Nieuws

Vraag het Keypoint !

25 jun 2020

Opdrachtgever

Keypoint

Projectrol

-

Start project

jun 2020

Vraag het Keypoint !
Ronnie

Ronnie

Teamleider Smart Mobility en ITS

Samen nieuwe, slimme mobiliteitssystemen ontwikkelen en beproeven

Ronnie is sociaal, prettig in de omgang en gaat graag met u in gesprek over wat ITS voor u kan betekenen. Pragmatisch, doelgericht en respectvol samenwerken staat bij Ronnie voorop.

Meer over Ronnie

Andere betrokken collega's:

Ronny

Projecthistorie

Vraag het Keypoint !

25 jun 2020

Vraag het Keypoint

Bent u als wegbeheerder benieuwd wat de iVRI voor uw gemeente kan betekenen?  Wilt u weten wat OV- of fietsdata kan betekenen voor uw beleidsplannen? Of heeft u andere vragen met betrekking tot mobiliteit?  Vraag het Keypoint. Vanaf 30 juni houden wij ons, voor iedereen vrij toegankelijke, “Vraag het Keypoint” uurtje.  U kunt dan tussen 15.00 en 16.00 geheel vrijblijvend contact met ons opnemen om uw vraag (of vragen) aan ons te stellen.

Programma “Vraag het Keypoint”:

iVRI: Op 30 juni zijn onze experts beschikbaar voor al uw vragen over de iVRI. Wilt u bijvoorbeeld weten wat de verschillende Use Cases op de iVRI nou precies inhouden? Of wilt u weten wat erbij komt kijken om de iVRI op TLEX aan te sluiten? Vraag het ons op dinsdag 30 juni tussen 15.00 – 16.00 via deze link : Vraag het Keypoint

Datapoint: Op 8 september beantwoorden de makers van Datapoint al uw vragen over verkeerskundige data en Datapoint. Datapoint geeft veel databronnen weer die worden gebruikt in de mobiliteitswereld en natuurlijk in onze analyses. Wij zijn benieuwd naar uw ervaringen! Graag beantwoorden wij al uw vragen over de mogelijkheden van een data-analyse tussen 15:00 en 16:00 uur.

 

Terug naar overzicht

Neem contact op over dit project

Gewoon een vraag of wilt u graag een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Vul onderstaand formulier in en wij nemen uiterlijk de eerstvolgende werkdag contact met u op.

Andere projecten

Ook leuk om te lezen

Bussy – ons concept voor een corona-proof OV

Nieuws

29 jun
Cees Door

Cees

Bussy – ons concept voor een corona-proof OV

Samen met Vitence hebben we een concept bedacht om het OV in de coronatijden optimaal in te zetten, zonder dat daarvoor gereserveerd hoeft te worden. Benieuwd hoe dat eruit ziet? Lees hier verder.

Lees verder
Lost Habits en gedragsverandering

Nieuws

29 jun
Rick Door

Rick

Lost Habits en gedragsverandering

De coronacrisis is een katalysator voor gedragsverandering. Ons verplaatsingsgedrag verandert grondig. Enerzijds is dit leuk en spannend. Het levert nieuwe ervaringen op. Anderzijds betekent dit verlies van gewoontes: Lost Habits.

Lees verder
MaaS Twente van start – Keypoint ontzorgt op meerdere manieren

Nieuws

26 jun
Gertjan Door

Gertjan

MaaS Twente van start – Keypoint ontzorgt op meerdere manieren

Onlangs is bekend gemaakt dat Qarin Tranzer de app Goan! gaat ontwikkelen voor de landelijke Mobility as a Service (MaaS) pilot in Twente. Keypoint ondersteunt de Twentse gemeenten op twee manieren om deze pilot te realiseren, als functioneel projectleider voor het Dataknooppunt voor doelgroepenvervoer en als informatiemanager in het MaaS projectteam. Gertjan Stoel en Erik Klok nemen u mee in de werkzaamheden die zij de afgelopen periode hebben uitgevoerd en wat nog op de rol staat.

Lees verder