Project

Website http://mobiliteitsstromentwente.nl

18 sept 2012

Opdrachtgever

Regio Twente

Projectrol

Advies

Start project

sept 2012

Website http://mobiliteitsstromentwente.nl
Patrick

Patrick

Directeur

”Werken met mensen in een wereld van techniek” is Patricks drijfveer

Patrick is directeur van Keypoint en is analytisch, gedreven en een 'mensen-mens'.

Meer over Patrick

Andere betrokken collega's:

Projecthistorie

Stel: U heeft een onderzoek uit laten voeren. Een prachtige rapportage is het resultaat, maar hoe voorkomt u dat deze in een stoffig archief verdwijnt, zonder dat er optimaal van de resultaten gebruik wordt gemaakt? Regio Twente vroeg dit zich onlangs af, toen zij in 2011 en 2012 een grootschalig onderzoek naar het verplaatsingsgedrag van Twentenaren had laten uitvoeren. Om deze resultaten niet in het archief te laten belanden en op een innovatieve manier voor haar inwoners en ambtenaren beschikbaar te maken heeft Keypoint http://mobiliteitsstromentwente.nl/ gerealiseerd. Door vanuit de gebruiker te denken is een websitestructuur gemaakt, die aansluit bij hun behoeften. Met enkele klikken vinden gebruikers de informatie, tabellen of grafieken die zij nodig hebben. Ook aan tablet en smartphone gebruikers is gedacht door gelijktijdig een mobiele versie te ontwikkelen. De mogelijkheden gaan nog veel verder. Denk bijvoorbeeld aan een interactieve weergave, visualisaties gebaseerd op googlemaps en GIS of de mogelijkheid om kruisverbanden die niet het rapport worden benoemd te weergeven. Bent u ook op zoek naar een innovatieve, interactieve of speelse manier om de resultaten van uw rapportages te delen
Terug naar overzicht

Neem contact op over dit project

Gewoon een vraag of wilt u graag een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Vul onderstaand formulier in en wij nemen uiterlijk de eerstvolgende werkdag contact met u op.

Andere projecten

Ook leuk om te lezen

Plaatsing 3 iVRI’s N264 in Uden

Project

22 jun
Ronny Door

Ronny

Plaatsing 3 iVRI’s N264 in Uden

Bevorderen van de doorstroming door vervanging van rotondes door iVRI’s op 3 kruispunten op de N264 bij Uden.

Lees verder
Deelmobiliteit stimuleren vanwege verdichting? Denk aan je parkeerbeleid!

Nieuws

14 jun
Ward Door

Ward

Deelmobiliteit stimuleren vanwege verdichting? Denk aan je parkeerbeleid!

In zijn blogserie kijkt Ward de Jong vanuit verschillende invalshoeken naar deelmobiliteit en neemt hij de lezer mee in de wereld van dit snel groeiende fenomeen. Deze derde blog gaat over de invloed van parkeerbeleid op deelmobiliteit in de stad.

Lees verder
Nudging: een duwtje in de richting van deelmobiliteit

Nieuws

25 apr
Ward Door

Ward

Nudging: een duwtje in de richting van deelmobiliteit

In zijn blogserie kijkt Ward de Jong vanuit verschillende invalshoeken naar deelmobiliteit en neemt hij de lezer mee in de wereld van dit snel groeiende fenomeen. De tweede blog: Nudging als duwtje in de richting van deelmobiliteit.

Lees verder