Project

Voetgangersoversteek Beckum

11 mei 2020

Opdrachtgever

Holland Middle East Trading b.v.

Projectrol

Advies

Start project

aug 2019

Voetgangersoversteek Beckum
Justin

Justin

Adviseur Smart Mobility en ITS

Thuis in programmeer- en data-opdrachten

Steeds meer organisaties en overheden hebben de beschikking over verkeersdata. Justin denkt graag met u mee wat mogelijk is met deze data. Ook is hij in staat op een gestructureerde manier deze data te verwerken en te analyseren.

Meer over Justin

Andere betrokken collega's:

Johan

Projecthistorie

Beckum Palace is een combinatie van een zalencentrum en een restaurant. Om grotere evenementen met meer bezoekers te kunnen organiseren is extra parkeergelegenheid nodig. Deze liggen aan de andere zijde van de N739. Hiervoor is een veilige voetgangersoversteek nodig. Keypoint heeft onderzocht welk ontwerp voor de oversteek het beste is.

Gezien het beperkte aantal keer per jaar dat er een groot evenement is, is het aanleggen van een ongelijkvloerse oversteek economisch gezien niet realistisch. Een gelijkvloerse oversteek kan bij de rotonde worden aangelegd of iets daarvandaan tussen de parkeerplaats en de hoofdingang van Beckum Palace. Na onderzoek hebben wij geconcludeerd dat de veiligste optie die bij de rotonde is. Daarnaast doet Keypoint aanbevelingen om zoekverkeer te begeleiden en voetgangers te stimuleren op een juiste wijze over te steken.

Keypoint Consultancy heeft in dit project de situatie geanalyseerd en hiervoor de beste oplossing bepaald. Hiermee kan de uitbreiding van de parkeergelegenheid op een veilige manier plaatsvinden.

Terug naar overzicht

Neem contact op over dit project

Gewoon een vraag of wilt u graag een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Vul onderstaand formulier in en wij nemen uiterlijk de eerstvolgende werkdag contact met u op.

Andere projecten

Ook leuk om te lezen

GVVP Zeewolde

Project

11 sept
Ronnie Door

Ronnie

GVVP Zeewolde

Voor de gemeente Zeewolde stelt Keypoint het nieuwe Gemeentelijk Verkeer- en Vervoersplan op. Het beschrijft het mobiliteitsbeleid langs vier belangrijke thema’s: Bereikbaarheid, Verkeersveiligheid, Leefbaarheid en Duurzaamheid. Twee kernwoorden van het nieuwe GVVP zijn: handzaam en gedragen.

Lees verder
Vraag het Keypoint !

Nieuws

11 aug
Ronnie Door

Ronnie

Vraag het Keypoint !

Bent u als wegbeheerder benieuwd wat de iVRI voor uw gemeente kan betekenen?  Wilt u weten wat OV- of fietsdata kan betekenen voor uw beleidsplannen? Of heeft u andere vragen met betrekking tot mobiliteit?  Vraag het Keypoint tijdens één van de sessies.

Lees verder
Keypoint neemt deel aan het Board Smart Mobility van het LVMB

Project

11 aug
Rick Door

Rick

Keypoint neemt deel aan het Board Smart Mobility van het LVMB

Het Board Smart Mobility houdt zich bezig met gebruikersvraagstukken rondom Smart Mobility. Collega Rick Schotman neemt als gedragsingenieur deel aan dit board.

Lees verder