Nieuws

Zien we u op het Nationaal Fietscongres?

03 jun 2021

Opdrachtgever

Keypoint Consultancy

Projectrol

Nieuws

Start project

jun 2021

Zien we u op het Nationaal Fietscongres?
Patrick

Patrick

Directeur

”Werken met mensen in een wereld van techniek” is Patricks drijfveer

Patrick is directeur van Keypoint en is analytisch, gedreven en een 'mensen-mens'.

Meer over Patrick

Andere betrokken collega's:

Projecthistorie

Op 17 juni komt de Nederlandse fietswereld weer bij elkaar tijdens het Nationaal Fietscongres. Uiteraard is Keypoint ook dit jaar weer aanwezig. Helaas kunnen we u nog niet fysiek ontvangen, maar we zien u graag in onze digitale stand of tijdens onze sessie. Vlak voor de middagpauze gaat adviseur Fiets Erik Klok nader in op ons lockdown-project: Datapoint. Dit is een kaart waar een grote hoeveelheid mobiliteitsdata in is samengebracht met het idee om mensen te inspireren om de gegevens meer te gaan gebruiken. Met u als fietsprofessional gaan we tijdens de sessie in gesprek hoe u met (meer) gegevens beter beleid kunt maken en welke fietsgegevens we absoluut nog moeten opnemen. Nieuw dit jaar is de zogenaamde Fietspraat met experts. Tijdens dit eerste halfuur na de lunch bent u van harte uitgenodigd om op onze stand deel te nemen aan de fietsquiz, waarbij elke 10 minuten kans is op een leuke prijs.

Graag tot 17 juni!

Terug naar overzicht

Neem contact op over dit project

Gewoon een vraag of wilt u graag een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Vul onderstaand formulier in en wij nemen uiterlijk de eerstvolgende werkdag contact met u op.

Andere projecten

Ook leuk om te lezen

Nudging: een duwtje in de richting van deelmobiliteit

Nieuws

25 apr
Ward Door

Ward

Nudging: een duwtje in de richting van deelmobiliteit

In zijn blogserie kijkt Ward de Jong vanuit verschillende invalshoeken naar deelmobiliteit en neemt hij de lezer mee in de wereld van dit snel groeiende fenomeen. De tweede blog: Nudging als duwtje in de richting van deelmobiliteit.

Lees verder
Minder Hinder met Digitaal verkeersmanagement

Project

22 apr
Ronnie Poorterman Door

Ronnie Poorterman

Minder Hinder met Digitaal verkeersmanagement

De wereld van digitaal verkeersmanagement is continu in ontwikkeling. De regio Arnhem-Nijmegen wil tijdens grootschalige werkwerkzaamheden in de zomer 2022 gebruik maken van de meest recente mogelijkheden. Keypoint voerde een analyse uit van het speelveld en de opties om de meest gebruikte apps, navigatiesystemen en services te gebruiken om de informatievoorziening naar reizigers goed op orde te hebben en de hinder te beperken.

Lees verder
Parkeerbeleid en deelmobiliteit als oplossing voor stedelijke verdichting

Nieuws

06 apr
Ward Door

Ward

Parkeerbeleid en deelmobiliteit als oplossing voor stedelijke verdichting

In zijn blogserie kijkt Ward de Jong vanuit verschillende invalshoeken naar deelmobiliteit en neemt hij de lezer mee in de wereld van dit snel groeiende fenomeen. De eerste blog: Parkeerbeleid en deelmobiliteit als oplossing voor stedelijke verdichting.

Lees verder