Keypoint Consultancy

Werken bij
Keypoint

Keypoint Consultancy is met circa 25 medewerkers een middelgroot adviesbureau met vestigingen in Utrecht en Enschede. Dit betekent voor jou korte, informele communicatielijnen, veel afwisseling, eigen verantwoordelijkheid en vrijheid in je werk. Bij ons krijg je ruimte voor vernieuwende ideeën en heb je invloed op de koers van het bedrijf. Plezier en uitdaging in de werkzaamheden en een goede balans tussen werk en privé hebben bij Keypoint Consultancy echt betekenis.

Vacatures Studenten

Collega’s aan het woord
 

Liesbeth Knap
Adviseur Mobiliteit
Goede bereikbaarheid met actieve mobiliteit
“Een werkdag bij Keypoint is heel afwisselend. Naast data-analyse zijn mijn dagen gevuld met overleggen, uitzoekwerk, en schrijfwerk. En door de kleinschaligheid kan je makkelijk even sparren met enthousiaste collega’s!”
Lees het verhaal
Ramon Kamphuis
Adviseur Mobiliteit
Ik breng mensen met elkaar in verbinding
“Als beginnend adviseur vind ik het prettig om kennis te maken met de breedte van het mobiliteitswerkveld en dat kan bij Keypoint!”
Lees het verhaal
Ward de Jong
Adviseur Mobiliteit
Werken met enthousiaste collega’s aan uitdagende projecten
“Bij Keypoint heb ik de ruimte en vrijheid om te doen wat ik interessant vind. Werken aan Uitdagende projecten met een jong en gedreven team is wat mij aanspreekt.”
Lees het verhaal

Uitgelichte vacatures

Bekijk alle vacatures

Terug naar overzicht

Vacature beginnend adviseur mobiliteit Enschede.

Mobiliteit is niet weg te denken uit onze samenleving. Als adviseurs en projectleiders leveren wij met innovatieve en maatschappelijk relevante projecten een bijdrage aan de samenleving door mobiliteit duurzamer, veiliger en inclusiever te maken. Dit doen wij in het hier en nu met oog op de toekomst. Zo werken wij aan veilige schoolzones, onderzoeken wij hoe (compacte) hubs bijdragen aan het succes van deelmobiliteit en ondersteunen wij overheden bij de transitie van autogebruik naar andere vervoersvormen..  

Om samen met ons hier nog meer betekenis aan te geven zoeken wij jou als beginnend adviseur mobiliteit.

Wie zijn wij?

Keypoint Consultancy is met ongeveer 25 medewerkers een middelgroot adviesbureau met vestigingen in Utrecht en Enschede. Ons bedrijf kenmerkt zich door de verschillende innovatieve en maatschappelijk relevante mobiliteitsprojecten die wij uitvoeren voor gemeenten, provincies en rijk.

Werken bij Keypoint Consultancy betekent voor jou korte, informele communicatielijnen en veel afwisseling, eigen verantwoordelijkheid en vrijheid in je werk. Bij ons krijg je ruimte voor vernieuwende ideeën en heb je invloed op de koers en strategie van het bedrijf. Plezier en uitdaging in de werkzaamheden en een goede balans tussen werk en privé hebben bij ons daadwerkelijk betekenis.

Wij vinden een goede begeleiding belangrijk. We stimuleren jouw ontwikkeling met persoonlijke coaching van een ervaren en betrokken collega. We bieden externe cursussen aan, zoals bijvoorbeeld een communicatietraining met acteurs en een agile scrum workshop. Daarnaast bieden we interne cursussen aan van ervaren collega’s over bijvoorbeeld projectmanagement, schrijven en delegeren. Bovendien krijg je een eigen opleidingsbudget om jezelf persoonlijk en inhoudelijk te ontwikkelen.

Als beginnend adviseur ben je onderdeel van een groep jonge enthousiaste collega’s met wie je onderling coaching sessies hebt. Samen ondernemen jullie (als je wilt) activiteiten, zoals een wandeling in het kennispark, een gezellige lunch op ons kantoor of een BBQ.

Meer informatie over Keypoint Consultancy en onze projecten vind je op www.keypoint.eu. Hier zie je ook wie jouw collega’s kunnen worden.

Wat bieden we jou?

 • De mogelijkheid om deels thuis te werken en de mogelijkheid om parttime te werken.
 • Een prettige werk-privé balans met veel (37) vakantiedagen (25 vakantiedagen en 12 ATV-dagen, op basis van een 40-urige werkweek).
 • Plezierige samenwerking in en met een team van jonge, gedreven en enthousiaste collega’s die impact willen hebben op onze samenleving.
 • Een opleidingsbudget waarmee je jezelf persoonlijk en/of inhoudelijk verder kunt ontwikkelen.
 • Een marktconform salaris en tools om je werk te kunnen uitvoeren, zoals een laptop en mobiele telefoon.
 • Een modern en ruim kantoor op het Kennispark in Enschede dat met alle modaliteiten goed bereikbaar is. 

Wat kan jij ons bieden?

 • Minimaal 32 uur van jouw tijd per week.
 • Een universitair of HBO werk- en denkniveau.
 • De wil om je te ontwikkelen en een gezonde nieuwsgierigheid naar de trends en nieuwe toepassingsmogelijkheden in ons vakgebied om op die manier mee te bouwen aan de groei van onze vestiging.
 • Plezier in netwerken met (potentiële) klanten.
 • De juiste combinatie van zelfstandigheid en teamwork.
 • Goede Nederlandse communicatieve (zowel mondeling als schriftelijk)vaardigheden.

Pas je bij ons?

Voor meer informatie over de functie en/of Keypoint Consultancy kan je vrijblijvend met ons kennismaken. Je kunt ook contact opnemen met een van onze adviseurs, zoals Joanne Bakhuis (via 053-4825 700).

Wil je liever direct solliciteren? Stuur je sollicitatie naar info@keypoint.eu. Geef in je sollicitatie een korte motivatie waarom jij de adviseur bent die we zoeken en wat jouw visie is op de toekomst van mobiliteit. Voeg je CV bij en wij laten je snel weten of jij voor ons een interessante kandidaat bent.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

location_on

Vestiging Enschede

Institutenweg 32

7521 PK Enschede

access_time

Fulltime functie

32 tot 40 uur

Meer informatie

Voor meer informatie over de functie van beginnend adviseur mobiliteit mag je contact opnemen met Joanne.

Joanne Bakhuis

Joanne Bakhuis

Adviseur Mobiliteit

Enthousiast over duurzame mobiliteit

In de mobiliteitswereld ziet Joanne veel van haar interesses terugkomen, zoals de innovatie en toekomstgerichtheid, de bestuurlijke context en de ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid.

smartphone053 4825709 mail_outlinejoanne.bakhuis@keypoint.eu

Heb je nog vragen?

“Kom jij ons team versterken? Keypointers zijn betrouwbaar, gedreven en zijn nieuwsgierig. We hebben een open en integere persoonlijkheid en kunnen goed samenwerken.”

smartphone053 - 48 25 700