld over de verkeerseffecten van verschillende (tunne...

Lees verder
Verankeren Beter Benutten in mobiliteitsbeleid Noord-Brabant

Project

08 nov
Dennis Door

Dennis

Verankeren Beter Benutten in mobiliteitsbeleid Noord-Brabant

Keypoint Consultancy heeft de provincie geadviseerd op de wijze hoe de ervaringen uit Beter Benutten kunnen worden gebruikt in de beleidsontwikkeling voor de mobiliteitsopgave.

Lees verder