Project

Verkeerskundig adviseur / beleidsadviseur verkeer

13 jun 2022

Opdrachtgever

Gemeente Woerden

Projectrol

Verkeersadviseurs

Start project

apr 2022

Verkeerskundig adviseur / beleidsadviseur verkeer
Patrick

Patrick

Adviseur Mobiliteit

Werken aan mobiliteitsoplossingen voor de toekomst

Patrick is analytisch en werkt graag integraal en met een blik op de toekomst aan mobiliteitsvraagstukken

Meer over Patrick

Andere betrokken collega's:

Ward

 

Sinds april zijn Patrick van Soest en Ward de Jong gedetacheerd als verkeersadviseurs bij de gemeente Woerden.

 

Vanuit gemeente Woerden kwam de vraag om verkeerskundige ondersteuning. Net als veel andere gemeenten heeft de gemeente Woerden moeite om goede mensen aan te trekken. De Productgroep Verkeer is lange tijd onderbemand geweest. Keypoint helpt de gemeente door twee van haar adviseurs te detacheren bij de productgroep. Ward is voor 20 uur per week gedetacheerd en Patrick voor 12 uur.

 

Ward en Patrick worden in de breedte ingezet. Patrick werkt bijvoorbeeld mee aan het sloop- en nieuwbouwproject Tournoysveld. Hiervoor houdt hij zich onder andere bezig met de verkeerskundige aspecten en de parkeerbalans. Daarnaast werken Ward en Patrick samen aan de invoering van een motorverbod in de weekenden op De Meije, een oude smalle dijkweg waar motoren zorgen voor overlast en gevaarlijke situaties. Verder ondersteunt Ward bij verschillende nieuwbouwprojecten om de verkeerskundige zaken in goede banen te leiden. Ook is hij het eerste aanspreekpunt binnen de projectgroep Verkeer wat betreft werkzaamheden en afsluitingen. Naast concrete projecten denken Ward en Patrick ook mee met de beleidsontwikkeling.

 

Kortom, een veelzijdige en leerzame detachering waarin Ward en Patrick de gemeente Woerden verder helpen op het gebied van verkeerskundige zaken.

Terug naar overzicht

Neem contact op over dit project

Gewoon een vraag of wilt u graag een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Vul onderstaand formulier in en wij nemen uiterlijk de eerstvolgende werkdag contact met u op.

Andere projecten

Ook leuk om te lezen

Keypoint simuleert parkeerbeweging voor parkeerkelder villa

Project

14 sept
Patrick Door

Patrick

Keypoint simuleert parkeerbeweging voor parkeerkelder villa

Bij de bouw van een villa ontstaat onzekerheid over de autolift in de nieuwe parkeerkelder. Keypoint helpt met een simulatie van de parkeerbewegingen.

Lees verder
Openbare OV-data: Een analyse rondom de afsluiting van de Weesperstraat

Project

08 sept
Liesbeth Door

Liesbeth

Openbare OV-data: Een analyse rondom de afsluiting van de Weesperstraat

We hebben de sluiting van de Weesperstraat in Amsterdam onder de loep genomen. Door gebruikt te maken van openbare data kunnen we kijken naar de effecten op het openbaar vervoer. Liesbeth en Justin nodigen u uit om te kijken wat er onder andere mogelijk is met openbare OV-data. Lees hier verder over hun bevindingen:

Lees verder
Het fietsen is weer begonnen

Project

05 sept
Justin Door

Justin

Het fietsen is weer begonnen

Vele Scholieren stappen vandaag weer op de fiets om naar school te komen. Dit is goed nieuws in een samenleving waarin we meer mensen op de fiets willen krijgen. Justin vraagt uw aandacht voor de obstakels die middelbare scholieren tegenkomen als ze regelmatig naar school fietsen. En waarom die zo belangrijk zijn om op te lossen.

Lees verder