Keypoint Consultancy

Werken bij
Keypoint

Keypoint Consultancy is met circa 25 medewerkers een middelgroot adviesbureau met vestigingen in Utrecht en Enschede. Dit betekent voor jou korte, informele communicatielijnen, veel afwisseling, eigen verantwoordelijkheid en vrijheid in je werk. Bij ons krijg je ruimte voor vernieuwende ideeën en heb je invloed op de koers van het bedrijf. Plezier en uitdaging in de werkzaamheden en een goede balans tussen werk en privé hebben bij Keypoint Consultancy echt betekenis.

Vacatures Studenten

Collega’s aan het woord
 

Liesbeth Knap
Adviseur Mobiliteit
Goede bereikbaarheid met actieve mobiliteit
“Een werkdag bij Keypoint is heel afwisselend. Naast data-analyse zijn mijn dagen gevuld met overleggen, uitzoekwerk, en schrijfwerk. En door de kleinschaligheid kan je makkelijk even sparren met enthousiaste collega’s!”
Lees het verhaal
Ramon Kamphuis
Adviseur Mobiliteit
Ik breng mensen met elkaar in verbinding
“Als beginnend adviseur vind ik het prettig om kennis te maken met de breedte van het mobiliteitswerkveld en dat kan bij Keypoint!”
Lees het verhaal
Ward de Jong
Adviseur Mobiliteit
Werken met enthousiaste collega’s aan uitdagende projecten
“Bij Keypoint heb ik de ruimte en vrijheid om te doen wat ik interessant vind. Werken aan Uitdagende projecten met een jong en gedreven team is wat mij aanspreekt.”
Lees het verhaal

Uitgelichte vacatures

Bekijk alle vacatures

Terug naar overzicht

Keypoint Consultancy is een innovatief adviesbureau op gebied van verkeer en mobiliteit, met vestigingen in Enschede en Utrecht, en sterk op het snijvlak van mobiliteit en technologie. Naast de advisering op het gebied van openbaar vervoer, data en fiets zijn we actief op het snijvlak van ICT en mobiliteit, Smart Mobility. Voor dit thema zijn we op zoek naar een nieuwe collega die ons team komt versterken. 

Keypoint speelt landelijk en regionaal een belangrijke rol in diverse projecten die onder de noemer Smart Mobility vallen. Voorbeelden zijn projecten op het gebied van Digitalisering, ADAS, Intelligente Transportsystemen (ITS) en iVRI projecten. Onze opdrachtgevers zijn overheden, die we begeleiden bij de inventarisatie van wensen tot en met de oplevering van het product of rapport. 

De werkzaamheden die je uitvoert zijn divers en bestaan onder andere uit het vertalen van de vragen van de opdrachtgever naar een heldere functionele beschrijving, inhoudelijke advisering van de opdrachtgever en ook het uitvoeren van de projectleiding. 

Wie zijn we? 

We zijn een relatief kleine organisatie en dat is terug te zien in onze bedrijfscultuur. Dit betekent korte, informele communicatielijnen en veel afwisseling. Bij ons krijg je de ruimte voor vernieuwende ideeën en heb je invloed op de koers en strategie van het bedrijf. Naast de jaarlijkse heidag hebben we regelmatig interne kennissessies/innovatie-uurtjes om nieuwe ideeën en vraagstukken met elkaar te bespreken in kleinere groepjes. 

Uiteraard vinden we het belangrijk dat je je verder kunt ontwikkelen, en actief te kijken naar wat jij persoonlijk nodig hebt en welke ontwikkelpunten we zien. Hiervoor hebben we een aantal keer per jaar het TOPPOP gesprek, waar we bij je taken "TOP" en je persoonlijke "POP" ontwikkeling stilstaan. Hier maken we geen 'eenheidsworst' van, maar kijken we naar wat jij als individu nodig hebt. Als je bij ons begint word je aan een persoonlijke coach gekoppeld die jou begeleidt. 

Naast hard werken vinden we het leuk om ook andere dingen te doen. Een aantal maar per jaar organiseren we leuke activiteiten zoals de jaarlijkse BBQ, het kerstdiner en diverse andere borrels en activiteiten. 

Wat zoeken we?

We zoeken een adviseur Smart Mobility voor 32-40 uur per week. Dit kan zowel voor onze vestiging in Enschede als in Utrecht zijn. 

Heb je:

 • een afgeronde universitaire of HBO opleiding? 
 • affiniteit met slimme mobiliteit en data?
 • een aantal jaar ervaring of de frisse blik van een starter in de mobiliteitswereld? 
 • de drive om jouw kennis toe te passen in innovatieve projecten?

Ben je:

 • in staat zowel zelfstandig opdrachten uit te voeren als in een team te werken?
 • in staat eisen en wensen van klanten te verwoorden en dit inhoudelijk uit te werken?
 • gedreven en leergierig?

Houd je van:

 • afwisseling in je werk?
 • werken in een jong, enthousiast en creatief team?
 • werken bij een kleiner bedrijf waar de lijntjes echt nog kort zijn? 
 • een bedrijfscultuur waarin balans tussen werk en privé echt betekenis heeft? 

Stuur dan een reactie met je CV naar info@keypoint.eu. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. 

Voor meer informatie kun je terecht op www.keypoint.eu of voor specifieke vragen bij Ronnie Quaink (053-4825715 of ronnie.quaink@keypoint.eu)

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

location_on

Vestiging Utrecht

Ganzenmarkt 6

3512 GD Utrecht

access_time

Fulltime functie

32 tot 40 uur

Meer informatie

Ronnie Quaink

Ronnie Quaink

Ronnie Quaink

Teamleider Smart Mobility en ITS

Samen nieuwe, slimme mobiliteitssystemen ontwikkelen en beproeven

Ronnie is sociaal, prettig in de omgang en gaat graag met u in gesprek over wat ITS voor u kan betekenen. Pragmatisch, doelgericht en respectvol samenwerken staat bij Ronnie voorop.

smartphone053 482 57 15 mail_outlineronnie.quaink@keypoint.eu

Heb je nog vragen?

“Kom jij ons team versterken? Keypointers zijn betrouwbaar, gedreven en zijn nieuwsgierig. We hebben een open en integere persoonlijkheid en kunnen goed samenwerken.”

smartphone053 - 48 25 700