Nieuws

Zien we u op het Nationaal Fietscongres?

03 jun 2021

Opdrachtgever

Keypoint Consultancy

Projectrol

Nieuws

Start project

jun 2021

Zien we u op het Nationaal Fietscongres?
Patrick

Patrick

Directeur

”Werken met mensen in een wereld van techniek” is Patricks drijfveer

Patrick is directeur van Keypoint en is analytisch, gedreven en een 'mensen-mens'.

Meer over Patrick

Andere betrokken collega's:

Projecthistorie

Op 17 juni komt de Nederlandse fietswereld weer bij elkaar tijdens het Nationaal Fietscongres. Uiteraard is Keypoint ook dit jaar weer aanwezig. Helaas kunnen we u nog niet fysiek ontvangen, maar we zien u graag in onze digitale stand of tijdens onze sessie. Vlak voor de middagpauze gaat adviseur Fiets Erik Klok nader in op ons lockdown-project: Datapoint. Dit is een kaart waar een grote hoeveelheid mobiliteitsdata in is samengebracht met het idee om mensen te inspireren om de gegevens meer te gaan gebruiken. Met u als fietsprofessional gaan we tijdens de sessie in gesprek hoe u met (meer) gegevens beter beleid kunt maken en welke fietsgegevens we absoluut nog moeten opnemen. Nieuw dit jaar is de zogenaamde Fietspraat met experts. Tijdens dit eerste halfuur na de lunch bent u van harte uitgenodigd om op onze stand deel te nemen aan de fietsquiz, waarbij elke 10 minuten kans is op een leuke prijs.

Graag tot 17 juni!

Terug naar overzicht

Neem contact op over dit project

Gewoon een vraag of wilt u graag een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Vul onderstaand formulier in en wij nemen uiterlijk de eerstvolgende werkdag contact met u op.

Andere projecten

Ook leuk om te lezen

Keypoint simuleert parkeerbeweging voor parkeerkelder villa

Project

14 sept
Patrick Door

Patrick

Keypoint simuleert parkeerbeweging voor parkeerkelder villa

Bij de bouw van een villa ontstaat onzekerheid over de autolift in de nieuwe parkeerkelder. Keypoint helpt met een simulatie van de parkeerbewegingen.

Lees verder
Openbare OV-data: Een analyse rondom de afsluiting van de Weesperstraat

Project

08 sept
Liesbeth Door

Liesbeth

Openbare OV-data: Een analyse rondom de afsluiting van de Weesperstraat

We hebben de sluiting van de Weesperstraat in Amsterdam onder de loep genomen. Door gebruikt te maken van openbare data kunnen we kijken naar de effecten op het openbaar vervoer. Liesbeth en Justin nodigen u uit om te kijken wat er onder andere mogelijk is met openbare OV-data. Lees hier verder over hun bevindingen:

Lees verder
Het fietsen is weer begonnen

Project

05 sept
Justin Door

Justin

Het fietsen is weer begonnen

Vele Scholieren stappen vandaag weer op de fiets om naar school te komen. Dit is goed nieuws in een samenleving waarin we meer mensen op de fiets willen krijgen. Justin vraagt uw aandacht voor de obstakels die middelbare scholieren tegenkomen als ze regelmatig naar school fietsen. En waarom die zo belangrijk zijn om op te lossen.

Lees verder