Keypoint Consultancy

Werken bij
Keypoint

Keypoint Consultancy is met circa 25 medewerkers een middelgroot adviesbureau met vestigingen in Utrecht en Enschede. Dit betekent voor jou korte, informele communicatielijnen, veel afwisseling, eigen verantwoordelijkheid en vrijheid in je werk. Bij ons krijg je ruimte voor vernieuwende ideeën en heb je invloed op de koers van het bedrijf. Plezier en uitdaging in de werkzaamheden en een goede balans tussen werk en privé hebben bij Keypoint Consultancy echt betekenis.

Vacatures Studenten

Collega’s aan het woord
 

Liesbeth Knap
Adviseur Mobiliteit
Goede bereikbaarheid met actieve mobiliteit
“Een werkdag bij Keypoint is heel afwisselend. Naast data-analyse zijn mijn dagen gevuld met overleggen, uitzoekwerk, en schrijfwerk. En door de kleinschaligheid kan je makkelijk even sparren met enthousiaste collega’s!”
Lees het verhaal
Ramon Kamphuis
Adviseur Mobiliteit
Ik breng mensen met elkaar in verbinding
“Als beginnend adviseur vind ik het prettig om kennis te maken met de breedte van het mobiliteitswerkveld en dat kan bij Keypoint!”
Lees het verhaal
Ward de Jong
Adviseur Mobiliteit
Werken met enthousiaste collega’s aan uitdagende projecten
“Bij Keypoint heb ik de ruimte en vrijheid om te doen wat ik interessant vind. Werken aan Uitdagende projecten met een jong en gedreven team is wat mij aanspreekt.”
Lees het verhaal

Uitgelichte vacatures

Bekijk alle vacatures

Terug naar overzicht

We zijn namelijk op zoek naar een Medior Adviseur Mobiliteit met minimaal 3 jaar ervaring voor onze vestiging Enschede. Hij/zij gaat ons helpen om overheden voor te bereiden op de mobiliteit van de toekomst. Je doet dit binnen een enthousiast en jong team dat gericht is op het optimaal ontzorgen van onze opdrachtgevers en het maken van impact voor de samenleving. 

Het afgelopen jaar heeft ons geleerd dat mobiliteitspatronen en -gewoontes snel kunnen veranderen. Van de ene op de andere dag zat heel Nederland thuis en waren de wegen, treinen en bussen leeg. Fietsen en wandelen wonnen juist aan populariteit. Thuiswerken was wennen, maar bleek voor veel mensen een veel betere optie dan ze ooit voor mogelijk hadden gehouden. Nu er licht aan het einde van de coronatunnel is, staan we voor de keuze: terug naar het oude normaal of zetten we onze ervaringen in voor duurzamer en slimmer reisgedrag? 

Wie zijn wij?

Keypoint Consultancy is met 20 medewerkers een middelgroot adviesbureau met vestigingen in Utrecht en Enschede. Dit betekent voor jou korte, informele communicatielijnen, veel afwisseling, eigen verantwoordelijkheid en vrijheid in je werk. Bij ons krijg je ruimte voor vernieuwende ideeën en heb je invloed op de koers van het bedrijf. Plezier en uitdaging in de werkzaamheden en een goede balans tussen werk en privé hebben bij Keypoint Consultancy echt betekenis. 

Samen met onze opdrachtgevers, grotendeels overheden door het hele land, zetten wij ons ervoor in om Nederland verder te brengen. Vandaar ook ons motto "Samen slim vooruit". We doen dat door gebruik te maken van beschikbare mobiliteitsdata en informatie, door onderzoeken uit te voeren, beleid op te stellen en door het realiseren en aanbesteden van concrete projecten. Wij zijn sterk op het snijvlak van Mobiliteit, Technologie en Data. Daarbij starten we onze advisering altijd wel vanuit de behoeften van de gebruiker/reiziger. 

Wat ga je doen? 

Hoe je de functie invult bepaal je grotendeels zelf! Uiteraard draai je je eigen projecten en werk je in teamverband aan offertes en opdrachten, maar dat is maar een deel van je rol. Je krijgt bijvoorbeeld ook de mogelijkheid zelf nieuwe ideeën te ontwikkelen of markten aan te boren. Hiervoor zet je je netwerk binnen het werkveld van Mobiliteit en je sterke communicatieve vaardigheden in. Aangezien grenzen tussen domeinen steeds verder vervagen, kijk je ook breder om te zien welke kansen er zijn om jezelf en Keypoint verder te brengen. 

