Project

Verkeerskundig adviseur / beleidsadviseur verkeer

13 jun 2022

Opdrachtgever

Gemeente Woerden

Projectrol

Verkeersadviseurs

Start project

apr 2022

Verkeerskundig adviseur / beleidsadviseur verkeer
Patrick

Patrick

Adviseur Mobiliteit

Werken aan mobiliteitsoplossingen voor de toekomst

Patrick is analytisch en werkt graag integraal en met een blik op de toekomst aan mobiliteitsvraagstukken

Meer over Patrick

Andere betrokken collega's:

Ward

 

Sinds april zijn Patrick van Soest en Ward de Jong gedetacheerd als verkeersadviseurs bij de gemeente Woerden.

 

Vanuit gemeente Woerden kwam de vraag om verkeerskundige ondersteuning. Net als veel andere gemeenten heeft de gemeente Woerden moeite om goede mensen aan te trekken. De Productgroep Verkeer is lange tijd onderbemand geweest. Keypoint helpt de gemeente door twee van haar adviseurs te detacheren bij de productgroep. Ward is voor 20 uur per week gedetacheerd en Patrick voor 12 uur.

 

Ward en Patrick worden in de breedte ingezet. Patrick werkt bijvoorbeeld mee aan het sloop- en nieuwbouwproject Tournoysveld. Hiervoor houdt hij zich onder andere bezig met de verkeerskundige aspecten en de parkeerbalans. Daarnaast werken Ward en Patrick samen aan de invoering van een motorverbod in de weekenden op De Meije, een oude smalle dijkweg waar motoren zorgen voor overlast en gevaarlijke situaties. Verder ondersteunt Ward bij verschillende nieuwbouwprojecten om de verkeerskundige zaken in goede banen te leiden. Ook is hij het eerste aanspreekpunt binnen de projectgroep Verkeer wat betreft werkzaamheden en afsluitingen. Naast concrete projecten denken Ward en Patrick ook mee met de beleidsontwikkeling.

 

Kortom, een veelzijdige en leerzame detachering waarin Ward en Patrick de gemeente Woerden verder helpen op het gebied van verkeerskundige zaken.

Terug naar overzicht

Neem contact op over dit project

Gewoon een vraag of wilt u graag een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Vul onderstaand formulier in en wij nemen uiterlijk de eerstvolgende werkdag contact met u op.

Andere projecten

Ook leuk om te lezen

Escapisme doorn in het oog van deelmobiliteit

Nieuws

14 dec
Ward Door

Ward

Escapisme doorn in het oog van deelmobiliteit

In zijn blogserie kijkt Ward de Jong vanuit verschillende invalshoeken naar deelmobiliteit en neemt hij de lezer mee in de wereld van dit snel groeiende fenomeen. De laatste blog uit de reeks: Escapisme doorn in het oog van deelmobiliteit.

Lees verder
Deelmobiliteit stimuleren als gemeente: Waar moet je rekening mee houden?

Nieuws

14 sept
Ward Door

Ward

Deelmobiliteit stimuleren als gemeente: Waar moet je rekening mee houden?

In zijn blogserie kijkt Ward de Jong vanuit verschillende invalshoeken naar deelmobiliteit en neemt hij de lezer mee in de wereld van dit snel groeiende fenomeen. De tweede blog: Nudging als duwtje in de richting van deelmobiliteit.

Lees verder
Veilig op weg met Safety Priority Services

Project

18 jul
Ronnie Poorterman Door

Ronnie Poorterman

Veilig op weg met Safety Priority Services

Safety Priority Services (SPS): het ministerie van IenW en zes bedrijven (ANWB, Be-Mobile, Hyundai, Inrix, Kia, TomTom) werken de komende jaren samen om meer en betere in-car veiligheidswaarschuwingen aan weggebruikers te leveren. Dat kan via het dashboard van hun auto of een navigatiedienst. Ronnie Poorterman is namens het ministerie actief als Operational Projectmanager voor SPS.

Lees verder