Project

Review VMSD

01 mei 2010

Opdrachtgever

Gemeente Deventer

Projectrol

Projectmanagement en advies

Start project

mei 2010

Review VMSD
Patrick

Patrick

Directeur

”Werken met mensen in een wereld van techniek” is Patricks drijfveer

Patrick is directeur van Keypoint en is analytisch, gedreven en een 'mensen-mens'.

Meer over Patrick

Andere betrokken collega's:

Projecthistorie

Review VMSD

01 mei 2010

In 2011 is door Technolution het Deventer verkeersinformatieSysteem (DevIS) opgeleverd. DevIS geeft weggebruikers zowel langs de weg als via het internet informatie en advies over rijtijden en de actuele verkeerssituatie in Deventer. Keypoint heeft in aanloop naar deze succesvolle realisatie tijdens de aanbesteding een review op het programma van eisen uitgevoerd. Tevens heeft Keypoint zitting gehad in het beoordelingsteam van de verschillende aanbiedingen tijdens het gunningstraject. Na realisatie van de eerste fase heeft Keypoint de gemeente Deventer ondersteund bij de realisatie van extra DRIP’s (Dynamische Route Informatie Panelen) langs het onderliggend wegennet.
Terug naar overzicht

Neem contact op over dit project

Gewoon een vraag of wilt u graag een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Vul onderstaand formulier in en wij nemen uiterlijk de eerstvolgende werkdag contact met u op.

Andere projecten

Ook leuk om te lezen

Monitoring iVRI’s Zwolle

Project

13 okt
Gertjan Door

Gertjan

Monitoring iVRI’s Zwolle

Voor de gemeente Zwolle monitort Keypoint de van iVRI’s afkomstige data om eventuele verstoringen in de kwaliteit hiervan te signaleren. Sinds september gebeurt dit op basis van het door Monotch gelanceerde nieuwe dashboard onder de naam UDAP. UDAP stelt ons nog beter in staat om deze opdracht voor de gemeente Zwolle vorm te geven.

Lees verder
GVVP Zeewolde

Project

11 sept
Ronnie Door

Ronnie

GVVP Zeewolde

Voor de gemeente Zeewolde stelt Keypoint het nieuwe Gemeentelijk Verkeer- en Vervoersplan op. Het beschrijft het mobiliteitsbeleid langs vier belangrijke thema’s: Bereikbaarheid, Verkeersveiligheid, Leefbaarheid en Duurzaamheid. Twee kernwoorden van het nieuwe GVVP zijn: handzaam en gedragen.

Lees verder
Vraag het Keypoint !

Nieuws

11 aug
Ronnie Door

Ronnie

Vraag het Keypoint !

Bent u als wegbeheerder benieuwd wat de iVRI voor uw gemeente kan betekenen?  Wilt u weten wat OV- of fietsdata kan betekenen voor uw beleidsplannen? Of heeft u andere vragen met betrekking tot mobiliteit?  Vraag het Keypoint tijdens één van de sessies.

Lees verder