Project

Strategisch advies deelmobiliteit in Gelderland

21 dec 2020

Opdrachtgever

Provincie Gelderland

Projectrol

Advies

Start project

apr 2020

Strategisch advies deelmobiliteit in Gelderland
Michiel

Michiel

Vestigingsmanager Utrecht

Daadkrachtig, bouwer en verbinder, gericht op samenwerking, doel en resultaat

Mensen verplaatsen zich al eeuwen. In de loop der jaren maakten technische en maatschappelijke ontwikkelingen reisafstanden groter waardoor de wereld kleiner is geworden. Michiel is geïnteresseerd in de mogelijkheden die techniek nu en in de toekomst kan

Meer over Michiel

Andere betrokken collega's:

Patrick Bas Ronnie Poorterman

De Provincie Gelderland zocht naar slimme inzichten om deelauto’s op straat te zetten. Samen met de Hogeschool Arnhem Nijmegen, Yellowchess en V-TRON heeft Keypoint deelgenomen aan de expertgroep die vanuit verschillende perspectieven heeft gesproken over de juiste implementatiestrategie.

Een belangrijke bevinding was dat de basis op orde moet zijn, voordat deelauto’s als volwaardige diensten gezien en ingezet kunnen worden. Zo concludeerde de expertgroep dat de klantreis, de beleving van de eindgebruiker en logische ontwikkelstappen voor de dienstverlening goed in ogenschouw moeten worden genomen, voordat de deelauto een volwassen mobiliteitsalternatief kan worden. Verder adviseerde de expertgroep een ontwikkelpad, met als eerste stap te werken aan lokale bekendheid van deelauto’s, in combinatie met gemeenschapsvorming.

Keypoint heeft veel expertise op het gebied van deelauto’s, MaaS, hubs en klantbeleving. We zetten deze expertise graag in voor uw vragen op het gebied van deelmobiliteit.

Meer weten? Neem contact op met Ronnie of Patrick.

Terug naar overzicht

Neem contact op over dit project

Gewoon een vraag of wilt u graag een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Vul onderstaand formulier in en wij nemen uiterlijk de eerstvolgende werkdag contact met u op.

Andere projecten

Ook leuk om te lezen

Nudging: een duwtje in de richting van deelmobiliteit

Nieuws

25 apr
Ward Door

Ward

Nudging: een duwtje in de richting van deelmobiliteit

In zijn blogserie kijkt Ward de Jong vanuit verschillende invalshoeken naar deelmobiliteit en neemt hij de lezer mee in de wereld van dit snel groeiende fenomeen. De tweede blog: Nudging als duwtje in de richting van deelmobiliteit.

Lees verder
Minder Hinder met Digitaal verkeersmanagement

Project

22 apr
Ronnie Poorterman Door

Ronnie Poorterman

Minder Hinder met Digitaal verkeersmanagement

De wereld van digitaal verkeersmanagement is continu in ontwikkeling. De regio Arnhem-Nijmegen wil tijdens grootschalige werkwerkzaamheden in de zomer 2022 gebruik maken van de meest recente mogelijkheden. Keypoint voerde een analyse uit van het speelveld en de opties om de meest gebruikte apps, navigatiesystemen en services te gebruiken om de informatievoorziening naar reizigers goed op orde te hebben en de hinder te beperken.

Lees verder
Parkeerbeleid en deelmobiliteit als oplossing voor stedelijke verdichting

Nieuws

06 apr
Ward Door

Ward

Parkeerbeleid en deelmobiliteit als oplossing voor stedelijke verdichting

In zijn blogserie kijkt Ward de Jong vanuit verschillende invalshoeken naar deelmobiliteit en neemt hij de lezer mee in de wereld van dit snel groeiende fenomeen. De eerste blog: Parkeerbeleid en deelmobiliteit als oplossing voor stedelijke verdichting.

Lees verder