Project

Strategisch advies deelmobiliteit in Gelderland

21 dec 2020

Opdrachtgever

Provincie Gelderland

Projectrol

Advies

Start project

apr 2020

Strategisch advies deelmobiliteit in Gelderland
Michiel

Michiel

Vestigingsmanager Utrecht

Daadkrachtig, bouwer en verbinder, gericht op samenwerking, doel en resultaat

Mensen verplaatsen zich al eeuwen. In de loop der jaren maakten technische en maatschappelijke ontwikkelingen reisafstanden groter waardoor de wereld kleiner is geworden. Michiel is geïnteresseerd in de mogelijkheden die techniek nu en in de toekomst kan

Meer over Michiel

Andere betrokken collega's:

Patrick Bas Ronnie Poorterman

De Provincie Gelderland zocht naar slimme inzichten om deelauto’s op straat te zetten. Samen met de Hogeschool Arnhem Nijmegen, Yellowchess en V-TRON heeft Keypoint deelgenomen aan de expertgroep die vanuit verschillende perspectieven heeft gesproken over de juiste implementatiestrategie.

Een belangrijke bevinding was dat de basis op orde moet zijn, voordat deelauto’s als volwaardige diensten gezien en ingezet kunnen worden. Zo concludeerde de expertgroep dat de klantreis, de beleving van de eindgebruiker en logische ontwikkelstappen voor de dienstverlening goed in ogenschouw moeten worden genomen, voordat de deelauto een volwassen mobiliteitsalternatief kan worden. Verder adviseerde de expertgroep een ontwikkelpad, met als eerste stap te werken aan lokale bekendheid van deelauto’s, in combinatie met gemeenschapsvorming.

Keypoint heeft veel expertise op het gebied van deelauto’s, MaaS, hubs en klantbeleving. We zetten deze expertise graag in voor uw vragen op het gebied van deelmobiliteit.

Meer weten? Neem contact op met Ronnie of Patrick.

Terug naar overzicht

Neem contact op over dit project

Gewoon een vraag of wilt u graag een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Vul onderstaand formulier in en wij nemen uiterlijk de eerstvolgende werkdag contact met u op.

Andere projecten

Ook leuk om te lezen

Van GVVP naar centrumcarré

Project

15 okt
Ronnie Poorterman Door

Ronnie Poorterman

Van GVVP naar centrumcarré

Op de centrumcarré van Zeewolde komen veel verschillende verkeersstromen samen. En daarbij is ruimte voor verbetering. Wij maken een nieuw wegontwerp, ter verbetering van de bereikbaarheid, verkeersveiligheid, leefbaarheid en duurzaamheid. Dit is de uitwerking van de eerste maatregel uit het recent door ons opgestelde GVVP Zeewolde.

Lees verder
Deelmobiliteit in het landelijk gebied – nog veel te ontdekken

Nieuws

08 okt
Ronnie Poorterman Door

Ronnie Poorterman

Deelmobiliteit in het landelijk gebied – nog veel te ontdekken

De kennis en ervaringen die we opdoen met betrekking tot deelmobiliteit en hubs komt meestal uit de grote steden in ons land. Maar ook in landelijk gebied liggen kansen. In dit artikel, dat we opstelden samen met de HAN en gebaseerd op o.a. een onderzoek dat we uitvoerden in opdracht van het GEA / provincie Gelderland, nemen we u graag hierin mee.

Lees verder
Slimme, innovatieve oversteek

Project

29 jun
Mark Door

Mark

Slimme, innovatieve oversteek

Keypoint zorgt in deze opdracht voor een gestroomlijnd proces om van veel innovatieve ideeën te komen tot een plan van aanpak voor realisatie van de Slimme oversteek tussen Universiteit Twente en Kennispark.

Lees verder