Het adviesbureau voor Verkeer en Mobiliteit

  • Samen Slim Vooruit

Keypoint Consultancy is sterk op het snijvlak van Mobiliteit, Technologie en Data. Daarbij richten we ons op 4 thema’s: Fiets, Openbaar VervoerIntelligente Transport Systemen (ITS) en Digitalisering. We zijn goed in het concreet maken van beleidsmatige oplossingen in uitvoerbare projecten en zoeken naar slimme mobiliteitsoplossingen, waarbij we graag samen werken met u als opdrachtgever.

Ons motto is dan ook: Samen Slim Vooruit.

Kijkt u eens rustig rond in onze thema's, welke projecten we doen, wie we zijn en wat we voor u kunnen betekenen. Bent u enthousiast geworden, of heeft u gewoon een vraag? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

Mobiliteit
Fiets
Mobiliteit
Fiets

Fietsen is een belangrijke modaliteit om de steden bereikbaar en leefbaar te houden. Keypoint bedient een breed palet aan fietsprojecten. De adviseurs van Keypoint zijn gespecialiseerd in het werken met verschillende soorten fietsdata. Deze datakennis en -kunde biedt een gefundeerde basis voor fietsonderzoek en fietsadvies en -beleid

Technologie
Digitalisering
Technologie
Digitalisering
De landelijke digitaliseringsopgave is sinds 2018 een opgave voor alle Nederlandse overheden. 
Mobiliteit
Openbaar vervoer
Mobiliteit
Openbaar vervoer

Openbaar Vervoer is in veel opzichten de ruggengraat van de samenleving. Keypoint ondersteunt overheden die naast vervoerder, een wezenlijke rol spelen in de beschikbaarheid en kwaliteit van het Openbaar Vervoer.

Technologie
Intelligente Transport Systemen (ITS)
Technologie
Intelligente Transport Systemen (ITS)
Binnen het werkveld ITS werken we, vanuit de techniek gedreven, aan slimme oplossingen om het verkeer efficiënter, veiliger en schoner te maken.