Project

SAN Reistijdmonitor 2011

12 jul 2011

Opdrachtgever

Stadsregio Arnhem Nijmegen

Projectrol

Advies

Start project

jul 2011

SAN Reistijdmonitor 2011
Bas

Bas

Adviseur Smart Mobility en ITS

Kent het speelveld en weet wat er speelt

Een prettige, comfortabele reis in de auto of op de fiets met de perfecte actuele reisinformatie veilig tot je beschikking incar of ‘on-bike’! Dat is waar Bas zich mee bezig houdt.

Meer over Bas

Andere betrokken collega's:

Projecthistorie

In opdracht van de Stadsregio Arnhem Nijmegen (SAN) voert Keypoint in samenwerking met de Verkeersinformatiedienst (VID) de reistijdmonitor 2011 uit. Op 40 deeltrajecten is de reistijd nauwkeurig bepaald door het opzetten van een eigen netwerk die Bluetoothsignalen registreert. VID Bluetooth Meetsystemen (VBM)-kastjes worden op kruisingen geplaatst en registreren alle unieke Bluetoothsignalen. Uit onderzoek blijkt dat 30 tot 35 procent van het verkeer wordt geregistreerd, waardoor de reistijden nauwkeurig en representatief weergegeven kunnen worden. Keypoint voert het onderzoek uit en analyseert de data van de VID. Ook verzorgt Keypoint het contact met de wegbeheerders. Daarnaast heeft Keypoint het eerste deel van 2011 met behulp van TomTom data geanalyseerd.
Terug naar overzicht

Neem contact op over dit project

Gewoon een vraag of wilt u graag een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Vul onderstaand formulier in en wij nemen uiterlijk de eerstvolgende werkdag contact met u op.

Andere projecten

Ook leuk om te lezen

Projectbeheer MIRT onderzoek A50

Project

27 mrt
Michiel Door

Michiel

Projectbeheer MIRT onderzoek A50

Wij zijn als projectbeheerder sparringpartner en adviseur voor de projectmanager MIRT onderzoek en andere leden van het projectmanagement team op zowel strategisch, tactisch en operationeel niveau.

Lees verder
Aan de slag met het SPV2030

Nieuws

26 mrt
Rick Door

Rick

Aan de slag met het SPV2030

Onlangs is het Strategisch Plan Verkeersveiligheid 2030, ofwel het SPV2030 gepresenteerd. De kern van het SPV2030 is een risico-gestuurde aanpak Keypoint heeft daarom actief meegewerkt aan de totstandkoming van het strategisch plan. Graag vertellen we hier meer over.

Lees verder
Monitor Mobiliteit

Project

20 mrt
Edgar Door

Edgar

Monitor Mobiliteit

Voor de gemeente Almere heeft Keypoint een Monitor Mobiliteit opgesteld voor auto, fiets, openbaar vervoer en verkeersveiligheid. En daarnaast is met behulp van Fiets Telweek data inzicht verkregen in het hoofdnet fiets en fietsvertragingen bij verkeerslichten in het centrum.

Lees verder