Project

Voetgangersoversteek Beckum

11 mei 2020

Opdrachtgever

Holland Middle East Trading b.v.

Projectrol

Advies

Start project

aug 2019

Voetgangersoversteek Beckum
Justin

Justin

Adviseur Mobiliteit

Thuis in programmeer- en data-opdrachten

Steeds meer organisaties en overheden hebben de beschikking over verkeersdata. Justin denkt graag met u mee wat mogelijk is met deze data. Ook is hij in staat op een gestructureerde manier deze data te verwerken en te analyseren.

Meer over Justin

Andere betrokken collega's:

Projecthistorie

Beckum Palace is een combinatie van een zalencentrum en een restaurant. Om grotere evenementen met meer bezoekers te kunnen organiseren is extra parkeergelegenheid nodig. Deze liggen aan de andere zijde van de N739. Hiervoor is een veilige voetgangersoversteek nodig. Keypoint heeft onderzocht welk ontwerp voor de oversteek het beste is.

Gezien het beperkte aantal keer per jaar dat er een groot evenement is, is het aanleggen van een ongelijkvloerse oversteek economisch gezien niet realistisch. Een gelijkvloerse oversteek kan bij de rotonde worden aangelegd of iets daarvandaan tussen de parkeerplaats en de hoofdingang van Beckum Palace. Na onderzoek hebben wij geconcludeerd dat de veiligste optie die bij de rotonde is. Daarnaast doet Keypoint aanbevelingen om zoekverkeer te begeleiden en voetgangers te stimuleren op een juiste wijze over te steken.

Keypoint Consultancy heeft in dit project de situatie geanalyseerd en hiervoor de beste oplossing bepaald. Hiermee kan de uitbreiding van de parkeergelegenheid op een veilige manier plaatsvinden.

Terug naar overzicht

Neem contact op over dit project

Gewoon een vraag of wilt u graag een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Vul onderstaand formulier in en wij nemen uiterlijk de eerstvolgende werkdag contact met u op.

Andere projecten

Ook leuk om te lezen

Nudging: een duwtje in de richting van deelmobiliteit

Nieuws

25 apr
Ward Door

Ward

Nudging: een duwtje in de richting van deelmobiliteit

In zijn blogserie kijkt Ward de Jong vanuit verschillende invalshoeken naar deelmobiliteit en neemt hij de lezer mee in de wereld van dit snel groeiende fenomeen. De tweede blog: Nudging als duwtje in de richting van deelmobiliteit.

Lees verder
Minder Hinder met Digitaal verkeersmanagement

Project

22 apr
Ronnie Poorterman Door

Ronnie Poorterman

Minder Hinder met Digitaal verkeersmanagement

De wereld van digitaal verkeersmanagement is continu in ontwikkeling. De regio Arnhem-Nijmegen wil tijdens grootschalige werkwerkzaamheden in de zomer 2022 gebruik maken van de meest recente mogelijkheden. Keypoint voerde een analyse uit van het speelveld en de opties om de meest gebruikte apps, navigatiesystemen en services te gebruiken om de informatievoorziening naar reizigers goed op orde te hebben en de hinder te beperken.

Lees verder
Parkeerbeleid en deelmobiliteit als oplossing voor stedelijke verdichting

Nieuws

06 apr
Ward Door

Ward

Parkeerbeleid en deelmobiliteit als oplossing voor stedelijke verdichting

In zijn blogserie kijkt Ward de Jong vanuit verschillende invalshoeken naar deelmobiliteit en neemt hij de lezer mee in de wereld van dit snel groeiende fenomeen. De eerste blog: Parkeerbeleid en deelmobiliteit als oplossing voor stedelijke verdichting.

Lees verder