Nieuws

Zien we u op het Nationaal Fietscongres?

03 jun 2021

Opdrachtgever

Keypoint Consultancy

Projectrol

Nieuws

Start project

jun 2021

Zien we u op het Nationaal Fietscongres?
Patrick

Patrick

Directeur

”Werken met mensen in een wereld van techniek” is Patricks drijfveer

Patrick is directeur van Keypoint en is analytisch, gedreven en een 'mensen-mens'.

Meer over Patrick

Andere betrokken collega's:

Projecthistorie

Op 17 juni komt de Nederlandse fietswereld weer bij elkaar tijdens het Nationaal Fietscongres. Uiteraard is Keypoint ook dit jaar weer aanwezig. Helaas kunnen we u nog niet fysiek ontvangen, maar we zien u graag in onze digitale stand of tijdens onze sessie. Vlak voor de middagpauze gaat adviseur Fiets Erik Klok nader in op ons lockdown-project: Datapoint. Dit is een kaart waar een grote hoeveelheid mobiliteitsdata in is samengebracht met het idee om mensen te inspireren om de gegevens meer te gaan gebruiken. Met u als fietsprofessional gaan we tijdens de sessie in gesprek hoe u met (meer) gegevens beter beleid kunt maken en welke fietsgegevens we absoluut nog moeten opnemen. Nieuw dit jaar is de zogenaamde Fietspraat met experts. Tijdens dit eerste halfuur na de lunch bent u van harte uitgenodigd om op onze stand deel te nemen aan de fietsquiz, waarbij elke 10 minuten kans is op een leuke prijs.

Graag tot 17 juni!

Terug naar overzicht

Neem contact op over dit project

Gewoon een vraag of wilt u graag een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Vul onderstaand formulier in en wij nemen uiterlijk de eerstvolgende werkdag contact met u op.

Andere projecten

Ook leuk om te lezen

Escapisme doorn in het oog van deelmobiliteit

Nieuws

14 dec
Ward Door

Ward

Escapisme doorn in het oog van deelmobiliteit

In zijn blogserie kijkt Ward de Jong vanuit verschillende invalshoeken naar deelmobiliteit en neemt hij de lezer mee in de wereld van dit snel groeiende fenomeen. De laatste blog uit de reeks: Escapisme doorn in het oog van deelmobiliteit.

Lees verder
Deelmobiliteit stimuleren als gemeente: Waar moet je rekening mee houden?

Nieuws

14 sept
Ward Door

Ward

Deelmobiliteit stimuleren als gemeente: Waar moet je rekening mee houden?

In zijn blogserie kijkt Ward de Jong vanuit verschillende invalshoeken naar deelmobiliteit en neemt hij de lezer mee in de wereld van dit snel groeiende fenomeen. De tweede blog: Nudging als duwtje in de richting van deelmobiliteit.

Lees verder
Veilig op weg met Safety Priority Services

Project

18 jul
Ronnie Poorterman Door

Ronnie Poorterman

Veilig op weg met Safety Priority Services

Safety Priority Services (SPS): het ministerie van IenW en zes bedrijven (ANWB, Be-Mobile, Hyundai, Inrix, Kia, TomTom) werken de komende jaren samen om meer en betere in-car veiligheidswaarschuwingen aan weggebruikers te leveren. Dat kan via het dashboard van hun auto of een navigatiedienst. Ronnie Poorterman is namens het ministerie actief als Operational Projectmanager voor SPS.

Lees verder