Project

Update Projectsecretaris Implementatie Concessie 2013, Stadsregio Arnhem Nijmegen

16 aug 2011

Opdrachtgever

Stadsregio Arnhem Nijmegen

Projectrol

Advies

Start project

aug 2011

Update Projectsecretaris Implementatie Concessie 2013, Stadsregio Arnhem Nijmegen
Patrick

Patrick

Directeur

”Werken met mensen in een wereld van techniek” is Patricks drijfveer

Patrick is directeur van Keypoint en is analytisch, gedreven en een 'mensen-mens'.

Meer over Patrick

Andere betrokken collega's:

Tot de start van de concessie in december 2012 biedt Keypoint de Stadsregio Arnhem Nijmegen inhoudelijke en secretariele ondersteuning bij de implementatie en ontwikkeling van de geintegreerde concessie met bus-, trolley- en treinvervoer in de regio Arnhem Nijmegen. Met de trolley- en aardgasbussen, krijgt de Stadsregio een van de schoonste OV-wagenparken van Nederland. Ook de treindienst Arnhem-Doetinchem zal vanaf december met de schoonste dieselmotoren van Nederland rijden. Momenteel wordt dit nieuwe materieel gebouwd en worden nieuwe systemen, zoals Wifi, Infoxx en KAR in al het rijdend materieel geïnstalleerd. Tegelijkertijd wordt ook de infrastructuur aangepakt: Vanaf december 2013 gaat de nieuwe HOV-lijn 331 rijden. Dit vergt de aanpassing van vele bestaande kruisingen en VRI`s. Ook wordt deels vrije infrastructuur gerealiseerd. Daarnaast zullen de vele studies naar de treinlijn Arnhem-Doetinchem u niet zijn ontgaan. Onze uitdaging is om alle zaken zo snel mogelijk op orde te krijgen, zodat de reiziger trots blijft op het OV in de Stadsregio.
Terug naar overzicht

Neem contact op over dit project

Gewoon een vraag of wilt u graag een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Vul onderstaand formulier in en wij nemen uiterlijk de eerstvolgende werkdag contact met u op.

Andere projecten

Ook leuk om te lezen

Veilig op weg met Safety Priority Services

Project

18 jul
Ronnie Poorterman Door

Ronnie Poorterman

Veilig op weg met Safety Priority Services

Safety Priority Services (SPS): het ministerie van IenW en zes bedrijven (ANWB, Be-Mobile, Hyundai, Inrix, Kia, TomTom) werken de komende jaren samen om meer en betere in-car veiligheidswaarschuwingen aan weggebruikers te leveren. Dat kan via het dashboard van hun auto of een navigatiedienst. Ronnie Poorterman is namens het ministerie actief als Operational Projectmanager voor SPS.

Lees verder
Enschede gaat verrommeling tegen door deelmobiliteitshubs

Nieuws

12 jul
Cees Door

Cees

Enschede gaat verrommeling tegen door deelmobiliteitshubs

'Verrommeling van de openbare ruimte' is een veel gebruikte beschrijving bij de opkomst van deelfiets en -scooters die her en der in de stad worden geparkeerd.

Lees verder
Slim routeadvies voor iedere automobilist.

Project

11 jul
Ronnie Quaink Door

Ronnie Quaink

Slim routeadvies voor iedere automobilist.

Slim routeadvies voor iedere automobilist. Wegbeheerders en navigatiepartijen werken daar aan binnen het project VM-IVRA. Dat doen ze door samen innovatieve in-car diensten te ontwikkelen, beproeven en op te schalen.

Lees verder