Je komt terecht in het team Mobiliteit en houd je voornamelijk bezig met de verkeerskundige en/of vervoerkundige kant van opdrachten. Gegeven het huidige profiel en de ervaring binnen Keypoint, liggen je taken in eerste instantie met name op het gebied van Fiets en Openbaar Vervoer. Daarbij schakel je veelvuldig met collega's en projectteamleden die vanuit de techniek (ITS en Digitalisering) werken. 

Ons aanbod:

 • Een functie die je grotendeels zelf in kunt vullen. Vanuit je eigen kracht en ontwikkeldoelen positioneer je jezelf binnen Keypoint. 
 • Samenwerking met een team van dynamische, enthousiaste en gedreven collega's die van toegevoegde waarde willen zijn voor onze klanten en de samenleving. We ondernemen regelmatig samen leuke activiteiten, zoals de jaarlijkse zomerbarbecue met de hele familie, borrels, quizzen en sportieve evenementen. 
 • Een modern en ruim kantoor op het Kennispark in Enschede dat met alle modaliteiten goed bereikbaar is. 
 • Optimale (technische) middelen en vrijheid om je werkweek in te passen zoals jij dat wilt. Je werkt in de cloud, met je eigen bedrijfslaptop, smartphone en eventuele aanvullende ICT-middelen. Werk je graag deels thuis of onderweg in de trein? Geen probleem! 
 • Een prettige werk-privé balans.
 • 37 vrije dagen (waarvan 12 ATV) op basis van een 40-urige werkweek. 
 • Een marktconform salaris, dat meegroeit met jouw ontwikkeling en de CAO Universiteiten. 
 • Een opleidingsbudget om jezelf persoonlijk en inhoudelijk te ontwikkelen. 

Jouw profiel:

 • Je bent beschikbaar voor 32 tot 40 uur in de week. 
 • Hebt een universitair of HBO werk- en denkniveau. 
 • Je hebt ten minste 3 jaar ervaring als adviseur, projectleider of beleidsmedewerker op het gebied van verkeer en mobiliteit. 
 • Je hebt een netwerk binnen ons werkveld, bij voorkeur binnen verschillende overheden. 
 • Je hebt de wil om jezelf te ontwikkelen en een gezonde nieuwsgierigheid naar de trends en nieuwe toepassingsmogelijkheden in ons vakgebied. 
 • Je bent sterk in zelfstandig werken, maar kunt ook als teamspeler uit de voeten. 
 • Je hebt goede communicatieve (zowel mondeling als schriftelijk) en sociale vaardigheden. 
 • Ervaring op het terrein van Fiets en/of Openbaar Vervoer, en specifiek fiets- en OV-netwerken is een pré. 

Voor meer informatie kan je vrijblijvend met ons kennismaken. Bel voor een afspraak met Cees Bakker (via 053-482 57 25). 

Wil je liever direct solliciteren? Stuur je sollicitatie naar info@keypoint.eu. Geef in je sollicitatie een korte motivatie waarom jij de adviseur bent die we zoeken en wat jouw visie is op de toekomst van duurzame mobiliteit. Voeg je CV bij en wij laten je snel weten of jij voor ons een interessante kandidaat bent. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

location_on

Vestiging Enschede

Institutenweg 32

7521 PK Enschede

access_time

Fulltime functie

32 tot 40 uur

Meer informatie

Cees Bakker

Cees Bakker

Cees Bakker

Teamleider Mobiliteit

Interesse in de mens en een goed ontwikkelde bestuurlijke antenne

Cees heeft zich altijd aangetrokken gevoeld tot de spannende dynamiek tussen zich verplaatsende personen, hun drijfveren en de inrichting van de openbare ruimte. Tegelijk betreedt hij ook graag terreinen buiten het speelveld van de mobiliteit.

smartphone053 482 57 25 mail_outlinecees.bakker@keypoint.eu

Heb je nog vragen?

“Kom jij ons team versterken? Keypointers zijn betrouwbaar, gedreven en zijn nieuwsgierig. We hebben een open en integere persoonlijkheid en kunnen goed samenwerken.”

smartphone053 - 48 25 700