Keypoint Consultancy

Werken bij
Keypoint

Keypoint Consultancy is met circa 25 medewerkers een middelgroot adviesbureau met vestigingen in Utrecht en Enschede. Dit betekent voor jou korte, informele communicatielijnen, veel afwisseling, eigen verantwoordelijkheid en vrijheid in je werk. Bij ons krijg je ruimte voor vernieuwende ideeën en heb je invloed op de koers van het bedrijf. Plezier en uitdaging in de werkzaamheden en een goede balans tussen werk en privé hebben bij Keypoint Consultancy echt betekenis.

Vacatures Studenten

Collega’s aan het woord
 

Liesbeth Knap
Adviseur Mobiliteit
Goede bereikbaarheid met actieve mobiliteit
“Een werkdag bij Keypoint is heel afwisselend. Naast data-analyse zijn mijn dagen gevuld met overleggen, uitzoekwerk, en schrijfwerk. En door de kleinschaligheid kan je makkelijk even sparren met enthousiaste collega’s!”
Lees het verhaal
Ramon Kamphuis
Adviseur Mobiliteit
Ik breng mensen met elkaar in verbinding
“Als beginnend adviseur vind ik het prettig om kennis te maken met de breedte van het mobiliteitswerkveld en dat kan bij Keypoint!”
Lees het verhaal
Ward de Jong
Adviseur Mobiliteit
Werken met enthousiaste collega’s aan uitdagende projecten
“Bij Keypoint heb ik de ruimte en vrijheid om te doen wat ik interessant vind. Werken aan Uitdagende projecten met een jong en gedreven team is wat mij aanspreekt.”
Lees het verhaal

Uitgelichte vacatures

Bekijk alle vacatures

Terug naar overzicht

Vacature Adviseur Openbaar Vervoer

We zijn namelijk op zoek naar een Adviseur Openbaar Vervoer met minimaal 2 jaar ervaring voor onze een van onze vestigingen (Enschede en/of Utrecht). Je gaat ons helpen om overheden voor te bereiden op het OV van de toekomst. Je vindt het leuk om op verschillende manieren het OV te verbeteren. Of dat nu is door infrastructuur voor het OV te realiseren, netwerken te bedenken of een dienstregeling te optimaliseren. Je doet dit binnen een enthousiast en jong team dat gericht is op het optimaal ontzorgen van onze opdrachtgevers en het maken van impact voor de samenleving. 

 

Wie zijn wij?

Keypoint Consultancy is met 25 medewerkers een middelgroot adviesbureau met vestigingen in Utrecht en Enschede. Dit betekent voor jou korte, informele communicatielijnen, veel afwisseling, eigen verantwoordelijkheid en vrijheid in je werk. Bij ons krijg je ruimte voor vernieuwende ideeën en heb je invloed op de koers van het bedrijf. Samen met onze opdrachtgevers, grotendeels overheden door het hele land, zetten wij ons ervoor in om Nederland verder te brengen. Vandaar ook ons motto "Samen slim vooruit". We doen dat door gebruik te maken van beschikbare mobiliteitsdata en informatie, door onderzoeken uit te voeren, beleid op te stellen en door het realiseren en aanbesteden van concrete projecten. Wij zijn sterk op het snijvlak van Mobiliteit, Technologie en Data. Daarbij starten we onze advisering altijd vanuit de behoeften van de reiziger. Die willen we uiteindelijk goed bedienen. 

Balans, plezier en ontwikkeling

Bij Keypoint consultancy vinden we het belangrijk dat je plezier en uitdaging kunt vinden in je werk. Ook behouden we graag een goede balans tussen werk en privé. Natuurlijk moet een klus soms onder hoge tijdsdruk afgemaakt worden en zetten we met elkaar de schouders er onder. Tegelijkertijd realiseren we ons ook dat er ook momenten van relatieve rust nodig zijn. Samen houden we dat evenwicht in de gaten.

Naast het plezierig en professioneel samenwerken, ondernemen we regelmatig leuke activiteiten, zoals onze jaarlijkse BBQ waarbij partners en kinderen aanwezig zijn. Teambuilding activiteiten met collega’s, of een weekafsluitertje op kantoor. In december sluiten we het jaar af met een kerstdiner/borrel waarbij we het jaar afsluiten met elkaar (incl. partners).

We vinden het belangrijk dat je je ontwikkelt binnen je vakgebied. We organiseren periodiek (interne) trainingen op verschillende onderwerpen waar je op kunt inschrijven. Daarnaast richten we ons op jouw individuele ontwikkeling en zitten we 2 á 3 keer per jaar met je om tafel waarbij we kijken wat je doet, wat je wilt gaan doen en wat je daarvoor eventueel nodig hebt aan (externe) cursussen/coaching. Binnen de open cultuur kun je altijd  sparren met collega’s. Daarnaast bieden we iedereen binnen Keypoint een coach aan, dit is een collega (meestal een senior) die als een soort vertrouwenspersoon functioneert. Je kiest hem/haar zelf uit omdat het belangrijk is dat je een klik hebt en terecht kunt met allerlei vragen.

