Het adviesbureau voor Verkeer en Mobiliteit

  • Samen Slim Vooruit

Wij verbeteren de mobiliteit voor iedereen door het slim combineren van expertise op het vlak van Mobiliteit, Technologie en Data. Daarbij richten we ons op de thema’s: Deelmobiliteit en HubsFiets, Openbaar VervoerIntelligente Transport Systemen (ITS) en Digitalisering. We benaderen vraagstukken integraal en zijn goed in het concreet maken van beleidsmatige oplossingen in uitvoerbare projecten, waarbij we graag samen werken met u als opdrachtgever.

Ons motto is dan ook: Samen Slim Vooruit.

Kijkt u eens rustig rond in onze thema's, welke projecten we doen, wie we zijn en wat we voor u kunnen betekenen. Bent u enthousiast geworden, of heeft u gewoon een vraag? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

Mobiliteit
Openbaar vervoer
Mobiliteit
Openbaar vervoer

Openbaar Vervoer is in veel opzichten de ruggengraat van de samenleving. Keypoint ondersteunt overheden die naast vervoerder, een wezenlijke rol spelen in de beschikbaarheid en kwaliteit van het Openbaar Vervoer.

Technologie
Digitalisering
Technologie
Digitalisering
De landelijke digitaliseringsopgave is sinds 2018 een opgave voor alle Nederlandse overheden. 
Gedrag
Deelmobiliteit en MaaS
Gedrag
Deelmobiliteit en MaaS

Deelmobiliteit en Mobility as a Service (MaaS) zijn een logische exponent van de maatschappelijke ontwikkeling ‘van bezit naar gebruik’. Muziek kopen we niet meer in de muziekwinkel, maar luisteren we via Spotify, we delen ons (vakantie)huis via Airbnb en ook deelmobiliteit en MaaS vormen een steeds aantrekkelijker alternatief voor het bezit van bijvoorbeeld een eigen auto. 

Technologie
Intelligente Transport Systemen (ITS)
Technologie
Intelligente Transport Systemen (ITS)
Binnen het werkveld ITS werken we, vanuit de techniek gedreven, aan slimme oplossingen om het verkeer efficiënter, veiliger en schoner te maken.
Mobiliteit
Fiets
Mobiliteit
Fiets

Fietsen is een belangrijke modaliteit om de steden bereikbaar en leefbaar te houden. Keypoint bedient een breed palet aan fietsprojecten. De adviseurs van Keypoint zijn gespecialiseerd in het werken met verschillende soorten fietsdata. Deze datakennis en -kunde biedt een gefundeerde basis voor fietsonderzoek en fietsadvies en -beleid