Nieuws

Zien we u op het Nationaal Fietscongres?

03 jun 2021

Opdrachtgever

Keypoint Consultancy

Projectrol

Nieuws

Start project

jun 2021

Zien we u op het Nationaal Fietscongres?
Erik

Erik

Adviseur Mobiliteit

Analytisch en gedreven door duurzame mobiliteitsveranderingen

Hoe kunnen we de transitie naar duurzame mobiliteit concreet vormgeven? En hoe kunnen we de voortgang en het effect van beleid en maatregelen het beste meten? Concrete vragen waarvoor u bij Erik aan het juiste adres bent.

Meer over Erik

Andere betrokken collega's:

Projecthistorie

Op 17 juni komt de Nederlandse fietswereld weer bij elkaar tijdens het Nationaal Fietscongres. Uiteraard is Keypoint ook dit jaar weer aanwezig. Helaas kunnen we u nog niet fysiek ontvangen, maar we zien u graag in onze digitale stand of tijdens onze sessie. Vlak voor de middagpauze gaat adviseur Fiets Erik Klok nader in op ons lockdown-project: Datapoint. Dit is een kaart waar een grote hoeveelheid mobiliteitsdata in is samengebracht met het idee om mensen te inspireren om de gegevens meer te gaan gebruiken. Met u als fietsprofessional gaan we tijdens de sessie in gesprek hoe u met (meer) gegevens beter beleid kunt maken en welke fietsgegevens we absoluut nog moeten opnemen. Nieuw dit jaar is de zogenaamde Fietspraat met experts. Tijdens dit eerste halfuur na de lunch bent u van harte uitgenodigd om op onze stand deel te nemen aan de fietsquiz, waarbij elke 10 minuten kans is op een leuke prijs.

Graag tot 17 juni!

Terug naar overzicht

Neem contact op over dit project

Gewoon een vraag of wilt u graag een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Vul onderstaand formulier in en wij nemen uiterlijk de eerstvolgende werkdag contact met u op.

Andere projecten

Ook leuk om te lezen

Slimme, innovatieve oversteek

Project

29 jun
Mark Door

Mark

Slimme, innovatieve oversteek

Keypoint zorgt in deze opdracht voor een gestroomlijnd proces om van veel innovatieve ideeën te komen tot een plan van aanpak voor realisatie van de Slimme oversteek tussen Universiteit Twente en Kennispark.

Lees verder
Met MaaS over de rivier

Project

29 jun
Michiel Door

Michiel

Met MaaS over de rivier

De A2 tussen Deil en Vught wordt drukker. Om de regio bereikbaar te houden moet er wat gebeuren. Naast infrastructuur wordt nadrukkelijk gekeken anders reizen en wordt de komende jaren het fundament gelegd voor Mobility as a Service.

Lees verder
Terug naar de files?

Nieuws

27 jun
Ronnie Poorterman Door

Ronnie Poorterman

Terug naar de files?

Het wordt weer drukker op de weg. Maakt u zich al zorgen over de files die nu al weer ontstaan en na de zomer nog veel langer zullen zijn?

Lees verder