Wat ga je doen? 

Hoe je de functie van Adviseur OV invult bepaal je grotendeels zelf. Uiteraard draai je je eigen projecten en werk je in teamverband aan offertes en opdrachten, maar dat is maar een deel van je rol. Van jou wordt ook verwacht dat je bijdraagt aan integrale mobiliteitsoplossingen waar het OV onderdeel van is. Dus dat betekent ook creatieve ideeën inbrengen op het gebied van het voor- en natransport, de realisatie van Hubs en deelmobiliteit. Heb je al een netwerk binnen het werkveld van Mobiliteit dan ga je dat benutten en je sterke communicatieve vaardigheden inzetten. Aangezien grenzen tussen domeinen steeds verder vervagen, kijk je ook breder om te zien welke kansen er zijn om jezelf en Keypoint verder te brengen. Daarbij schakel je veelvuldig met collega's en projectteamleden die vanuit de techniek (ITS en Digitalisering) werken. 

Ons aanbod:

 • Een functie die je zelf mede invulling geeft. Vanuit je eigen kracht en ontwikkeldoelen positioneer je jezelf binnen Keypoint. 
 • Samenwerking met een team van dynamische, enthousiaste en gedreven collega's die van toegevoegde waarde willen zijn voor onze klanten en de samenleving. We ondernemen regelmatig samen leuke activiteiten, zoals de jaarlijkse zomerbarbecue, borrels, quizzen en sportieve evenementen. 
 • Een modern en ruim kantoor op het Kennispark in Enschede dat met alle modaliteiten goed bereikbaar is. 
 • Een zeer centraal gelegen kantoor in Utrecht, waar je vooral goed fietsend en lopend kan komen.
 • Optimale (technische) middelen en vrijheid om je werkweek in te passen zoals jij dat wilt. Je werkt in de cloud, met je eigen bedrijfslaptop, smartphone en eventuele aanvullende ICT-middelen. We bieden uiteraard ook faciliteiten om een deel van de je werk vanuit huis te kunnen uitvoeren.
 • Een prettige werk-privé balans.
 • 37 vrije dagen (waarvan 12 ATV) op basis van een 40-urige werkweek. 
 • Een marktconform salaris, dat meegroeit met jouw ontwikkeling en de inflatie correcties van de CAO Universiteiten. 
 • Een opleidingsbudget om jezelf persoonlijk en inhoudelijk te ontwikkelen. 

Jouw profiel:

 • Je bent beschikbaar voor 32 tot 40 uur in de week. 
 • Hebt een universitair of HBO werk- en denkniveau. 
 • Je hebt ten minste 2 jaar ervaring als vervoerkundig adviseur, projectleider of beleidsmedewerker op het gebied van Openbaar Vervoer. 
 • Je hebt een (zich ontwikkelend) netwerk binnen ons werkveld, bij voorkeur binnen verschillende overheden. 
 • Je hebt de wil om jezelf te ontwikkelen en een gezonde nieuwsgierigheid naar de trends en nieuwe toepassingsmogelijkheden in ons vakgebied. 
 • Je bent sterk in zelfstandig werken, maar kunt ook als teamspeler uit de voeten. 
 • Je hebt goede Nederlandse communicatieve (zowel mondeling als schriftelijk) en sociale vaardigheden. 
 • Je hebt specifieke ervaring op het terrein van Openbaar Vervoer; ervaring op andere werkvelden binnen Mobiliteit (fiets, lopen) is een pré.

Voor meer informatie kan je vrijblijvend met ons kennismaken. Bel voor een afspraak met Cees Bakker (via 053-482 57 25). 

Wil je liever direct solliciteren? Stuur je sollicitatie naar info@keypoint.eu t.a.v Cees Bakker. Geef in je sollicitatie een korte motivatie waarom jij de adviseur OV bent die we zoeken en wat jouw visie is op de toekomst van integrale mobiliteit. Voeg je CV bij en wij laten je snel weten of jij voor ons een interessante kandidaat bent. 

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

location_on

Vestiging Utrecht

Nieuwegracht 24A

3512 LR Utrecht

access_time

Fulltime functie

32 tot 40 uur

Meer informatie

Cees Bakker

Cees Bakker

Cees Bakker

Teamleider Mobiliteit

Interesse in de mens en een goed ontwikkelde bestuurlijke antenne

Cees heeft zich altijd aangetrokken gevoeld tot de spannende dynamiek tussen zich verplaatsende personen, hun drijfveren en de inrichting van de openbare ruimte. Tegelijk betreedt hij ook graag terreinen buiten het speelveld van de mobiliteit.

smartphone053 482 57 25 mail_outlinecees.bakker@keypoint.eu

Heb je nog vragen?

“Kom jij ons team versterken? Keypointers zijn betrouwbaar, gedreven en zijn nieuwsgierig. We hebben een open en integere persoonlijkheid en kunnen goed samenwerken.”

smartphone053 - 48 25 700