Project

Rotondes maken plaats voor iVRI om doorstroming te bevorderen.

10 nov 2021

Opdrachtgever

Provincie Noord Brabant

Projectrol

iVRI specialist

Start project

okt 2021

Rotondes maken plaats voor iVRI om doorstroming te bevorderen.
Ronny

Ronny

Adviseur Smart Mobility en ITS

Ronny's drijfveren zijn innovatie en kansen benutten

Ronny is een gedreven en betrokken persoon. Zijn drijfveren zijn innovatie en kansen benutten. Hij heeft zich verdiept in de laatste ontwikkelingen op het gebied van de verkeerslichten.

Meer over Ronny

Andere betrokken collega's:

Uit, in opdracht van de provincie uitgevoerde onderzoeken, is naar voren gekomen dat het vervangen van drie aanwezige rotondes bij Uden door intelligente verkeerslichten (iVRI’s) met Talking-Traffic technologie de doorstroming op dit tracé zal gaan verbeteren. Aan Witteveen+Bos en Keypoint Consultancy is de opdracht gegeven om deze aanpassingen te realiseren. Ronny zal als iVRI specialist zijn kennis en kunde inbrengen om de voorwaarden voor de nieuwe iVRI’s uit te werken en ervoor te zorgen dat de beste oplossing op straat komt. De uitdagingen die Ronny hiervoor moet oppakken zijn gericht op het optimaliseren van de doorstroming op de provinciale weg, zonder daarbij het verkeer in de aanliggende gemeentes tekort te doen. Hierbij zullen de Talking-Traffic technologieën om het verkeer te prioriteren, te informeren en te optimaliseren een belangrijke rol gaan spelen. Witteveen+Bos op haar beurt draagt zorg voor het optimaal inrichten van de weginfrastructuur en verzorgt de sturing van het project. In 2023 zijn alle aanpassingen gereed en kunnen de weggebruikers gebruik gaan maken van de nieuwe weginrichting.

Terug naar overzicht

Neem contact op over dit project

Gewoon een vraag of wilt u graag een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Vul onderstaand formulier in en wij nemen uiterlijk de eerstvolgende werkdag contact met u op.

Andere projecten

Ook leuk om te lezen

Nudging: een duwtje in de richting van deelmobiliteit

Nieuws

25 apr
Ward Door

Ward

Nudging: een duwtje in de richting van deelmobiliteit

In zijn blogserie kijkt Ward de Jong vanuit verschillende invalshoeken naar deelmobiliteit en neemt hij de lezer mee in de wereld van dit snel groeiende fenomeen. De tweede blog: Nudging als duwtje in de richting van deelmobiliteit.

Lees verder
Minder Hinder met Digitaal verkeersmanagement

Project

22 apr
Ronnie Poorterman Door

Ronnie Poorterman

Minder Hinder met Digitaal verkeersmanagement

De wereld van digitaal verkeersmanagement is continu in ontwikkeling. De regio Arnhem-Nijmegen wil tijdens grootschalige werkwerkzaamheden in de zomer 2022 gebruik maken van de meest recente mogelijkheden. Keypoint voerde een analyse uit van het speelveld en de opties om de meest gebruikte apps, navigatiesystemen en services te gebruiken om de informatievoorziening naar reizigers goed op orde te hebben en de hinder te beperken.

Lees verder
Parkeerbeleid en deelmobiliteit als oplossing voor stedelijke verdichting

Nieuws

06 apr
Ward Door

Ward

Parkeerbeleid en deelmobiliteit als oplossing voor stedelijke verdichting

In zijn blogserie kijkt Ward de Jong vanuit verschillende invalshoeken naar deelmobiliteit en neemt hij de lezer mee in de wereld van dit snel groeiende fenomeen. De eerste blog: Parkeerbeleid en deelmobiliteit als oplossing voor stedelijke verdichting.

Lees verder