Project

Verankeren Beter Benutten in mobiliteitsbeleid Noord-Brabant

08 nov 2018

Opdrachtgever

Provincie Noord-Brabant

Projectrol

Advies

Start project

aug 2018

Verankeren Beter Benutten in mobiliteitsbeleid Noord-Brabant
Dennis

Dennis

Adviseur Smart Mobility en ITS

Analyseert mobiliteit in een bredere context

Collega’s zien Dennis als een communicatief sterke adviseur met een duidelijke visie en met een goed gevoel voor humor.

Meer over Dennis

Andere betrokken collega's:

Erik
De provincie Noord-Brabant was een grote deelnemer in het programma Beter Benutten Brabant. Keypoint Consultancy heeft voor dit programma de resultaten in beeld gebracht. De provincie had de behoefte om de kwalitatieve resultaten en leerpunten uit dit programma te met het huidige mobiliteitsbeleid van de provincie.

Keypoint Consultancy heeft de provincie geadviseerd over de manier waarop de ervaringen uit Beter Benutten kunnen worden gebruikt in de beleidsontwikkeling voor de mobiliteitsopgave. Keypoint heeft hiervoor een bijeenkomst georganiseerd. Tijdens deze bijeenkomst heeft Keypoint de sessie voorzien van inhoudelijk input, waarbij zij de verbinding legde tussen de behaalde resultaten en de kansen die dit kan geven het beleid in de toekomst.
Naar aanleiding van deze bijeenkomst is er korte rapportage opgesteld. Deze rapportage is door Gedeputeerde Staten van Noord-Brabant gebruikt als informatiedocument richting Provinciale Staten voor de verankering van de Beter Benutten gedachte in het toekomstige beleid.
 
Terug naar overzicht

Neem contact op over dit project

Gewoon een vraag of wilt u graag een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Vul onderstaand formulier in en wij nemen uiterlijk de eerstvolgende werkdag contact met u op.

Andere projecten

Ook leuk om te lezen

Netwerkregeling Koningskade

Project

08 sept
Ronnie Door

Ronnie

Netwerkregeling Koningskade

De gemeente Den Haag wil in 2015 de doorstroming en luchtkwaliteit op de Koningskade verbeteren. Daarvoor wil de gemeente Den Haag een netwerkregeling gaan invoeren. De Koningskade is een belangrijke route voor het verkeer op de Centrumring van Den H...

Lees verder
Voorrang in Woudenberg

Project

25 jan
Johan Door

Johan

Voorrang in Woudenberg

De N226 loopt door de bebouwde kom van Woudenberg. Ter hoogte van het centrumgebied van Woudenberg zijn twee voetgangersoversteekplaatsen en een fietsoversteek in twee richtingen onderzocht op verkeersveiligheid.

Lees verder
HOV Hengelo

Project

01 apr
Cees Door

Cees

HOV Hengelo

Voor de gemeente Hengelo is een bijdrage geleverd aan het ontwerp van een busbaan door het gebruik Hart van Zuid...

Lees verder