Keypoint Consultancy

Werken bij
Keypoint

Keypoint Consultancy is met circa 25 medewerkers een middelgroot adviesbureau met vestigingen in Utrecht en Enschede. Dit betekent voor jou korte, informele communicatielijnen, veel afwisseling, eigen verantwoordelijkheid en vrijheid in je werk. Bij ons krijg je ruimte voor vernieuwende ideeën en heb je invloed op de koers van het bedrijf. Plezier en uitdaging in de werkzaamheden en een goede balans tussen werk en privé hebben bij Keypoint Consultancy echt betekenis.

Vacatures Studenten

Collega’s aan het woord
 

Liesbeth Knap
Adviseur Mobiliteit
Goede bereikbaarheid met actieve mobiliteit
“Een werkdag bij Keypoint is heel afwisselend. Naast data-analyse zijn mijn dagen gevuld met overleggen, uitzoekwerk, en schrijfwerk. En door de kleinschaligheid kan je makkelijk even sparren met enthousiaste collega’s!”
Lees het verhaal
Ramon Kamphuis
Adviseur Mobiliteit
Ik breng mensen met elkaar in verbinding
“Als beginnend adviseur vind ik het prettig om kennis te maken met de breedte van het mobiliteitswerkveld en dat kan bij Keypoint!”
Lees het verhaal
Ward de Jong
Adviseur Mobiliteit
Werken met enthousiaste collega’s aan uitdagende projecten
“Bij Keypoint heb ik de ruimte en vrijheid om te doen wat ik interessant vind. Werken aan Uitdagende projecten met een jong en gedreven team is wat mij aanspreekt.”
Lees het verhaal

Uitgelichte vacatures

Bekijk alle vacatures

Terug naar overzicht Ter ondersteuning van onze adviseurs en projectleiders zijn wij op zoek naar proactieve en enthousiaste projectmedewerkers.

Wij zijn een adviesbureau op het gebied van mobiliteit, sterk op het snijvlak van Mobiliteit, Technologie en Data. Daarbij richten we ons op 4 thema’s FietsOpenbaar VervoerIntelligente Transport Systemen (ITS) en Digitalisering. Vanuit onze vestigingen in Utrecht en Enschede voeren wij in heel Nederland projecten uit, waarbij we met name overheden adviseren op het gebied van verkeerskundige analyses, openbaar vervoer, fiets, smart mobility, Mobility as a Service en ITS.

Jouw werkzaamheden bestaan onder andere uit het analyseren van verkeersdata, opstellen van rapportages en praktische werkzaamheden in het veld. Je werkt in een team met een ervaren projectleider en je bent welkom op ons kantoor om de werkzaamheden uit te voeren. Als projectmedewerker maak je de dagelijkse gang van zaken mee in het bedrijf en doe je relevante werkervaring op naast je studie.

De werkzaamheden kunnen fluctueren, wat flexibiliteit voor jou meebrengt. De werkzaamheden en jouw inzet stem je zelfstandig af met de projectleider. Ben je geïnteresseerd om als projectmedewerker aan de slag te gaan of heb je nog vragen, neem dan contact op met Joanne Bakhuis.   
location_on

Vestiging Enschede

Institutenweg 32

7521 PK Enschede

access_time

Parttime functie

Flexibel

Meer informatie

Voor meer informatie over de functie van projectmedewerker mag je contact opnemen met Joanne Bakhuis

Joanne Bakhuis

Joanne Bakhuis

Adviseur Mobiliteit

Enthousiast over duurzame mobiliteit

In de mobiliteitswereld ziet Joanne veel van haar interesses terugkomen, zoals de innovatie en toekomstgerichtheid, de bestuurlijke context en de ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid.

smartphone053 4825709 mail_outlinejoanne.bakhuis@keypoint.eu

Heb je nog vragen?

“Kom jij ons team versterken? Keypointers zijn betrouwbaar, gedreven en zijn nieuwsgierig. We hebben een open en integere persoonlijkheid en kunnen goed samenwerken.”

smartphone053 - 48 25 700