Project

Voetgangersoversteek Beckum

11 mei 2020

Opdrachtgever

Holland Middle East Trading b.v.

Projectrol

Advies

Start project

aug 2019

Voetgangersoversteek Beckum
Justin

Justin

Adviseur Smart Mobility en ITS

Thuis in programmeer- en data-opdrachten

Steeds meer organisaties en overheden hebben de beschikking over verkeersdata. Justin denkt graag met u mee wat mogelijk is met deze data. Ook is hij in staat op een gestructureerde manier deze data te verwerken en te analyseren.

Meer over Justin

Andere betrokken collega's:

Johan

Projecthistorie

Beckum Palace is een combinatie van een zalencentrum en een restaurant. Om grotere evenementen met meer bezoekers te kunnen organiseren is extra parkeergelegenheid nodig. Deze liggen aan de andere zijde van de N739. Hiervoor is een veilige voetgangersoversteek nodig. Keypoint heeft onderzocht welk ontwerp voor de oversteek het beste is.

Gezien het beperkte aantal keer per jaar dat er een groot evenement is, is het aanleggen van een ongelijkvloerse oversteek economisch gezien niet realistisch. Een gelijkvloerse oversteek kan bij de rotonde worden aangelegd of iets daarvandaan tussen de parkeerplaats en de hoofdingang van Beckum Palace. Na onderzoek hebben wij geconcludeerd dat de veiligste optie die bij de rotonde is. Daarnaast doet Keypoint aanbevelingen om zoekverkeer te begeleiden en voetgangers te stimuleren op een juiste wijze over te steken.

Keypoint Consultancy heeft in dit project de situatie geanalyseerd en hiervoor de beste oplossing bepaald. Hiermee kan de uitbreiding van de parkeergelegenheid op een veilige manier plaatsvinden.

Terug naar overzicht

Neem contact op over dit project

Gewoon een vraag of wilt u graag een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Vul onderstaand formulier in en wij nemen uiterlijk de eerstvolgende werkdag contact met u op.

Andere projecten

Ook leuk om te lezen

Optimalisatie openbaar vervoer in de regio Haarlemmermeer

Project

28 mei
Heleen Door

Heleen

Optimalisatie openbaar vervoer in de regio Haarlemmermeer

Hoe zien de reizigersstromen met het openbaar vervoer in de regio Haarlemmermeer eruit en hoe kan het OV-netwerk geoptimaliseerd worden? Het gebruik van concessie-overstijgende reisgegevens van trein, bus, tram en metro vormt de sleutel tot succes. Benieuwd hoe dit in zijn werk gaat? Lees dan vooral verder.

Lees verder
Verschuivende focus in de mobiliteitswereld

Nieuws

28 mei
Ronnie Door

Ronnie

Verschuivende focus in de mobiliteitswereld

Corona heeft ons in de greep. Wat betekent dit voor onze samenleving in de toekomst? Wij kijken vooruit en vertellen aan de hand van trends welke blijvende veranderingen wij zien.

Lees verder
Meten = weten: hoe we de effecten van programma’s en maatregelen in beeld brengen

Nieuws

25 mei
Erik Door

Erik

Meten = weten: hoe we de effecten van programma’s en maatregelen in beeld brengen

Door goed in beeld te brengen wat maatregelen en programma’s opleveren, kunnen overheden betere beslissingen maken over de inzet van hun middelen. We nemen u mee naar een aantal voorbeelden uit onze praktijk.

Lees verder