Project

Spijkenisserbrug

12 nov 2013

Opdrachtgever

Rijkswaterstaat

Projectrol

Advies

Start project

nov 2013

Spijkenisserbrug
Patrick

Patrick

Directeur

”Werken met mensen in een wereld van techniek” is Patricks drijfveer

Patrick is directeur van Keypoint en is analytisch, gedreven en een 'mensen-mens'.

Meer over Patrick

Andere betrokken collega's:

Projecthistorie

Spijkenisserbrug

12 nov 2013

De Spijkenisserbrug vormt de voornaamste wegverbinding tussen Hoogvliet en Spijkenisse. Op de brug zijn drie rijbanen aanwezig, waarbij de middelste rijbaan is ingericht als wisselstrook. Deze brug sluit een aantal malen per dag voor het wegverkeer om het scheepvaartverkeer op de Oude Maas doorgang te geven. Tijdens deze sluitingen ontstaat een wachtrij van wegverkeer aan beide zijden van de brug. In het voorjaar van 2013 heeft Keypoint reeds onderzoek gedaan naar de effecten van de brugsluitingen op het wegverkeer. Naar aanleiding van de onderzoeksresultaten zijn aanpassingen gedaan aan zowel het openingsregime van de brug als aan het openingsregime van de wisselstrook. Nu heeft Keypoint een 1-meting uitgevoerd om de effecten van de genoemde aanpassingen te analyseren. Opnieuw is met 6 van onze camera’s, waarvan 2 in de bovenste brugwachtersruimte, de verkeerssituatie in beeld gebracht. Enkele effecten die in beeld worden gebracht zijn het aantal brugopeningen, de wachtrijvorming bij een brugopening, de afwikkeling op de kruispunten nadat de brug weer is gesloten en de verkeerssituatie bij sluiting van de wisselstrook.
Terug naar overzicht

Neem contact op over dit project

Gewoon een vraag of wilt u graag een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Vul onderstaand formulier in en wij nemen uiterlijk de eerstvolgende werkdag contact met u op.

Andere projecten

Ook leuk om te lezen

DRIS beheer Overijssel

Project

04 jun
Ronald Door

Ronald

DRIS beheer Overijssel

Keypoint beheert binnen OV-Oost voor de provincie Overijssel de DRIS displays. Alle honderden displays in Overijssel voorzien dagelijks duizenden busreizigers van informatie. Om te zorgen dat deze displays goed functioneren en incidenten verholpen worden voert Keypoint het beheer uit.

Lees verder
Keypoint Utrecht is jarig en deelt uit

Nieuws

03 jun
Patrick Door

Patrick

Keypoint Utrecht is jarig en deelt uit

10 jaar geleden hebben we onze vestiging in Utrecht geopend en om dat te vieren willen we graag een cadeau geven aan één van onze (potentiële) klanten. Doe tot 14 juni mee met de Keypoint jubileumactie!

Lees verder
ADAS training voor wegbeheerders

Nieuws

03 jun
Ronnie Door

Ronnie

ADAS training voor wegbeheerders

In een wereld waarin innovatie snel gaat en steeds meer auto’s standaard de beschikking hebben over geavanceerde ADAS (rijhulp)systemen, is het belangrijk om de potentie van deze systemen optimaal te benutten. ADAS systemen zorgen namelijk voor een belangrijke verbetering van de verkeersveiligheid en de doorstroming. Maar dat lukt alleen, wanneer die systemen op de juiste manier gebruikt worden én wanneer de omgeving zo is ingericht dat ADAS systemen optimaal functioneren.

Lees verder