Keypoint Consultancy

Werken bij
Keypoint

Keypoint Consultancy is met circa 25 medewerkers een middelgroot adviesbureau met vestigingen in Utrecht en Enschede. Dit betekent voor jou korte, informele communicatielijnen, veel afwisseling, eigen verantwoordelijkheid en vrijheid in je werk. Bij ons krijg je ruimte voor vernieuwende ideeën en heb je invloed op de koers van het bedrijf. Plezier en uitdaging in de werkzaamheden en een goede balans tussen werk en privé hebben bij Keypoint Consultancy echt betekenis.

Vacatures Studenten

Collega’s aan het woord
 

Liesbeth Knap
Adviseur Mobiliteit
Goede bereikbaarheid met actieve mobiliteit
“Een werkdag bij Keypoint is heel afwisselend. Naast data-analyse zijn mijn dagen gevuld met overleggen, uitzoekwerk, en schrijfwerk. En door de kleinschaligheid kan je makkelijk even sparren met enthousiaste collega’s!”
Lees het verhaal
Ramon Kamphuis
Adviseur Mobiliteit
Ik breng mensen met elkaar in verbinding
“Als beginnend adviseur vind ik het prettig om kennis te maken met de breedte van het mobiliteitswerkveld en dat kan bij Keypoint!”
Lees het verhaal
Ward de Jong
Adviseur Mobiliteit
Werken met enthousiaste collega’s aan uitdagende projecten
“Bij Keypoint heb ik de ruimte en vrijheid om te doen wat ik interessant vind. Werken aan Uitdagende projecten met een jong en gedreven team is wat mij aanspreekt.”
Lees het verhaal

Uitgelichte vacatures

Bekijk alle vacatures

Vacature Adviseur Slimme Mobiliteit en Digitalisering

Keypoint Consultancy is op zoek naar een Adviseur Slimme Mobiliteit en Digitalisering voor onze vestiging in Utrecht.

De wereld digitaliseert en dat geldt ook voor de wereld van mobiliteit. Data (zoals de Data Top15) is een onmisbare bouwsteen in steeds meer mobiliteitstoepassingen. Als jij slimme mobiliteit en data, en met name het toepassen daarvan interessant vindt, lees dan verder! We zijn namelijk op zoek naar een adviseur Slimme Mobiliteit en Digitalisering voor een onze vestiging in Utrecht.

Digitalisering Intelligente Transport Systemen (ITS)

access_time32 tot 40 uur

location_onUtrecht

Projectmedewerker (flexibele inzet)

Ter ondersteuning van onze adviseurs en projectleiders zijn wij op zoek naar een gedreven en proactieve projectmedewerkers voor zowel Enschede als Utrecht!

Openbaar vervoer Actieve Mobiliteit

access_timeFlexibel

location_onEnschede

Heb je nog vragen?

“Kom jij ons team versterken? Keypointers zijn betrouwbaar, gedreven en zijn nieuwsgierig. We hebben een open en integere persoonlijkheid en kunnen goed samenwerken.”

smartphone053 - 48 25 700