Project

Strategisch advies deelmobiliteit in Gelderland

21 dec 2020

Opdrachtgever

Provincie Gelderland

Projectrol

Advies

Start project

apr 2020

Strategisch advies deelmobiliteit in Gelderland
Rick

Rick

Gedragsingenieur

Het gaat om de gebruiker

Rick is gedragsingenieur bij Keypoint. Hij zorgt ervoor dat de menskant niet wordt vergeten en brengt mens en techniek samen.

Meer over Rick

Andere betrokken collega's:

Ronnie Quaink Bas

De Provincie Gelderland zocht naar slimme inzichten om deelauto’s op straat te zetten. Samen met de Hogeschool Arnhem Nijmegen, Yellowchess en V-TRON heeft Keypoint deelgenomen aan de expertgroep die vanuit verschillende perspectieven heeft gesproken over de juiste implementatiestrategie.

Een belangrijke bevinding was dat de basis op orde moet zijn, voordat deelauto’s als volwaardige diensten gezien en ingezet kunnen worden. Zo concludeerde de expertgroep dat de klantreis, de beleving van de eindgebruiker en logische ontwikkelstappen voor de dienstverlening goed in ogenschouw moeten worden genomen, voordat de deelauto een volwassen mobiliteitsalternatief kan worden. Verder adviseerde de expertgroep een ontwikkelpad, met als eerste stap te werken aan lokale bekendheid van deelauto’s, in combinatie met gemeenschapsvorming.

 

Keypoint heeft veel expertise op het gebied van deelauto’s, MaaS, hubs en klantbeleving. We zetten deze expertise graag in voor uw vragen op het gebied van deelmobiliteit.

Meer weten? Neem contact op met Ronnie of Rick.

Terug naar overzicht

Neem contact op over dit project

Gewoon een vraag of wilt u graag een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Vul onderstaand formulier in en wij nemen uiterlijk de eerstvolgende werkdag contact met u op.

Andere projecten

Ook leuk om te lezen

De maximumsnelheid op je navigatie-app: betrouwbaar of niet?

Project

14 jan
Heleen Door

Heleen

De maximumsnelheid op je navigatie-app: betrouwbaar of niet?

Sinds maart 2020 geldt overdag op alle snelwegen in Nederland een maximumsnelheid van 100 kilometer per uur. ’s Nachts geldt op veel plekken een hogere snelheid van 120 of 130 kilometer per uur. Voor navigatie-apps een uitdaging. Want hoe zorg je er voor dat de app op elk tijdstip de juiste snelheid weergeeft? Keypoint zocht uit bij welke apps dit goed gaat, en bij welke nog niet.

Lees verder
Toepassingen vanuit data uit voertuigen voor wegbeheerders: evaluatie en vooruitblik

Project

13 jan
Ronnie Poorterman Door

Ronnie Poorterman

Toepassingen vanuit data uit voertuigen voor wegbeheerders: evaluatie en vooruitblik

In opdracht van NDW onderzoekt Keypoint de toepassingen vanuit data uit voertuigen door wegbeheerders. Het onderzoek geeft aan waar we in Nederland staan met data uit voertuigen. Het geeft daarnaast advies voor vervolgstappen op het gebied van techniek, functionaliteit en organisatie.

Lees verder
Een mobiliteitsvisie voor de toekomst van Nijkerk

Project

12 jan
Erik Door

Erik

Een mobiliteitsvisie voor de toekomst van Nijkerk

Keypoint adviseert de gemeente Nijkerk voor de nieuwe mobiliteitsvisie. Daarbij richten we ons op de fiets, verkeersveiligheid en het hoofdwegennet.

Lees verder