Project

Strategisch advies deelmobiliteit in Gelderland

21 dec 2020

Opdrachtgever

Provincie Gelderland

Projectrol

Advies

Start project

apr 2020

Strategisch advies deelmobiliteit in Gelderland
Michiel

Michiel

Vestigingsmanager Utrecht

Daadkrachtig, bouwer en verbinder, gericht op samenwerking, doel en resultaat

Mensen verplaatsen zich al eeuwen. In de loop der jaren maakten technische en maatschappelijke ontwikkelingen reisafstanden groter waardoor de wereld kleiner is geworden. Michiel is geïnteresseerd in de mogelijkheden die techniek nu en in de toekomst kan

Meer over Michiel

Andere betrokken collega's:

Patrick Ronnie Poorterman

De Provincie Gelderland zocht naar slimme inzichten om deelauto’s op straat te zetten. Samen met de Hogeschool Arnhem Nijmegen, Yellowchess en V-TRON heeft Keypoint deelgenomen aan de expertgroep die vanuit verschillende perspectieven heeft gesproken over de juiste implementatiestrategie.

Een belangrijke bevinding was dat de basis op orde moet zijn, voordat deelauto’s als volwaardige diensten gezien en ingezet kunnen worden. Zo concludeerde de expertgroep dat de klantreis, de beleving van de eindgebruiker en logische ontwikkelstappen voor de dienstverlening goed in ogenschouw moeten worden genomen, voordat de deelauto een volwassen mobiliteitsalternatief kan worden. Verder adviseerde de expertgroep een ontwikkelpad, met als eerste stap te werken aan lokale bekendheid van deelauto’s, in combinatie met gemeenschapsvorming.

Keypoint heeft veel expertise op het gebied van deelauto’s, MaaS, hubs en klantbeleving. We zetten deze expertise graag in voor uw vragen op het gebied van deelmobiliteit.

Meer weten? Neem contact op met Ronnie of Patrick.

Terug naar overzicht

Neem contact op over dit project

Gewoon een vraag of wilt u graag een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Vul onderstaand formulier in en wij nemen uiterlijk de eerstvolgende werkdag contact met u op.

Andere projecten

Ook leuk om te lezen

Escapisme doorn in het oog van deelmobiliteit

Nieuws

14 dec
Ward Door

Ward

Escapisme doorn in het oog van deelmobiliteit

In zijn blogserie kijkt Ward de Jong vanuit verschillende invalshoeken naar deelmobiliteit en neemt hij de lezer mee in de wereld van dit snel groeiende fenomeen. De laatste blog uit de reeks: Escapisme doorn in het oog van deelmobiliteit.

Lees verder
Deelmobiliteit stimuleren als gemeente: Waar moet je rekening mee houden?

Nieuws

14 sept
Ward Door

Ward

Deelmobiliteit stimuleren als gemeente: Waar moet je rekening mee houden?

In zijn blogserie kijkt Ward de Jong vanuit verschillende invalshoeken naar deelmobiliteit en neemt hij de lezer mee in de wereld van dit snel groeiende fenomeen. De tweede blog: Nudging als duwtje in de richting van deelmobiliteit.

Lees verder
Veilig op weg met Safety Priority Services

Project

18 jul
Ronnie Poorterman Door

Ronnie Poorterman

Veilig op weg met Safety Priority Services

Safety Priority Services (SPS): het ministerie van IenW en zes bedrijven (ANWB, Be-Mobile, Hyundai, Inrix, Kia, TomTom) werken de komende jaren samen om meer en betere in-car veiligheidswaarschuwingen aan weggebruikers te leveren. Dat kan via het dashboard van hun auto of een navigatiedienst. Ronnie Poorterman is namens het ministerie actief als Operational Projectmanager voor SPS.

Lees verder